Blogg

Så här visar du alla tangentbordsgenvägar för alla Mac-appar med CheatSheet

För alla Windows-till-Mac-migratorer kastar tangentbordet tillräckligt med raserianfall för att skicka honom tillbaka till Windows. Istället för att gå tillbaka till Windows kan du hålla fast vid det här nya operativsystemet genom att installera CheatSheet på din Mac. Så här ser du alla kortkommandon för alla Mac-appar.

CheatSheet är en Mac-app som hjälper dig att känna till dina genvägar i alla appar. När du har laddat ner och installerat CheatSheet kan du snabbt visa alla genvägar för en viss app du använder på din Mac. En vanlig dag kan du använda appar som Safari, Notes, Mail, iTunes, Meddelanden och mer. Med CheatSheet kan du se genvägar för varje app genom att hålla (⌘) kommandotangenten på det fysiska tangentbordet.

Så här visar du alla tangentbordsgenvägar i Mac-appar

Varför ska jag använda CheatSheet?

Du kan enkelt memorera populära tangentbordsgenvägar som en kopia, klistra in, ångra, hitta osv. Men det finns andra genvägar som kan förbättra din produktivitet. Medan vissa genvägar är universella, finns det några som är specifika för appar. I det här scenariot måste användaren komma ihåg appspecifika genvägar och detta är en skrämmande uppgift för alla användare.

CheatSheet spelar här en viktig roll. När du använder en app kan du snabbt komma åt genvägar för den appen genom att hålla kommandotangenten (⌘) på tangentbordet.

Låt oss nu använda CheatSheet för att visa kortkommandon på Mac-appar.

Steg 1. För det första måste du ladda ner CheatSheet på din Mac.

Denna programvara kräver macOS 10.10 eller senare version. Detta är ett gratis programvarustycke, som ger en iPad-tangenttryckning på iOS-stil till din macOS.

Steg 2. Därefter öppnar data mapp på din Mac och dubbelklicka Cheatsheet zip -fil du har laddat ner.

Steg 3. Dra och släpp nu CheatSheet.app- filen till mappen Program.

Om du har ställt in ett Accessibility-lösenord på din dator måste du ange koden eller lösenordet så att du kan installera programvaran.

Öppna InställningarSäkerhet & SekretessSekretessflikarTillgänglighet (från vänster navigering) → Klicka på låset för att göra ändringar.

När CheatSheet är installerat är det ganska enkelt att använda appen.

Visa snabbt alla tangentbordsgenvägar för alla Mac-appar

Håll sedan ner (⌘) kommandotangenten i några sekunder så visas ett ark med genvägar på din Mac-skärm. Det här bladet innehåller alla genvägar till appen du har öppnat.

Du måste hålla ner kommandotangenten (⌘) så länge du vill se genvägar. När du släpper nyckeln försvinner arket.

Safari Kortkommandon

Om du vill behålla genvägsarket länge på din Mac-skärm, klicka på ikonen Inställningar på arket. det är nära det nedre högra hörnet. Du kan hitta fem alternativ: Skriv ut , Support , Sök efter uppdatering , Fördröjning och Avsluta . Nu kan du släppa kommandotangenten (⌘) så ser du att CheatSheet kommer att stanna kvar på skärmen under lång tid. För att lämna CheatSheet, klicka på Avsluta-knappen så försvinner arket.

Det är allt folk!

Loggar ut…

CheatSheet är ett smart sätt att använda genvägar till alla Mac-appar. Observera att programvaran också stöder appar från tredje part som du använder på din Mac. CheatSheet drar genvägar från menyfältet i en app, och därför ska utvecklare av CheatSheet inte ladda upp dessa genvägar i molnet.

Relaterade inlägg:

  • Bästa tangentbord för Mac Pro
  • Bästa trådlösa Bluetooth-tangentbord för iMac Pro
  • Hur man flyttar muspekaren med tangentbordet på Mac
  • Så här skriver du grad ° -symbol på Mac: snabba metoder

Vill du använda CheatSheet på din Mac? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found