Blogg

Bästa festplaneringsappar för iPhone och iPad 2021

Var det en avslappnad helgfest eller en milstolpsfest; du behöver mycket planering och ledning för att genomföra en fest. Men oroa dig inte! Vi lever i en värld där vi har en app för allt. Här är några av de bästa festplaneringsapparna för iPhone och iPad som toppar App Store och hjärtan hos användare över hela världen. Men innan vi hoppar till listan är det viktigt att veta;

Vad kan du förvänta dig av en app för partyplanerare?

Oavsett vilken typ av evenemang det finns många saker att tänka på när man organiserar en fest. Listan innehåller gästlista, drycker, mat, spel, dekorationer och många andra saker. Att hantera dem alla samtidigt kan vara en tråkig uppgift, och så småningom kan du missa den ena eller den andra saken. Som ett resultat förstörs hela festen.

Det är här en bra festplaneringsapp kommer in i bilden. Det hjälper dig att lindra stress. Låt oss ta en titt på några av de bästa apparna för partyplanerare, från häftiga recept till gästlistahantering i App Store.

 1. Stor kväll
 2. Cocktails Art
 3. Spotify
 4. Karaoke
 5. Psych
 6. Bålskål
 7. Pinterest
 8. Gästlista Arrangör
 9. Eventbrite Arrangör
 10. Any.do

1. BigNight - Bäst för att planera festmåltider

Mat är en integrerad del av en fest. BigNight: Dinner Party Planner-appen ser till att du inte missar kärnan i den. Gör dig redo att planera och ordna ditt nästa middagsfest med nära och kära. Med den här appen kan du ställa in din meny och importera recept, så att ingen ingrediens saknas. Det låter dig också skapa en inköpslista och ställa in påminnelser.

Dessutom kan du synkronisera appen med alla deltagare för att dela uppdateringar i realtid och dela den slutliga menyn i ett väldesignat format med alla dina vänner.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

2. Cocktails Art - Bästa fest bartender

Missa inte spriten !! Cocktails Art-appen är hem för några av de finaste cocktailrecepten. Den har en rad vanliga ingredienser som används för att göra de bästa cocktailsna. Du kan också skapa dina cocktails genom att lägga till och lagra recepten. Du kan också spara dem baserat på tillfällen. Allt i allt, om du vill vara din bartender och vara värd för dina cocktailpartier sömlöst, är det här rätt app för dig.

Pris: Gratis (köp i appen från 0,99 USD)

Ladda ner

3. Spotify - Bäst för att spela festmusik

Spotify är en av de mest älskade apparna för musikälskare. Det är hem för en rad låtar som sjungits av artister från hela världen och olika språk. Förutom den oändliga listan med låtar erbjuder den också tusentals podcaster, inklusive original som inte finns någon annanstans. Den har ett lättanvänt gränssnitt som låter dig surfa genom listan över favoriter, trender, språkspecifika och många andra anpassade spellistor.

Pris: Gratis (köp från appar från 3,99 USD)

Ladda ner

4. Karaoke - Sjung obegränsad partysång

Yokee rankas som den främsta appen för iPhone av musikälskare. Och detta förklaras väl med det syfte som den här appen löser. Denna applikation är hem för en oändlig katalog med musikvideor. Med appen kan du spela in dina favoritlåters version och dela den med världen. Du kan också bygga din sociala gemenskap genom att ansluta till vänner och rösta på deras inspelningar.

Pris: Gratis (köp i appen börjar 2,99 USD)

Ladda ner

5. Psych! Outwit Your Friends - Bäst för festspelet

Spel spelar en oövervinnlig roll när det gäller att involvera alla närvarande i festen. Och Psych är ett spel du skulle älska utan tvekan. Spelet är utformat för att låta din kvicka sida vikas ut framför dina vänner och familj. Du kan välja mellan tillgängliga kategorier och göra falska svar eller triviala frågor. Målet är att överlista dina vänner och tjäna de högsta poängen för att vinna spelet.

Pris: Gratis (köp i appen från 0,99 USD)

Ladda ner

Kolla in: Partyspel för iPhone och iPad

6. Punchbowl - Tillverkare för festinbjudan

En inbjudan är en annan viktig aspekt av varje parti. Med Punchbowl-appen kan du skapa och redigera personliga inbjudningar till din fest. Den levereras med tusentals fördesignade inbjudningar som du kan redigera och anpassa. Välj bland en rad handgjorda mönster för att skänka dina inbjudningar med en blandning av konst och klass. Appen låter dig också hantera och spåra RSVPs i realtid. När du är klar kan du skicka dem via text eller e-post och vänta på att det roliga börjar.

Pris: Gratis (köp från appar från 5,99 USD)

Ladda ner

7. Pinterest - Bäst för att hitta festinspiration

Pinterest är inget nytt namn över hela nätet. Appen är en pitstop för många artister från hela världen som söker inspiration. Den har över 100 miljarder nya idéer som kan hjälpa dig att få inspiration varje dag. Du kan också samarbeta med dina vänner för din nästa gruppresa, fest eller projekt. Appen kan oövervinnligt servera bröllopsinspiration, mat och matlagning, mode och stil och hemdesign.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Arrangör för gästlista - Bäst för gästlista

Gästlistan Organizer-appen är en enda lösning för alla dina behov när du organiserar evenemang. Du kan importera adressboksposter från tidigare händelser och samtidigt spåra all nödvändig information. Du kan också sortera gästlistan baserat på svar och effektivt hantera relationer med dem. Det finns ett alternativ att få en utskrivbar rapport om gäster som kom ensamma och de som kom med familj eller kollegor.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Eventbrite Organizer - Bäst för att skapa en fest

Appen är utformad för dem som tänker hantera biljettförsäljningen av ett evenemang. Med appen Eventbrite Organizer kan du övervaka biljettförsäljning i realtid, spåra live-närvaro, checka in deltagare och acceptera betalning online. Den levereras också med integrerad biljettskanning och enkel incheckning för att ge dina gäster en sömlös upplevelse. Och ja, den stöder flera språk, inklusive franska, tyska, nederländska, italienska, spanska, svenska och portugisiska.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Any.do - Att göra att göra-lista och kalender

Any.do är en av de bästa att göra-listorna i App Store. Var det någon händelse eller fest, det finns en massiv uppgiftslista som måste utföras, och var och en av dem har sin prioritet. Med erkännande av detta kommer appen med oöverträffade synkroniseringsfunktioner och friheten att arbeta från flera enheter. Det låter dig hantera din uppgiftslista, dela och tilldela den till respektive person, så att inget förstör ditt parti.

Pris: Gratis (köp i appen börjar 2,99 USD)

Ladda ner

Ladda ner de här bästa festplaneringsapparna innan du börjar förberedelserna !!

När jag listade apparna här såg jag till att täcka alla viktiga aspekter av ett evenemang eller fest. Målet var verkligen inte att missa en enda sak och spara lite tid för dig själv.

Vilka av dessa tyckte du mest om? Min personliga favorit är Cocktail Art and Guest List Organizer. Medan den förra är en kompis hela tiden, hjälper den senare mig att hantera och skicka inbjudningar sömlöst.

Du kanske vill ta en titt på:

 • Appar för porträttläge för iPhone
 • Musikströmningsappar för iPhone och iPad
 • Hur man skapar en Watch Party i Facebook-grupper
 • Hur man använder Houseparty på iPhone och iPad för roliga videosamtal
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found