Blogg

15 bästa AirPods 2 tips och tricks för att få ut det mesta

AirPods är unika i sig. Vad som gör de trådlösa hörlurarna till en bättre affär är förmågan att leva upp till märket i de flesta aspekter. Och till $ 144 är inte öronpropparna heller för dyra.

Efter att ha använt Bluetooth-hörlurarna i mer än två år och utforskat varje litet hack hade jag planerat att dela några av de coolaste AirPods och AirPods 2-tipsen och tricksen med dig länge. Jag är verkligen glad att äntligen slänga bönorna om dem idag.

Oavsett om du just har köpt Apples öronsnäckor eller ännu inte har fått ut det bästa av dem, kan dessa hacka gå långt för att öka din upplevelse. Och åh, några av dem kan också hjälpa dig att skydda dina små pärlor!

15 bästa  AirPods och AirPods 2 tips och tricks

# 1. Byt namn på dina AirPods

Ett av de coolaste sätten du kan anpassa dina hörlurar är att ge dem ett lämpligt namn. Det skulle inte bara lägga till lite personlig touch utan också få in lite roligt element.

Jag har kallat mina som “Audiophiles” eftersom de låter trevligt för mig. Du kan ge dina AirPods ett lika bra namn genom att gå till appen Inställningar på din ihopparade iPhone. Tryck sedan på Bluetooth → tryck på “i” -knappen bredvid namnet på dina hörlurar → tryck på namnet → ange namnet → slutligen, tryck på Klar för att avsluta.

# 2. Anpassa dubbeltrycksfunktionen från Siri till Spela upp / Pausa

När du trycker två gånger på AirPods är Siri som standard aktiverat. Men beroende på hur du vill använda dem kan du anpassa dubbeltrycksfunktionen. Du kan till exempel finjustera inställningarna för att spela / pausa genom att dubbelklicka på vänster AirPod. På samma sätt kommer du att kunna konfigurera den för att hoppa till föregående spår genom att trycka två gånger på höger hörlurar.

För att få det gjort, öppna Inställningar-appen på din iPhone → Bluetooth → tryck på “i” -knappen bredvid ditt AirPods-namn → under Dubbeltryck på AirPod-avsnittet, tryck på alternativet Vänster / Höger och välj önskat alternativ.

# 3. Få ut det mesta av Siri

Av vad jag har upplevt kan jag berätta att Siri arbetar elegant med att kontrollera musik, ringa samtal och flera andra saker. Så misslyckas aldrig med att få ut det mesta av den personliga assistenten för att få ditt arbete gjort snabbare.

Kolla in några praktiska kommandon nedan:

  • "Spela musik."
  • "Hoppa till nästa låt."
  • "Vrid upp / ner volymen."
  • "Spela mina favoritspellistor."
  • "Hur kommer jag hem härifrån?"
  • "Ring [kontaktnamn]"

# 4. Kontrollera AirPods B- atterijuice

Jag vill alltid se att mina AirPods är igång och redo för en lång musikstation. Det är därför jag ser till att hålla koll på deras batteri. Tack och lov är det ganska enkelt att spåra batteriet i AirPods. Och du kan få det gjort inte bara från din iPhone utan också från din Apple Watch.

Förutsatt att AirPods är anslutna till din iOS-enhet och att du redan har lagt till batteriwidgeten till Today View. Om det inte läggs till sveper du åt höger på din iPhone för att komma åt skärmen Today View. Rulla sedan ner och tryck på Redigera  → Hitta batterier och tryck på “+” till vänster om den → tryck på Klar för att bekräfta.

Kolla nu på widgetsidan. Batteriet-widgeten visar inte bara din iOS-enhet utan också din Apple Watch.

Svep uppåt på din Apple Watch för att komma åt Kontrollcenter. Klicka nu på batteriikonen. Du bör se hälsan hos både din smartwatch och dina hörlurar.

Och ja, du kan också skjuta upp Siri för att ta reda på det aktuella batteriet i dina hörlurar. Dubbelklicka bara på AirPod för att åberopa Siri och säg, "Hur är batteriet på mina AirPods?"

# 5. Kontrollera dina AirPods firmwareversion

För att förbättra de trådlösa hörlurarnas prestanda släpper Apple ofta programuppdateringen för dem. Och när du ansluter hörlurarna till din iPhone uppdateras de automatiskt.

Du kan kontrollera versionen av dina AirPods genom att gå till Inställningar → Allmänt → Om → klicka på hörlurarnas namn → på nästa skärm, du bör se firmwareversionen tillsammans med andra alternativ som modellnummer, serienummer och mer.

# 6. Koppla ihop AirPods med din Apple Watch, iPad, Mac och Apple TV

När du ansluter AirPods till din iPhone paras de automatiskt med din Apple Watch, iPad och Mac synkroniserade med samma iCloud-konto. Du kommer dock att kunna para ihop dem också manuellt.

Till skillnad från andra Apple-enheter ansluter Apple TV inte automatiskt till AirPods. Men bry dig inte; processen är ganska enkel. Följ den här praktiska guiden för att göra det.

