Blogg

Bästa Horoskopappar för iPhone och iPad 2021

Det sägs ofta att förberedelser är nyckeln till framgång, så många människor gillar att surfa genom sina dagliga, veckovisa och månatliga horoskop. Det är ingen skada att kontrollera vad framtiden har för dig; det kan vara användbart, hotfullt eller ful. Du måste dock vara beredd på det. Det enda problemet är att hitta de bästa horoskopapparna för iPhone och iPad. Jag har också löst det problemet. Den här listan har astrologiprogram som är kända för att vara ganska exakta och har bevisat att de har gång på gång.

1. Co-Star Personalized Astrology

Vi läser ofta horoskop baserat på vårt solskylt, men tycker du inte att det är för generiskt. Co-Star använder himmelkartan över den exakta tid och plats för födelse och NASAs data för att spåra planetens nuvarande rörelser. En AI följer all information för att ge dig ett hyperpersonaliserat horoskop. Du kan även använda en personlighetsanalys anpassad till hela ditt astrologiska diagram.

Denna exklusivitet har gett appen beröm från olika publiceringar, inklusive New York Times, Buzzfeed, Guardian, Cosmo, Vogue och mer. Enligt appen representerar / påverkar månens ögonblick, andra solsystemplaneter och de 12 zodiakhusen olika delar av ditt liv. Till exempel kommer en Aries Sun att påverkas av en Vågenmån eller en Jungfru som stiger. Således erbjuder den planet-för-planet-kompatibilitet och uppdateringar i realtid om planeterrörelser.

Pris: Gratis (lägg till manuellt - $ 2,99)

Ladda ner

2. DailyHoroscope

DailyHoroscope är utan tvekan den mest exakta och övertygande astrologiappen för iPhone och iPad. Och med rätta om vi går igenom konsumentrecensionen i App Store. Få dagliga uppdateringar om ditt dagliga, veckovisa och månatliga horoskop.

Du kan också använda kinesiska horoskop, zodiakens kompatibilitet och zodiakegenskaper för varje stjärntecken. Om du tror på Druid-horoskop, låter appen dig också utforska det. Missade en dag eller två och vill kolla förbi horoskop, bläddra upp till en vecka. Dessutom kan du till och med ändra appinställningarna för att använda anpassade färger och teckensnittsstorlekar enligt dina önskemål.

Pris: Gratis (The Initiated - $ 3,99)

Ladda ner

3. Astrolis Horoskop & Tarot

Medan du gör dig redo för dagen, varför inte förbereda dig för den situation som kan ligga inför dig. Få ett dagligt horoskop baserat på planetens position och förbered dig därefter. Ett enkelt 5-stjärnigt system ger dagliga betyg för pengar, energi, kärlek och humör för dagen. Vidare kan du använda horoskop varje vecka och månad för att skymta din framtid.

Om du får problem med en viss fråga, använd sedan tarot-kortfunktionen för en bättre förståelse och den sannolika rätta lösningen. För romantiska hjärtan kommer den dagliga prognosen att avslöja stjärntecknet som blir din kärleksmatch för dagen. Och inte bara din läser alla 12 stjärntecken i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Sanctuary Astrology

Tillsammans med gratis dagligt horoskop för alla tolv stjärntecken, innehåller Sanctuary Astrology iPhone och iPad-appen några intressanta funktioner. Till att börja med får du en power emoji dagligen baserat på ditt tecken; denna virtuella turcharme hjälper dig att korsa många vanliga hinder.

Om du älskar att bli uppdaterad om horoskop kommer en daglig dos astrologi inom popkultur, historia och mer att levereras till din enhet. Du kan till och med använda 15 minuters personlig läsning och kan leva chatt med en astrolog varje månad, i premiumversionen.

Pris: Gratis (månatlig tillgång - 19,99 USD)

Ladda ner

5. Yodha mitt horoskop

Varför läsa ett något generiskt horoskop när du kan använda en personlig läsning med professionella astrologer. Appen omfamnar stolt den vediska vetenskapen med över 200 astrologer när du vill. På din fråga kommer en guru att skapa ett födelsediagram, studera det, använda forntida visdom för att erbjuda lösningar eller göra förutsägelser därefter.

I synnerhet kan du ställa alla frågor, om relationsråd eller professionella beslut. Med Yodha-appen har du direkt tillgång till Vedic-guruer när som helst, var som helst, med garanterad servicekvalitet. Du kan också använda regelbundna informativa horoskop och inspirerande avläsningar för att hålla dig uppdaterad. När allt kommer omkring, när du har en inblick i vad du kan förvänta dig, hjälper det dig att vara beredd på alla situationer.

Pris: Gratis (dagens horoskop - $ 0,99)

Ladda ner

6. TimePassages

Som namnet antyder håller denna horoskopapp för iPhone och iPad reda på hur lång tid det går och hur solskylten, månskylten och stigande skylt påverkar ditt liv. Tillsammans med ett dagligt horoskop får du detaljerade beskrivningar om husets position för solen och månen i ditt diagram. Appen kan använda din standardplats eller telefonens GPS för att kartlägga den aktuella positionen och presentera aktuell astrologi upp till mycket minut.

