Blogg

Bästa ringhållare till iPhone 7 år 2021

Föreställ dig att din iPhone 7 av misstag glider ut från dina händer medan du är på språng eller håller på att ta en selfie. Skulle det inte vara smärtsamt? Det skulle vara. Varför bjuda in problem? Välj från den här fantastiska samlingen av de bästa iPhone 7-fodralet för att hålla din smartphone i en stark kostym! Förutom att ge ett bättre grepp, ger dessa ringfodral en bekvämare handsfree-upplevelse. Med den fantastiska profilen och den vackra designen sätter de sig graciöst. Dessutom kan de försvara din smartphone från att skrapa. Låt oss utforska samlingen!

 • OCYCLONE Ringhållarfodral
 • Klar ringarhållare från JETech
 • Magnetiskt ringhållare från ATUSIDUN
 • Amuoc-ringhållare i militär kvalitet
 • Ringhållare Kickstand Case för flickor från VEGO
 • ICONFLANG Ringhållarfodral med magnetisk bilmontering
 • Slim Ring Grip Case från Imikoko
 • DESOF 360 graders roterande ringhållare
 • Qissy Ultra-Thin Ring Holder Cover
 • Ringhållarfodral med spegel från MACBOU

1. OCYCLONE Ringhållarfodral

Glitter och glitter i detta ringhållare kommer säkert att trollbinda dig. Det finns så mycket gnistan i det här fallet att du knappt kommer att passera obemärkt vart du än går. Håll bara din iPhone 7 i dina händer.

Väskan finns i sju mousserande färger. Det är inte mindre än värdefulla smycken för dig. Ocyclone har satt in en bit glittrande papper på baksidan inuti fodralet. För skydd har Ocyclone använt stötsäkra luftkuddhörn.

USP: Luftdämpningshörn

Kolla in på Amazon

2. Klart ringhållare från JETech

Detta tunna ringhållarfodral från JETech ser så imponerande ut. Tillverkad med TPU och PC-material, ger hållaren till pålitligt skydd mot plötsliga fall. Det är luftdämpade hörn som tål stötar och repor.

Det inbyggda stativet gör att du kan ha en optimal synvinkel. Du kan enkelt komma åt alla portar och kontroller på din enhet. Slutligen kommer fallet också i en helt svart design.

Pris: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

3. ATUSIDUN Magnetiskt ringhållarfodral

Flagga den rena färgen på din iPhone 7 med en kristallklar, reptålig och UV-resistent baksida. För att förbättra utseendet ytterligare är hörnen, knapparna och ringen galvaniserade med ljusa färger, från guld till blått.

Detta fodral har en justerbar integrerad 180 & 360-graders roterande ringfingerhållare för att förhindra att din iPhone råkar tappa och glida. Tack vare en inbyggd metallplatta kan fodralet fästas på ett kompatibelt magnetiskt bilfäste.

USP: Höjda ramar

Kolla in på Amazon

4. Ringhållare fodral av militär kvalitet av Amuoc

Din iPhone 7 benägen att glida olyckor? Klä den sedan i ett Amuoc-fodral. Med en militärgrad 810.1-G-efterlevnad kan den klara upp till 15 fot. droppar. Dessutom säkerställer en slagdispersionsteknik att din enhet inte slår.

Den har också en integrerad 360- och 180-graders roterande ring, tack vare vilken du kan använda flera handsfree-vinklar. Den tunna designen och de eleganta färgerna säkerställer att din enhet alltid är på plats.

USP: Kraftigt skydd

Kolla in på Amazon

5. VEGO ringhållare fodral för flickor

Lägg till lite bling-effekt på din iPhone genom att installera det här gnistrande snygga fodralet med ringarhållare. Utformningen och utseendet på detta fall hävdar snabbt sin feminina förening; en perfekt present till din dotter, fru eller flickvän. Titta på de två hålen på höger sida; du kan sätta i en snodd för att bära din iPhone bekvämt i dina händer.

