Blogg

Syllable D900S Bluetooth-öronsnäckor för iPhone 6 / 6s Plus

Idag har det blivit ganska svårt att leva utan smarttelefonen. Oavsett var du är, vad du håller på med; du vill inte hålla ögonen på handenheten. Trådlösa öronproppar har spelat en viktig roll för att underlätta denna någonsin fängslande kärleksaffär, eller hur?

Oavsett om du vill jogga eller lyssna på din favoritmusik eller ringa / ta emot samtal med optimal bekvämlighet, är Bluetooth-öronsnäckorna utformade för att hjälpa dig att använda din enhet så bekvämt som du vill.

Uppriktigt sagt har jag en enorm förkärlek för högkvalitativa hörlurar. Men inte alla är klassen ifrån varandra. Medan de flesta inte erbjuder önskad ljudkvalitet, kan vissa trots att de är mycket prissatta inte leva upp till förväntningarna.

Det finns tre viktiga egenskaper som perfekt ljud, omedelbar anslutning och flexibel design som definierar standarden för Syllable D900S trådlösa öronproppar. Bortsett från det tjänar det främsta syftet med aplomb.

Unboxing

Syllable D900S trådlösa Bluetooth-hörlurar levereras med laddningsbox, USB-laddningskabel, öronsnäckor, snöre, en ekopåse och användarmanual. Hela paketet ser imponerande ut.

Från och med den första blicken vet du att den är unik och perfekt anpassad för en fantastisk upplevelse.

Ansluts snabbt med iPhone

Du kan snabbt ansluta öronsnäckorna till din iPhone. Slå på Bluetooth på din enhet. Tryck sedan på dess knapp i ungefär två sekunder tills det blå ljuset börjar blinka. När handenheten upptäcker öronsnäckan visas Tips om stavelse på skärmen. Slutligen knackar du på anslutningen. (Du kan behöva ange "0000" -paringskod om du uppmanas till det.)

Du måste bara para ihop den högra öronsnäckan med handenheten. Den vänstra ansluter inte till enheten snarare paras den automatiskt med den högra.

Inbyggt uppladdningsbart batteri ger 4 timmars samtal / speltid

Hörlurarna har ett inbyggt uppladdningsbart batteri på 65 mAh. Det erbjuder fyra timmars samtal / speltid. Laddningsboxen är utrustad för att ge sex gånger full laddning till öronsnäckorna.

Det är lätt att sätta igång headseten. Lägg bara på förvaringslådan och låt dem snabbt pressas upp.

Medan öronsnäckorna behöver 25-30 minuter för full laddning, behöver laddningsboxen 2,5 timmar för att vara fulladdad.

Svettbeständig, flexibel design

De trådlösa öronsnäckorna har en vacker design. Vi har inte hittat några besvär när vi använder det. De håller sig bekvämt vid örat. Eftersom de är svettbeständiga och vattentäta finns det ingen risk för klåda.

Så du kommer att njuta av din tid med öronsnäckorna medan du springer, joggar eller tränar.

Fantastiskt ljud

Med 3D-stereoljud och tydligt tal inom 10 meter står det upp till märket med beundransvärd prestanda. Brusreduceringstekniken ser till att du inte har några problem när du lyssnar på din favoritmusik eller pratar även på bullriga platser.

Ljudkvaliteten på de trådlösa öronsnäckorna är av högsta klass. Jag har verkligen gillat att lyssna på mina favoritlåtar med dem.

Domen

"Priset kan vara något högt, men med tanke på allroundfunktionerna tillsammans med önskad prestanda vinner D900S loppet bekvämt."

Kompatibilitet: iPhone 5, 5s, 6, 6s, 6 Plus och 6s Plus

För mer information besök Syllable.hk.

Kolla in på Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found