Blogg

Bästa VR-headset för iPhone 7 och iPhone 7 Plus 2020

Det är otroligt att leva i den troende världen där allt ser utöver fantasi. Virtuell verklighet erbjuder nästan alla möjligheter att få saker att hända; som inte ens kan tänkas på i den verkliga världen.

För att låta dig göra din vilda dröm till liv så levande som du någonsin kan önska har vi gjort en lista över de bästa VR-headseten för din iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Dessa VR-headset är utrustade med fantastisk design, senaste teknik och vill sätta en ny standard. Så vad hindrar dig kompis? Välj en av dessa bästa VR-spelappar för iPhone och ta dem med på en fantastisk resa med dessa VR-headset. Låt oss köra en berg-och dalbana!

Bästa VR-headset för iPhone 7 och iPhone 7 Plus 2020

Snabb åtkomst:

 • Slå samman VR
 • VR EMPIRE
 • Gearsone
 • Destek
 • Kamle
 • Sytros
 • Topmaxions
 • digib
 • VR SHINECON
 • Canbor

# 1. Slå samman VR

Merge VR har utsetts till det bästa VR-headsetet av CNN och har vunnit Academic's Choice Award och Taste Awards 2017 Honoree. Headsetet är lättgjort med det mjuka, lätta och flexibla skummaterialet och passar sömlöst alla ansikts konturer. Dessutom är den extremt hållbar och lätt att rengöra.

Inbyggd med dubbla ingångsknappar, låter dig interagera med VR-appar på ett bekvämare sätt. Därför behöver du inte lita på kontroller för att spela spelen. Linserna är helt justerbara för att passa ditt ögonavstånd. Ännu bättre, du kan välja Merge VR från sju snygga färger som lila, gul, kricka etc.

USP: Marshmallow mjukt skum

Kolla in på Amazon

# 2. VR EMPIRE

VR EMPIRE är extremt avancerad och helt justerbar. VR levereras med 6 ventiler runt locket för att sprida värmen. Det finns också en telefonsvararknapp så att du aldrig missar några viktiga samtal. Med den fantastiska 120 graders betraktningsvinkel är den utformad för att ge en 3D-upplevelse som är större än livet.

Din smartphone förblir intakt på sin plats så att du kan få ut det mesta av spelen. Ännu viktigare är att den fantastiska integrationen av visuell och audition i hjälmen gör det till ett måste för en livlig upplevelse av virtual reality-världen.

USP: Värmeavledning

Kolla in på Amazon

# 3. Gearsone

Med 360-graders uppslukande tittarupplevelse och 103-graders synfält kommer Gearsone att ansluta dig i timmar. Armbandet kan justeras bekvämt utan att hindra dina öron. Hoppa genom den djupaste kanjonen eller missa ett hjärtslag med en thrillerfilm, oavsett vad du gör med detta VR-headset, det kommer att leva upp döda saker.

För spel kommer headsetet med en superkontroll som ger gnistan till din spelupplevelse. Du kan också justera pupill- och brännvidd för att trösta dina ögon. Slutligen stöder den ett stort antal skärmstorlekar, förutom att stödja iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

USP: Komfortpassning

Kolla in på Amazon

# 4. Destek

Destek VR-headset för iPhone 7 & 7 Plus har en imponerande funktion att motstå blått ljus. Med 110 graders synfält, var inte bara en tittare, var istället den faktiska medlemmen av vad du än tittar på. Den är utrustad med peksknappar och fjärrkontroll som möjliggör en spelupplevelse som aldrig förr. Det kan tyckas lite obehagligt med sin design, men med tiden kommer du att bemästra det och njuta av spel med VR-headsetet.

Ansiktsdynan är gjord av ultramjukt andningstyg som inte skadar ditt ansikte. Samtidigt är remmen också skonsam mot ditt huvud. Sammantaget är det bekvämt att bära länge.

