Blogg

Bästa kraftbanker för iPhone 2021

Våra power-hungriga smartphones behöver extra juice för att fortsätta springa utan hinder! Speciellt när du inte är hemma eller på kontoret. För att lösa sådana problem behöver du ett odjur som effektivt kan ladda dina enheter när du är på språng. Därför har vi ställt upp några av de bästa iPhone-kraftbankerna för dig. Det finns miljontals bärbara laddare för iPhone där ute. För att hitta rätt måste du överväga specifikationer som batterikapacitet, laddningscykel, form och andra funktioner.

1. RAVPower bärbar kraftbank med 26800 mAh batteri

RAVPower har ett monster 26800mAh batteri som kan ladda en iPhone nästan 10 gånger. Den har tre USB-portar så att du kan ladda flera enheter samtidigt. 5.5A-strömmen är tillräckligt bra för att du ska kunna starta din iPhone i snabb hastighet.

Kraftbanken följer också säkerhetsåtgärder, som garanterar fullt skydd för din laddningsenhet vid kortslutning. Tillverkad av avancerat material, den här iPhone-kraftbanken är mycket hållbar och effektiv. Den är lätt och lätt att bära.

USP: Batteri med hög kapacitet

Kolla in på Amazon

2. Power Bank med ficklampa från Bonai

Bonai är ett av de kända varumärkena när det gäller att köpa kraftprodukter. Powerbanken för iPhone från företaget har ett massivt 30000 mAh batteri som kan ladda din enhet mer än ett par gånger. Dessutom har den också en LED-lampa som kan vara till nytta när du camping i svagt ljus.

Den har fyra USB-portar som låter dig ladda flera enheter samtidigt. Viktigast, den smarta kretsen skyddar din iPhone från överladdning, överhettning och kortslutning. Slutligen finns den i tre olika färger.

USP: Inbyggt LED-ljus

Kolla in på Amazon

3. Anker PowerCore bärbar laddare med PowerIQ-teknik

Varje enhet är annorlunda och har sina unika laddningsbehov. PowerIQ-funktionen känner igen din enhet och levererar snabbast möjliga laddning därefter. Dessutom säkerställer ett laddningsläge att även tillbehör med låg effekt får säker och snabb laddning.

20000mAh powerbank stöder också laddning samtidigt; med dubbla USB-portar kan du ladda två enheter samtidigt. Anker PowerCore erbjuder också ett MultiProtect-säkerhetssystem som håller din enhet och du helt säker.

USP: Universalkompatibilitet (även med mindre enheter)

Kolla in på Amazon

4. AYEWAY Power Bank 26800mah bärbar laddare

Kolla in den här kraftiga 26800 mAh bärbara laddaren som är perfekt för alla som är på språng. Även om det är lite tungt, är det bekvämt att använda och ser till att du inte oväntat fastnar utan någon laddning på din telefon.

Det finns två USB-portar som kan användas för att ladda två enheter samtidigt. LCD-skärmen på framsidan visar framträdande den exakta andelen återstående juice så att du vet exakt när du ska ladda den.

USP:  Hög kapacitet

Kolla in på Amazon

5. Slim Power Bank från BENANNA

En kraftbank som är så kompakt och skicklig som BENANNA S1 förtjänar uppmärksamhet från dig! När vi pratar om funktionerna som gör laddaren så märkbar kan den ladda både dina Android- och iOS-enheter. Det inbyggda 10.000 mAh-batteriet ger 2A-utgång, vilket räcker för att ladda din enhet med en tillfredsställande hastighet.

Du har fyra färgalternativ som rött, grått, silver och rosaguld. Dessutom kommer den med 24 månaders garanti.

USP: Hållbar kropp i aluminiumlegering

Kolla in på Amazon

6. Poweradd Slim 2 bärbar kraftbank

För de som föredrar en minimalistisk design är Poweradd Slim 2 ett ganska bra alternativ. En automatisk detekteringsteknik gör det möjligt att upptäcka din smartphone för att erbjuda säker laddning snabbt. 2.1A-utgången kanske inte ger snabb laddning till din enhet, men det kan bara göra jobbet bra.

Även om läppstift är storlek, kompromissar inte produkten din iPhones säkerhet. Poweradd Slim 2 finns i rätt färger rosa, blå, grön och svart och två års garanti.

USP: iögonfallande och snygg

Kolla in på Amazon

7. Aibocn Power Bank med 10.000 mAh batteri

Aibocn har ett trendigt utseende som tilltalar dina ögon. Utifrån kanske du knappast tror att det har ett 10.000 mAh batteri som kan erbjuda mer än 250% extra kostnad till din smartphone.