Kontrollera månfaserna och kommande kvicksilver retrogradperioder från själva startskärmen. Under en betald tjänst kan du dessutom jämföra ditt födelsediagram med de aktuella transiterna. Spara flera profiler av vänner och familj med bilder för att kontrollera deras förutsägelser också. Tack vare den omfattande astrologiska ordlistan är appen ett utmärkt alternativ för både nybörjare och erfarna astrologer.

Pris: Gratis (jämförelsetabell - $ 0,99)

Ladda ner

7. Daglig horoskop astrologi zon

Förtroende och trovärdighet är de viktigaste kraven för iOS-appar för astrologi; trots allt baserar du dina viktiga beslut på dessa prognoser. Denna specifika app stöds av världsberömda och ackrediterade astrolog Susan Miller. Så oavsett om du väljer en gratis- eller premiumversion får du dagligen och Susans månadshoroskop för alla 12 skyltar.

Dessutom har du tillgång till igår, idag och morgondagens förutsägelser tillsammans med nuvarande eller förra månads månadshoroskop. På Premium-versionen får du söndagens veckoprognoser som hjälper dig att planera en produktiv vecka framöver. Dessutom kan du ta reda på de bästa dagarna för en initiering under avsnittet om nyckeldatum.

Pris: Gratis (månadsprenumeration - 4,99 USD)

Ladda ner

8. Solskyltar: Horoskop

Älskar horoskop och spel relaterade till det? Denna iOS-app är en match gjord i himlen. Tillsammans med det dagliga, veckovisa, månatliga och årliga horoskopet inkluderar Sun Signs också gratisspel och premiumspel.

Och inte bara det, ett team av experter inom astrologi, fysik och läsare av tarotkort står till din tjänst. Så oavsett problem, oavsett om pengar, hälsa, kärlek etc. kan dessa avläsningar erbjuda den perfekta lösningen.

Om du väljer premiumtjänsten öppnas dörrarna, inklusive månatlig månläsning, födelsetabell, detaljerat månadshoroskop. Under prenumerationen kan du också använda djupgående True Love Tarot- och Yes / No Tarot Card-avläsningar via erfarna, professionella tarotläsare. För att testa tjänsterna kan du också använda en 7-dagars provperiod.

Pris: Gratis (Vädershoroskop - 1,99 USD)

Ladda ner

9. iHoroscope - Daily Horoscope

Med iHoroscope-appen kan du läsa ditt horoskop för idag, imorgon, vecka, månad och till och med år. Förutom en inkluderande förutsägelse kan du också kolla vad planeterna planerar för din karriär, ditt kärleksliv eller vänskap. Undrar hur det kommande hösten kommer att se ut, få säsongens horoskop att alltid vara förberedd.

Om du tror på kinesiska horoskop erbjuder appen det också. Dessutom kan du till och med livechatta med erfarna astrofysiker, som kan hjälpa dig att upptäcka och utforska din framtid. Beroende på din fråga kan du välja en psykisk efter eget val för ett tydligt och exakt svar.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

10. Time Nomad

En allomfattande horoskopapp för iOS-enheter, och du vet det när du öppnar appen. Instrumentbrädan är utspridd med potent information såsom solens, månens, retrograd planeter, månen förfaller naturligtvis, solens återkomst, månens återkomst, månens månad, sol-månens båge, etc.

Du kan till och med anropa ett astrologiskt diagram för vilken tid och geografisk plats som helst. Ett avancerat planeringsprogram för beräkning av planetposition beräknar ett exakt födelsediagram. Den oändliga listan med funktioner inkluderar också miniräknare för sidodjur, tropisk zodiak, retrograd planeter, födelsekarta, numerisk astrologi och planetariska timmar, inklusive ett planetlarmlarm.

Det tillåter obegränsade personliga astrologiska profiler, med data lagrad på iCloud-kontot; ingen inloggning krävs. Vidare fungerar en blogg som en virtuell astrologutbildare och erbjuder regelbundna lektioner och förutsägelser varje vecka. Kanske är det därför som appen är ganska känd och anses vara en av de bästa gratis horoskopapparna för iPhone och iPad.

Pris: Gratis (litet tack - $ 0,99)

Ladda ner

Låt framtiden bli ljus och glänsande för alla !!

Ingen kan förutsäga vad som kommer att hända nästa med exakta detaljer. Men bredare riktlinjer som livsförändrande, goda, dåliga, glada eller sorgliga stunder kan förväntas via vedisk vetenskap. Dessa konturer kan vara ganska bra att förbereda för framtiden och hjälpa till att fatta korrekta beslut också. Även om jag inte följer sådana appar blindt tittar jag ibland för att kolla vad som väntar mig. Hur är det med dig?

Du kanske också vill läsa ...

  • Bästa iPhone-appar för alla hjärtans dag
  • Eleganta och smarta personliga assistentappar för iPhone
  • Bästa viktminskningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa Mood Board-appar för iPhone och iPad

Låt oss veta din erfarenhet av dessa appar eller andra astrologiprogram för iPhone och iPad som du kanske har upplevt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found