USP: Anti-blue Light HD-objektiv

Kolla in på Amazon

# 5. Kamle

Om du bär VR-headset i timmar kan det värma iPhone. Kamle hanterar korrekt denna begränsning genom att inkludera värmeavledningsdesign som gör att din iPhone strålar snabbare och därmed begränsar värmen. Det mjuka skummaterialet lugnar ditt ansikte i timmar av slitage.

Du kan också justera pupill- och brännvidd för att trösta dina ögon. Headsetet levereras också med en joystickliknande Bluetooth-fjärrkontroll för spel- och filmvisning.

USP: Värmeavledande design

Kolla in på Amazon

# 6. Sytros

Sytros har introducerat ett premium VR-headset med premiumlinser för iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Med ett omfattande synfält känner du 3D-upplevelsen som aldrig tidigare med dessa headset. För att trösta dina ögon kan du enkelt justera pupiller och brännvidd. Det bästa är att du kan ha detta headset även med glasögon.

Den är utrustad med knappstöd och kräver därför ingen fjärrkontroll. Det tjocka och bekväma skummet skadar inte ditt ansikte även om du har det i timmar. Sammantaget är det ett anständigt VR-headset till ett rimligt pris.

USP: Glasstöd

Kolla in på Amazon

# 7. Topmaxions

Designen på Topmaxions VR-headset är lite annorlunda jämfört med andra på listan. Men det är väldigt bekvämt att titta på i timmar, och även 3D-upplevelsen är upp till märket. Justering av pupill och brännvidd är grundläggande genom att justera knapparna på headseten.

Sugkoppens design håller din iPhone på plats, oavsett hur du rör dig eller dansar medan du tittar på eller spelar ett spel. Slutligen är den kompatibel med nästan alla iPhones med en storlek mellan 4,0-6,0 tum.

USP: Kompatibel med nästan alla iPhones

Kolla in på Amazon

# 8. digib

digib tar bort alla komplicerade processer för att ställa in ett VR-headset. Sätt bara in din iPhone 7 eller 7 Plus i VR-glasögonen så kan du njuta av 360-gradersupplevelsen. digibs VR-headset är bäst för utomhusresor och fantastiska spelupplevelser.

De lätta VR-headseten är bekväma på näsan och därför kan du titta på videor och filmer under långa timmar. Med sina ögonsäkra justerbara HD-objektiv kan du låta dina barn titta på deras favoritprogram.

USP: Ögonsäkra HD-linser

Kolla in på Amazon

# 9. VR SHINECON

VR SHINECON har utvecklat ett humaniserat VR-headset som ger dig sinnesfrid medan du tittar på ditt val av innehåll på iPhones. Det bästa med denna produkt är en mjuk svamp på insidan av headsetet för att skydda telefonens skärm. Dessutom är ditt iPhone-fodral skyddat från repor.

Ergonomisk design är en annan slående egenskap hos detta VR-glas; det T-formade bandet minskar trycket runt ögonen med 30% och balanserar stress på huvudet. Efter detta kommer du inte att känna yrsel och trötthet även efter att ha tittat på videor i långa timmar.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 10. Canbor

Canbor är ett av de lättaste VR-headseten i listan. Den väger bara 9,9 oz vilket gör det bekvämt och inte känner för att ha på sig något över huvudet och ansiktet. HD-linserna levererar kristallklar skärm med fantastisk 3D-upplevelse.

Justera elevavståndet tillsammans med brännvidden för den perfekta tittarupplevelsen. Till skillnad från andra stöder den här 120 graders synfält, vilket är en extra fördel. Slutligen är priset något på den högre sidan, men produktens kvalitet motiverar det rimligt.

USP: 120 graders synfält

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Förbättra din 3D-tittarupplevelse och utforska allt underlandets glädje. Och se till att meddela oss din fantastiska upplevelse med oss.

Vilket av dessa VR-headset har du valt? Glöm inte att berätta namnet på din favoritval!

Du kanske vill titta på:

 • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
 • Bästa iPhone 7/7 Plus billaddare
 • Bästa iPhone 7/7 Plus kraftbanker
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found