# 7. Finjustera AirPods-kontroller på Mac

Medan du får ut det mesta av dina favoritlåtar med din Mac, vill du plötsligt anpassa inställningarna för att passa din smak bättre. Du behöver inte leta efter din iPhone om du kan få det gjort direkt från din Mac.

För att justera inställningarna, öppna SysteminställningarBluetooth → klicka på Alternativ bredvid ditt hörlurars namn.

Nu, konfigurera den enligt dina krav.

# 8. Växla mellan ljudet

För att växla ljud på din iOS-enhet; Ta upp Control Center → tryck och håll ner ljudkortet → tryck på den lilla ljudbytesikonen och välj sedan önskad enhet.

På din Mac: Klicka på ljudikonen → välj önskad utmatningsenhet.

# 9. Anslut Airpods till enheter som inte är från Apple

Naturligtvis är AirPods utformade för att fungera elegant med Apple-enheter. Men det betyder inte att de inte kan komma överens med Android-enheter, Windows PC eller andra enheter än Apple. För det fall du bor utanför Apples ekosystem; du kan para ihop de trådlösa hörlurarna till dina enheter ungefär som vilken Bluetooth-enhet som helst.

För att få det gjort, se till att hörlurarna är i laddningsfodralet. Öppna sedan locket och tryck på den lilla knappen på baksidan av fodralet tills LED-lampan börjar blinka. Gå nu över till Bluetooth-inställningarna och anslut hörlurarna som vanligt.

Om din Android-enhet gungar Oreo eller Pie kan du också använda samma knappar för att spela / pausa, hoppa över till nästa spår eller växla tillbaka till föregående spår. Tyvärr aktiverar inte Siri-funktionen Google Assistant. Med detta sagt kommer du fortfarande att kunna njuta av musik.

# 10. Tilldela mikrofon till en specifik AirPod

Även om båda AirPods har en inbyggd mikrofon håller de bara en mikrofon aktiv åt gången. Baserat på din bekvämlighet kan du ställa in din vänstra eller högra AirPod för att använda mikrofonen.

För att få det gjort, öppna Inställningar appBluetooth → tryck på “i” -knappen → tryck på Mikrofon → välj Alltid vänster eller höger AirPod.

# 11. Använd Live Listen med AirPods

iOS 12 levereras med en super praktisk funktion som kallas "Live Listen" som låter dig förvandla din parade iPhone till en mikrofon. Oavsett om du i hemlighet vill lyssna på ditt lilla barns konversation eller vill höra din högtalare bekvämt i en stor sal kommer den här tillgänglighetsfunktionen att spela riktigt bra.

För att komma igång, öppna appen Inställningar på din iOS-enhet → Kontrollcenter → Anpassa kontroller → tryck på “+” -knappen till vänster om hörseln.

Därefter när dina AirPods är aktiva → ta upp CC → tryck på ikonen Live Lyssna → tryck på Live Lyssna så är du redo att gå! För att ta reda på mer om den här funktionen, gå till den här guiden.

# 12. Smart sätt att spara AirPods-batteri

Även om jag inte kommer att kalla det ett trick, finns det ett sätt att få dina hörlurar att hålla längre. Och det är att bara använda en av dem åt gången. Medan du använder en AirPod, sätt den andra i fodralet för att få juiced upp. Att veta att laddningsfodralet kan ge flera avgifter i mer än 24 timmar, chansen är att din musiktid knappast kommer att stanna.

# 13. Hitta dina felplacerade AirPods

Försätter du ofta dina AirPods? Du kan enkelt hitta inte bara deras plats utan också spela ett högt ljud på dem. Om du vill veta mer om hur det fungerar kan du hoppa hit.

# 14. Håll dina AirPods rena med mjuk trasa

Precis som alla andra prylar kräver AirPods också den vård som behövs. Se därför till att rengöra hörlurarna regelbundet för att förhindra att smuts eller smuts samlas upp.

Se till att inte använda ett hårt eller slipande material för att rengöra hörlurarna. Jag skulle rekommendera dig att använda en ganska mjuk mikrofiberduk eftersom det inte bara låter dig bli av med smet utan lätthet utan också förhindra skav.

Om du vill köpa en högkvalitativ mikrofiberduk, kolla in MagicFiber och Elite Tech Gear.

# 15. Förbättra din upplevelse med bästa tillbehör

Oavsett om du vill bära AirPods säkert eller skydda dem mot repor, kan ett lämpligt tillbehör vara till stor hjälp. Vi har gjort några sammansättningar av AirPods-tillbehör som finaste läderfodral, förstklassiga remmar och trådlösa laddningsfodral. Ge dem en närmare titt för att välja en bättre följeslagare för dina hörlurar.

Varsågod!

Säg vad du tycker…

Det finns flera funktioner som längre batteritid, vattentät funktionalitet och mer ergonomisk design som kan göra AirPods ännu bättre. Det är därför jag håller korsade fingrar för andra generationens AirPods. Enligt rapporter tros Apple ha många spännande funktioner i nästa generations trådlösa öronproppar. Låt mig veta om de du vill se i dem.

Du kanske vill läsa:

  • Trådlösa laddningsfodral för AirPods
  • Bästa läderfodral för AirPods
  • Fungerar inte AirPods-mikrofon? Här är fixarna!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found