Blogg

Så här laddar du ner gratis musik på din iPhone eller iPod Touch

Musik är det som får mig att rulla och gunga! Från att hålla mig optimistisk under arbetstiden till att förnya min anda under den långa trafiken till att stärka upp festtiden, det är en integrerad del av livet. För att se till att min romantik med fantastiska låtar aldrig har några avbrott har jag skapat en enorm spellista med de låtar som jag tycker om att lyssna på. Lyckligtvis är det enkelt att ladda ner gratis låtar på iPhone och iPad!

1. Spotify-musik

Jag är väldigt glad att få ta med den mest älskade musikappen i världen "Spotify" i denna speciella lista. Skapa en massiv musiksamling med dina favoritspår och få snabbt åt dig de låtar som berör din själ.

De personliga rekommendationerna och färdiga spellistorna tar perfekt hand om din exklusiva smak. Och om du vill förbättra din musikupplevelse, gå till premiumversionen för att använda den här appen utan några annonser. Och spara också musik för att lyssna på musik.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. SoundCloud

"SoundCloud" behöver ingen introduktion, eller hur? Med över 150 miljoner spår har appen allt du vill ha för att njuta av musik när det är som bäst. Utforska de topplistade albumen, liveuppsättningarna och de bästa mixerna och få ut det mesta av hiphop, rock, klassisk, jazz, podcaster och fantastiska ljudböcker. Appen föreslår också spåren baserat på dina gillanden.

Du kan uppgradera till SoundCloud Go eller SoundCloud Go + (för 5,99 USD / månad respektive 12,99 USD / månad) för att använda den här musikappen med mer frihet och till och med ladda ner dina favoritlåtar för offlinelyssning.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. TIDAL

TIDAL kanske inte är lika populärt som Spotify eller Apple Music, men det har kvaliteten att vara din fina underhållare.

Det hävdar att det är den första musikappen som erbjuder högkvalitativ ljudkvalitet, högupplösta musikvideor och den samlade ledningen av artister och experter. Appen ger dig obegränsad tillgång till 40 miljoner spår.

Du kan titta på över 130 000 musikvideor av hög kvalitet. Kolla in integrerade musikartiklar, funktioner och intervjuer. Och ladda ner album, spellistor och spår för att komma ikapp med dem i din egen takt!

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Google Play Musik

"Google Play Music" är en av de mest anmärkningsvärda streamingtjänsterna för musik. Med den här appen har du mer än 40 miljoner spår till hands. Appen rekommenderar också låtar baserat på din smak.

Det erbjuder lagring och streaming för upp till 50 000 låtar från din personliga samling gratis. Du kan uppgradera till premiumversionen av appen för att lyssna på låtar utan några annonser. Prenumerationsfunktionerna inkluderar också möjligheten att ladda ner låtar och YouTube Red-medlemskap utan extra kostnad.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Deezer

Jag har alltid tyckt att “Deezer” är ganska bra. Med musikspelaren kan du söka, strömma och lyssna på toppradiosändare och nya låtar. Du kan skapa obegränsade spellistor och snabbt få åtkomst till dem för att leva upp din musiktid.

Gå till premiumversionen av appen för att stärka din upplevelse. Pro-versionen låter dig hoppa över det obegränsade antalet spår. Dessutom kan du också spara låtar för att spela dem utan Internet.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Napster - Toppmusik och radio

Napster har en gigantisk samling med mer än 30 miljoner låtar. Så du kan strömma musik på begäran och till och med ladda ner de du gillar mest för offlinelyssning.

Appen låter dig också skapa spellistor med dina låtar och dela dem med dina vänner. Baserat på din smak erbjuder det också coola förslag. Så du kan snabbt komma åt låtar som tänder dig!

Med en månatlig prenumeration på $ 9,99 låter appen dig få tillgång till alla funktioner utan några begränsningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Evermusic - offline-musik

"Evermusic" är en fantastisk musikspelare och en måste-ha-app för musikälskare. Appen låter dig ladda ner musik från ett antal tjänster som Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, MEGA, Yandex.Disk och WebDAV.

Appen levereras med avancerad streamingtjänst med överlägsen buffertteknik. Den stöder sex ljudformat inklusive mp3, aac, m4a, wav, aiff och m4r.

Den stöder också ljudböcker och låter dig skapa flera ljudbokmärken. Du kan spara medieposition och till och med ändra uppspelningshastighet. Alla dina spår kategoriserade efter artist, album och genretikett så att du kan bläddra igenom samlingen lite bekvämare.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. MyMP3

Vad som gör “MyMP3” så praktiskt är möjligheten att låta dig enkelt konvertera alla videor till MP3. Appen låter dig också redigera metadata för vilken låt som helst. Du kan till exempel byta namn på spår och artistnamn.

Håll dina favoritlåtar helt organiserade och synkronisera dem också med molnet för att hålla dem säkert. Oh ja, glöm inte att dela dem med dina vänner för att vinna många hjärtan och gillanden!

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Gratis Song Notifier för iTunes

Ibland erbjuder Apple dig att ladda ner några iTunes-låtar gratis. Om du inte vill missa den här möjligheten väljer du "Free Song Notifier för iTunes." Så snart någon gratis låt är tillgänglig för nedladdning i iTunes, meddelar appen dig om det så att du inte glömmer att göra det. Du kan ladda ner gratis iTunes-låt direkt från den här appen.

Ta reda på låtarna som trender i ditt land. Kolla in listan över 15 mest populära låtar i ditt land och förhandsgranska deras 30-sekunders utdrag.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Offline musikspelare

Som namnet antyder är den här appen en enda lösning för att importera din favoritmusik och spela den var som helst. Det finns inga gränser för hur länge du kan lyssna offline, vilket gör det bekvämt när du inte har en internetanslutning.

Det är en kraftfull musikspelare som stöder alla populära ljudformat. Det låter dig skapa och hantera spellistor och har ett loop-läge för att hålla dina favoriter kontinuerligt spelade. Det erbjuder också kontroller på telefonens låsskärm för bekvämlighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Andra sätt att ladda ner gratis musik på din iPhone / iPod Touch

Om vi ​​pratar om gratis musik på iPhone har det ett mycket begränsat omfång. Men nätet har en mängd källor där du kan få gratis musik, lagligt. Det mesta är av indiekonstnärer och band som just kommer upp. Du får inte se mycket populärmusik i den fria kretsen.

Om du har laddat ner mp3-spåren till din dator, lägg dem i din Dropbox-mapp, öppna Dropbox-appen på din iPhone och njut av musikuppspelningen.

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så nu vet du hur du laddar ner dina favoritspår gratis för att lyssna på dem utan störningar. Har du någon feedback? Dela gärna det med oss ​​i kommentarerna nedan.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa Apple Music Alternativ
  • Music Editor iPhone- och iPad-appar
  • Bästa iPhone-appar att upptäcka musik
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found