Blogg

Hur man blockerar eller tar bort vänner på Facebook på iPhone och iPad

Människor gillar att få vänner på Facebook. Vissa Facebook-användare vill till och med ha fler vänner än någon annan för att bara visa hur populära de är på den här sociala webbplatsen. När allt kommer omkring, vem vill inte ha tusentals vänner! Det finns dock många tillfällen att du måste göra en vän eller helt blockera en Facebook-vän på grund av personliga skäl.

Om du vill blockera eller göra vänner på iPhone eller iPad så här kan du göra det. Men innan du går vidare med processen bör du känna till den subtila skillnaden mellan att blockera och ovänliga människor på Facebook.

Ovän: När du slår vänner med någon på Facebook kommer han fortfarande att kunna se din profil och kan till och med skicka en vänförfrågan till dig.

Blockera: När du blockerar någon på Facebook kommer han inte att kunna se din profil och kan inte skicka någon vänförfrågan till dig heller.

De flesta Facebook-användare kanske inte kan skilja mellan Unfriend och Block eftersom båda är svaga för att göra liknande funktioner. Men de har stor skillnad.

Så här blockerar du människor på Facebook på iPhone eller iPad

Steg 1. Starta Facebook- appen.

Steg 2. Tryck på Mer från det nedre högra hörnet.

Steg 3. Bläddra ner och tryck på Inställningar under Inställningar.

Steg 4. Tryck på Blockering.

Steg 5. Ange namnet eller e-postadressen till personen du vill blockera.

Steg 6. Tryck på Blockera.

Det är klart! Om du vill ändra dig och vill avblockera den här personen kommer du att se hans / hennes namn här under Blockerade användare. Sedan kan du trycka på Avblockera framför hans namn så att han kan bli din vän igen.

Hur unfriend människor på Facebook

Så här kan du göra en vän med en Facebook-vän om du inte vill blockera honom helt. Kom ihåg att personen fortfarande kan se din profil, visa dina foton och till och med skicka din vänförfrågan.

Steg 1. Starta Facebook- appen.

Steg 2. Tryck på Mer från det nedre högra hörnet.

Steg 3. Tryck på Vänner under Favoriter.

Steg 4. En lista visas genom att trycka på Vänner.

Alternativt

Steg 4. Sök i den vän du vill göra en vän och tryck på Vänner.

Steg 5. Tryck på Unfriend.

Det är allt!

Copyright venicebiennalesiria.com 2021