Blogg

Så här visar du dina träningspass i Activity-appen på iPhone

Träningspass är din dyrbara tid för att göra ditt liv vackrare och hälsosammare. Detta gör det obligatoriskt för dig att kontrollera dina träningspass i appen Aktivitet. Det är också obligatoriskt för fitnessfreaks att hålla koll på hur mycket tid de tränade, hur många kalorier de brände, hjärtfrekvens, avståndet du sprang / gick och annan viktig information om din träning.

Tack och lov har iOS 9.3 introducerat en ny funktionsträning. Och detta berättar mer om din kondition. Med din Apple Watch kan du enkelt spåra information som samlats in av Apple Watch synkroniserad med din iPhone. Läs den här informationen nedan och spåra din fysiska aktivitet i Aktivitetsappen.

Så här visar du dina träningspass i Activity App på iPhone

Innan du går vidare, försäkra dig om att din Apple Watch är synkroniserad med din iPhone.

Starta aktivitetsappen på din iPhone → Klicka nu på träningsikonen längst ner i mitten av din iPhones skärm → Om din iPhone inte är ihopkopplad med Apple Watch hittar du skärmen nedan:

När du har synkroniserat din Apple Watch med din iPhone startar du Workout-appen på din Apple Watch.

Nu kan du se alla övningar i Workouts-funktionen i Activity-appen på iPhone.

Observera att i träningsfunktionen visas alla dina träningspass per månad. Om du vill se enskilda träningspass måste du trycka på en dag. Den visar ett antal pass, den tid du har spenderat på träningen och kalorier som du förbrände under träningen.

Klicka på enskilda träningspass för att se detaljerna i varje träningspass.

Slutligen kan du dela din träningsinformation med dina vänner på sociala medier. Tryck på den delade ikonen som du ser i det övre högra hörnet på telefonens skärm. Utmana dina vänner att träna mer än du gjorde.

När du delar dina träningsuppgifter, glöm inte att dela denna underbara information på sociala medier.

LÄS MER:

  • Aktivitetsapp Fungerar inte på Apple Watch och iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found