Blogg

Hur man ställer in en video som skärmsläckare på Mac -iGeeksBlog

Borta är de dagar då människor brukade ställa in foton eller bilder som skärmsläckare på sin Mac. Nu kan du använda en video som skärmsläckare för Mac.

Tidigare kunde Mac-användare hämta foton från fotobiblioteket för att ställa in dem som skärmsläckare. Då överraskade Apple Mac-användare genom att låta dem få skärmsläckare från Apple TV. Och nu är det senaste att du kan ställa in en video som din Mac-skärmsläckare.

Hur man använder en video som skärmsläckare för Mac

För att göra detta måste du besöka den här webbplatsen och ladda ner SaveHollywood på din Mac.

Steg 1. När SaveHollywood.dmg laddas ner på din Mac öppnar du filen.

Steg 2. En dialogruta öppnas med SaveHollywood-filen och ett Read Me-dokument. Dubbelklicka på SaveHollywood-filen.

Steg 3. Du uppmanas att installera filen på din Mac. Du kommer också att bli tillfrågad om du vill installera bara för dig eller alla användare. Välj något av alternativen och klicka på Installera.

Nu är det dags att använda din favoritvideo som Mac-skärmsläckare.

Vanligtvis öppnas skärmsläckarinställningar under installationen av SaveHollywood ; om detta inte händer kan du starta skärmsläckarinställningar genom att klicka på Apple- ikonen → SysteminställningarSkärm (skrivbord) och skärmsläckare.

Steg 4. Klicka nu på skärmsläckare . En sidomeny visas med några alternativ för skärmsläckare. Bläddra ner till botten så hittar du SaveHollywood; Klicka på det.

Steg 5. Skärmen "Inga videor" visas. under den här svarta skärmen klickar du nu på skärmsläckaralternativ ...

Steg 6. En ny dialogruta visas med några alternativ för att välja filmer, storlek, ram, bakgrund, ljud, volym, skärmar etc.

Klicka på “+” -tecknet uppifrån.

Steg 7. Ett annat fönster öppnas för att välja video ; Observera att du kan lägga till mer än en video.

Steg 8. Som nämnts ovan kan du justera inställningarna för din video enligt ditt val.

Klicka slutligen på OK- knappen och börja använda en video som Mac-skärmsläckare.

Videon börjar spelas i fönstret Desktop & Screen Saver. Från samma fönster kan du välja minuter som skärmsläckarvideorna startar efter.

Efter detta, när din Mac-skärm förblir inaktiv i specifika minuter, börjar skärmsläckarvideoen att spelas upp. Tryck bara på mellanslagstangenten för att bli av med videon som spelas som Mac-skärmsläckare.

Det är allt folk!

Loggar ut…

SaveHollywood är ett enkelt sätt att ställa in videor som Mac-skärmsläckare. Enligt min mening är det här verktyget ganska användbart för användare som slumrar framför sin Mac.

En video med högt ljud fungerar som ett väckarlarm. Roligt ifrån varandra, SaveHollywood är ett fantastiskt sätt att hålla dig motiverad av några fantastiska videor på kontoret. Hemma kan du använda videor från din familj.

Du kanske också vill hänvisa:

  • Hur man använder snabb webbplatssökning i Safari på Mac och iPhone
  • Så här lägger du till väderprognosen i din Mac-menyrad
  • Ta en skärmdump på Mac

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found