Blogg

Bästa iPad Mini 5-fodral 2021

iPad mini har så småningom fått en uppdatering. Även om surfplattan inte har avancerade specifikationer, är stödet för Apple Pencil (1: a generationen), A12 Bionic-processor och avancerad Retina-skärmpanel den mer elegant och kraftfull än någonsin tidigare. Om du har bestämt dig för att skaffa denna ultrabärbara surfplatta, är chansen stor att du redan kan utforska de bästa iPad mini 5-fodralet för att presentera din enhet en imponerande kostym. Efter att ha tittat noggrant på många utmanare har vi valt några av de mest anmärkningsvärda omslagen som är utformade för att se coola ut på iPad Mini 2020. Så, låt oss navigera genom sortimentet för att välja den lämpligaste följeslagaren för din kompakta enhet!

1. Ztotop

Ztotop har kommit med ett elegant foliofodral för iPad mini 5. Fodralet pryder mjukt syntetiskt läderutseende med snyggt hantverk.

Och med det halksäkra innerfodret gör det att surfplattan enkelt kan bekämpa regelbundna stötar och repor. Det finns flera spår så att du kan placera din iPad i önskad vinkel.

Den har också en inbyggd arrangörsficka där dina kort och dokument kan vila säkert. Dessutom kan du använda den elastiska remmen för att hålla din enhet bekvämt.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

2. Apple Smart Cover

För 39 dollar är Apples "Smart Cover" förmodligen det dyraste eleganta fodralet för iPad mini 5. Men när man tittar på den eleganta profilen verkar det vara en bra möjlighet för din ultrabärbara surfplatta.

Tillverkad av den enda biten av polyuretan, kan locket ge din grundläggande skydd. Med tillstånd av flera betraktningsvinklar säkerställer Smart Cover att du har mycket förbättrad skrivning och handsfree medieupplevelse.

Dessutom fungerar det smala skyddet pålitligt med automatisk sömn / vakna-funktion, vilket gör att det inte finns någon onödig strömförbrukning. Utöver allt erbjuder Apple detta fodral i flera färgalternativ inklusive papaya, kolgrå, vit och rosa sand.

USP: Imponerande tunn design

Kolla in på Apple

3. ESR Urban Premium

Ge din iPad en stilren profil för att se auktoritativ ut. ESR Urban Premium är den typ av fodral som ger din iPad ett vintageutseende.

Vad som gör det till ett bedårande val är Oxford-materialet med den stickade textilväven. Dessutom har den också ett gediget PC-hölje för att tåla stötar.

Det finns ett par halkspår för att öka din tittarupplevelse. Och tack vare de starka magneterna fungerar Urban Premium konsekvent med automatisk sömn / vakna-funktion.

USP: Professionell design

Kolla in på Amazon

4. ESR Yippee

Föredrar du en minimalistisk profil? Om ja, kan ESR Yippee vara ett bra alternativ för din ultrabärbara surfplatta.

Väskan har tydlig design och levereras med en slitstark polyuretan exteriör. Med inkluderingen av ett mjukt inre skal av mikrofiber kan du förvänta dig att det här snygga skyddet tål slitage.

Tack vare den frostat yta och den gripande designen kommer din hand att kännas mer bekväm att hålla i Mini. Slutligen verkar utskärningarna och knapparna vara på plats så att du kan styra din enhet utan krångel.

USP: Tydlig design

Kolla in på Amazon

5. Snugg

Om du vill gå till ett förstklassigt tangentbordsväska för din 2019 iPad mini bör du komma ihåg detta erbjudande från Snugg. Den har en mycket robust konstruktion och levereras med en 360 ° roterbar design.

Tack vare justeringarna i flera vinklar får du bekvämare medieupplevelse och typupplevelse. Nycklarna är lyhörda och ger erforderlig taktil feedback för att påskynda skrivningen.

Slutligen hävdar Snugg att fodralet på tangentbordet har lång batteritid. Så du behöver inte slå på den för ofta.

USP: 360 ° roterbar design

Kolla in på Amazon

6. AVIDET

Ytterligare ett tydligt fodral för iPad mini 5. På grund av det ganska mjuka materialet ger detta skydd ett mycket bättre grepp. Och med den formanpassade konstruktionen sveper den perfekt runt surfplattan.