De två portarna kan erbjuda 2A och 1A total effekt, vilket jag tycker är mer än tillräckligt för normala behov. Utöver laddningen kommer Aibocn i fyra färger: svart, guld, rosaguld och grått. Dessutom stöds denna externa laddare av en 24-månaders garanti.

USP: Skydd mot kortslutning

Kolla in på Amazon

8. BEARTWO bärbar solkraftsbank med ficklampa

En ultrakompakt kraftbank med dubbla USB-portar för att ladda två enheter samtidigt! Den snygga designen gör den till en av de minsta och lättaste solladdarna på marknaden. Dess förmåga att stödja solladdning gör den perfekt för camping, vandring och olika utomhusaktiviteter. Den är gjord av miljövänligt silikongummi och ABS + PC-material.

Beartwos 10000mAh batteripaket är IP67 vattentätt och dammtätt. Detta ger dig sinnesfrid och passar bra med din vattentäta iPhone. CE, FCC, RoHS-certifiering ger det en fördel. Den inbyggda mini-LED-ficklampan kan användas för SOS-läge vid behov. Bortsett från allt detta tar kraftbanken bara 4 till 5 timmar att ladda via en 5V / 2A-laddare.

USP: IP67 vattentät och solladdning

Kolla in på Amazon

9. Anker PowerCore + mini bärbar aluminiumbank

En av de mest kraftfulla "mini" bärbara laddare på marknaden, den har fått mycket uppskattning. Vad som gör det bra är den höga effektiviteten. Trots att den är läppstiftstorlek har den ett 3350 mAh batteri som kan ge upp till 14 timmars samtalstid på en enda laddning.

Powerbanken är utrustad med ett säkerhetssystem med flera skydd och håller kortslutning och andra liknande hot i schack. Utöver säker laddning innehåller PowerCore + mini också PowerIQ. Den kan upptäcka din enhet och leverera snabbast möjliga laddningshastighet därefter. Dessutom stöds den av 18 månaders garanti.

USP: Säkerhetssystem med flera skydd

Kolla in på Amazon

10. Smal kraftbank med dubbel ingång från Yoobao

Om du letar efter en tunn och lätt kraftbank till din iPhone har Yoobao det bästa alternativet för dig. Kontrollera den här externa batteriladdaren, som är 0,5 ″ tjock och väger bara 9,1 uns. Bär denna kraftbank med dig var som helst, när som helst.

För att göra det till ett attraktivt stycke, har Yoobao använt ett integrerat flygskal av aluminiumlegering, vilket gör det vackert och snyggt. För att skydda din telefon har Yoobao installerat tio lager av avancerade skyddsåtgärder; din telefon skyddas mot överspänningsskydd, temperaturkontroll och andra hot.

USP: Utsökt hantverk

Kolla in på Amazon

11. LanLuk bärbar laddare Power Bank

Det här är inte en kraftbank utan ett kraftverk! Jag säger detta på grund av dess enorma kapacitet på 25800 mAh. Med 3.1A-utdata kan den enkelt snabbt ladda din iPhone flera gånger.

En utmärkt säkerhetsfunktion hos den här bärbara laddaren är det inbyggda flerskyddssystemet som skyddar kraftbanken mot överström och kortslutning samt automatiskt stänger av sig själv när kortslutning eller överbelastning inträffar. Detta håller din iPhone säker och garanterar livslängd. De fyra LED-lamporna ger dig en exakt bild av batteribankens återstående laddning och annan in- och utgångsstatus.

USP: Stort 25800 mAh batteri med automatisk säkerhetsavstängning

Kolla in på Amazon

12. Powerbank med 2 USB-portar från INIU

För att erbjuda massor av extra juice till din iPhone kan du inte gå fel med INIU. Den här kraftbanken har 10 000 mAh batteri som kan ladda din iPhone 8 tre gånger. Båda USB-portarna kan leverera 4,8 A total uteffekt som kan räcka till för att du ska kunna ladda flera enheter med ganska bra hastighet.

Genom att hålla vanliga faror som överhettning borta erbjuder den säker laddning till din iPhone. Kolla in LED-ficklampan som kan vara till stor hjälp särskilt när du måste hantera mörka miljöer. Slutligen stöds INIU av 3 års garanti.

USP: 4,8A total produktion

Kolla in på Amazon

Avslutar!

Har du plockat upp en kraftbank för din iPhone? Vilken är den kvalitet du vill se i varje toppkraftsbank? För mig är kompakt design och snabb laddning de två egenskaperna som jag aldrig kan kontrollera. Dela dina preferenser i kommentarsektionen nedan.

Du kanske vill titta på:

  • Bästa solkraftsbanker för iPhone 11-serien
  • USB-C Power Banks för iPhone 11-serien
  • Bästa billaddare för iPhone 11-serien
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found