Även om detta fodral består av tre lager har VEGO framgångsrikt behållit fodralets smala profil, som kan roteras 360 grader och vikas 180 grader. Skydda din iPhone med bakre gnistrar placerade i fodralet; håll din premiumenhet borta från den direkt berörande ytan.

USP: Rhinestone sparkle

Kolla in på Amazon

6. Ringhållarväska med magnetfäste från ICONFLANG

ICONFLANG har skapat en kompatibel design som passar exakt på din iPhone 7. Observera att fodralet inte stöder trådlös laddning; för att ladda din iPhone trådlöst måste du ta bort fodralet. Detta stötsäkra fodral har 0,4 mm högre kant än iPhone-skärmen för att skydda den från repor och grov yta.

Du kan rotera din iPhone i 360 grader så att du enkelt kan använda din enhet. Mångsidigheten i det här fallet gör att du kan konvertera din iPhone till ett mini media center. Dubbla lager av polykarbonat och TPU ger robust säkerhet från stötar och droppar.

USP: Kompatibel med ett magnetiskt bilfäste

Kolla in på Amazon

7. Imikoko Slim Ring Grip Case

Den uber-stilfulla estetiken i Imikoko-fodral förbättrar enhetens elegans. Ringhållaren är smart utformad för att kännas som en riktig ring. Alla singeltjejer!! Fick du antydan, sätt bara på en ring!

En inbyggd metallplatta ger också en magnetisk bilmonteringskompatibilitet. Skalet är tillverkat av premiummaterial och har även upphöjda ramar runt kameran och skärmen, vilket garanterar hållbarhet och skydd.

USP: Finns i flera utföranden

Kolla in på Amazon

# 8. DESOF 360 graders roterande ringhållare

DESOF ringhållarfodral för iPhone 7 är ett mångsidigt skal. Den slanka, tunna kroppen ger ett bekvämt grepp, och det smarta ringhållarfodralet gör det enkelt att använda en hand. Vidare utvidgar nyckelhålen och den inbäddade magnetplattan användbarhetsalternativen.

Med 360 och 150 rotationsgrader förbättras din handsfree-upplevelse exponentiellt. Design med dubbla lager och full täckning skyddar din iPhone mot repor, stötar och oavsiktliga droppar.

USP: Multifunktionellt fodral

Kolla in på Amazon

9. Ultratunt ringhållarskydd från Qissy

Det glänsande, färgstarka och eleganta exteriören gör ett modeuttalande. Om du älskar färger som rosaguld, blått och svart, kan detta vackra ringhållare vara din kopp te.

Förberedd med avancerad stötdämpningsteknik erbjuder den effektivt överlägset skydd mot kraftiga slag, repor, repor och stötar. Den bra delen är att den är väldigt lätt i vikt.

USP: Halkfritt grepp

Kolla in på Amazon

10. MACBOU Ringhållarfodral med spegel

Om du gillar en bländande profil kan MACBOU vara värt att ge ett skott. Den underbara diamantdesignen förstärker sin skönhet och får den att se iögonfallande.

Det högkvalitativa mjuka silikonmaterialet ger en sofistikerad känsla, medan bling-strass tillför mer charm till fodralet. Elektropläterad stötfångare stärker konstruktionen och hjälper den att överleva mindre stötar.

Ringen säkerställer att du har önskat grepp medan du håller iPhone. Du kan också dra nytta av den praktiska ringen för att titta på videor i önskad riktning.

USP: Reflekterande rygg

Kolla in på Amazon

Din favorit?

Vilken har du valt för att para ihop med din smartphone? Jag antar att det är den med den glittrande designen. Det skulle vara trevligt att veta namnet på det ärende som du har valt från denna speciallista.

Du bör inte missa:

 • Bästa iPhone 7 Kickstand Fodral
 • iPhone 7 Clear Fodral
 • Bästa smala fodral till iPhone 7
 • Läderfodral till iPhone 7
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found