Även om det är otroligt snyggt, ska locket kunna hålla din enhet skyddad från repor. Slutligen är utskärningarna gjorda för att vara exakta så att du enkelt kommer åt Lightning-porten och högtalarna.

USP: Ultraklar design

Kolla in på Amazon

7. Veco

Imitation denim design skapar ett starkt intryck för Vecos iPad mini fodral. En kombination av elegans och mode ger ett snyggt utseende; nästan ett utseende i bokstil. Veco har skapat ett reptåligt, halksäkert, antikrott och svettbeständigt fodral för din minitavla.

PU läder exteriör förhindrar repor från att skada din iPad. För skydd mot stötar, fall och stötar har Veco använt mjukt TPU-bakskydd och mikrofiberinredning.

USP: Imitation denim design

Kolla in på Amazon

8. DTTO

DTTO erbjuder ett premiumfodral i läder med Apple Pencilhållare till din mini iPad 2019. Skalets multifunktionella design har inbyggt handrem i läder, pennhållare och arrangörficka. Med handremmen kan du hålla din iPad i det mest bekväma läget medan du använder surfplattan. Arrangörfickan lagrar viktiga saker som dina visitkort, valutasedlar etc.

DTTO har tillverkat detta fodral av det slitstarka, premium syntetiska läderytan och den inre mjuka TPU. Det finns några inre flera platser för att ställa in horisontella ställvinklar för FaceTime-samtal, titta på filmer och skriva långa textmeddelanden.

USP: Arrangörsficka

Kolla in på Amazon

9. Hocase

Hocase ger blommönster på PU-läder för att skapa ett smart fodral för din iPad mini 5: e generationen. Detta mikrofiberfoder inbundna omslag pryder det unika mandala-blommönstret, vilket ger fodralet feminin charm.

På en dag möter du många utmaningar; din iPad bör vara beredd att möta alla åtgärder. Slitstarkt polyuretanläder och mikrofiberfoder skyddar din iPad mini från många faror.

USP: Mandala blommönster

Kolla in på Amazon

10. JUQITECH

JUQITECH använder bikakemönster i detta fall för att sprida värmen. Detta är en viktig funktion för alla iPad-fodral eftersom pro-användare fortsätter att arbeta på sina iPads under långa timmar. Exakta öppningar ger fullständig åtkomst till alla funktioner inklusive knappar, högtalare och kameror.

Under ditt hektiska schema kan du glömma att bära din Apple Pencil; av denna anledning ger JUQITECH en dedikerad kortplats för att sätta in din penna. Således kan du använda din Apple Pencil när du vill och din premiumpenna går aldrig vilse.

USP: Honeycomb mönster rutnät

Kolla in på Amazon

11.  TiMOVO

Apple introducerar stöd för Apple Pencil i sin senaste iPad mini 2019. Detta har inspirerat många föräldrar att köpa denna mini-surfplatta för sina barn. Men utan något stödjande fall kan barnen inte använda pennan. TiMOVO fyller detta gap med sitt tunna och mjuka fodral. Fodralet kan konverteras i ett tredubbelt stativ, därför kan barn använda Pencil på sina iPads.

Det genomskinliga frostat ryggskyddet skyddar din enhet mot repor. Det här tunna och lätta fodralet lägger inte till någon bulk på din iPad och därför kan du enkelt ta med din surfplatta var som helst.

USP: Stabilt trefaldigt stativ

Kolla in på Amazon

Varsågod! Jag antar att din iPad äntligen har ett förtjänst omslag. Har du något emot att dela några godbitar om det?

Håll koll på mer ...

Eftersom vi ska granska massor av tillbehör för iPad Mini, så håll ögonen öppna med oss ​​så att du inte missar dem. Var säker, vi kommer också att lägga till mer värdiga omslag i denna lineup när och när de är tillgängliga.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-fodral
  • Bästa 11-tums iPad Pro 2018-fodral
  • 12,9-tums iPad Pro 2018 tangentbordsväskor
  • Bästa 11-tums iPad Pro 2018 läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found