Blogg

Ett bättre sätt att få tillgång till filer på distans på din iPhone / iPad

Att kunna komma åt filer på din dator eller NAS på distans från din iPad eller iPhone är alltid något folk ser fram emot. Det kompletterar syftet med att ha en iPad - det stora nöjet och produktiviteten att kunna fjärråtkomst till filer från en iPad / iPhone är bokstavligen det som gör dessa enheter så mycket mer professionella och kraftfulla.

På iGeeksBlog har vi tittat långt på fjärrskrivbordsappar, men som en fristående filwebbläsare har vi knappast kastat en blick på det utrymmet. Idag bryter vi isen med FileBrowser.

FileBrowser App: Bättre sätt att få tillgång till filer på distans på din iPhone / iPad

För de flesta som redan är intresserade av detta skulle FileBrowser vara ett bekant namn. Men om du först testar vattnet och behöver en app som låter dig ansluta din iPad eller iPhone till din dator / PC / Mac / NAS eller en hel del andra alternativa lagringsutrymmen, får FileBrowser vår rekommendation.

Första saker först: det är inte en gratis app (det finns en liten version som är gratis), och att döma av genomsnittliga App Store-appprisstandarder är den inte heller billig. Vid ungefär $ 6 skulle de flesta sätta det på höger sida av det billiga kostnaden. Men det är värt vartenda öre du betalar för. Här är varför:

Du vill att en fjärransökningsapp för filer ska vara enkel att använda

FileBrowser gör det. FileBrowser gör det enkelt att ansluta, komma åt, dela och göra alla saker du vill göra på distans.

Du vill enkelt ställa in det

Faktum är att FileBrowser inte har några installationsprocesser alls. Du installerar den på din iPhone / iPad och beväpnad med IP-adressen till din NAS-enhet / PC / Mac / TimeCapsule kan du ansluta direkt. Om det är i samma nätverk gör FileBrowser jobbet åt dig. Det är allt.

All filöverföring och dataåtkomst sker snabbt

Naturligtvis beror detta på din routerkonfiguration och Wi-Fi-nätverkshastighet men för de flesta delar kvävs inte FileBrowser. Det fungerar sömlöst.

VPN

När du fjärransluter via internet (från ditt nätverk), syftar FileBrowser att göra det enkelt också (även om jag tycker att det blir lite långt).

För de flesta ändamål, om du ska komma åt filer på distans från ditt Wi-Fi-nätverk (alla enheter som är anslutna till samma nätverk), kommer FileBrowser att komma igång på några sekunder. Och med tillräckligt med funktioner (som full support för alla iOS-filformat och de flesta andra format också), är det en solid app att använda.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Prova och dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found