Blogg

Bästa spelkontroller för iPhone och Apple TV 2021

Att spela högoktanspel är absolut kul. Allt du behöver för att njuta av spelet efter eget hjärta är en ständigt uppmuntrad själ. Det andra du behöver ha är den bästa spelkontrollen för din iPhone, iPad eller Apple TV. Är du ute efter en fantastisk spelkontroll för iOS-enhet eller Apple TV? Du behöver inte se bortom denna fantastiska samling. Låt oss kolla vilken som är grundad för din specifika jakt!

1. SteelSeries Nimbus

Som kraftspelare skulle du gärna ha "SteelSeries Nimbus" till ditt förfogande. Den är utformad för att låta dig hålla fullständig kontroll och eliminera dina fiender med den nödvändiga känslan.

Tack vare de tryckkänsliga knapparna förblir din tid på det actionfyllda spelet i toppklass. Men det som skiljer Nimbus från varandra är de enorma 40 timmars batteritid. Det betyder att du inte behöver bry dig om att ladda din spelkontroll om och om igen.

USP: Tryckkänsliga knappar

Kolla in på Amazon

2. YF2009

Om kvalitetssäkring är din prioritet när du köper en spelkontroll, leta inte längre. Den här formen YF2009 är Apple MFi-certifierad och du kan räkna med produktens kvalitet. En av de bästa sakerna är att styrenheten stöder de flesta av spelen från App Store, och att den också fungerar felfritt med Apple TV.

Det inbyggda litiumbatteriet låter dig njuta av dina favoritspel i timmar. Förutom det har den också en speciell plats för din iPhone, bara placera på kontrollen och spela på. Slutligen finns det inga tillgängliga färgval.

USP: MFi-certifierad

Kolla in på Amazon

3. Lång

Åh, den här ser bra ut för alla typer av spel, eller hur? Med trendig design fångar Loong direkt dina ögon.

Tack vare de exceptionellt lyhörda knapparna ger den dig mer flexibilitet. Således, oavsett om det är att hoppa, vända eller skjuta, kan du få allt gjort med önskad känsla. Oh yeah, Loong har stöd för massor av spel så att du aldrig får slut på alternativ.

USP: Trendig design

Kolla in på Amazon

4. MAD GIGA

Jag gillar det här erbjudandet från MAD GIGA. Det ser ganska kompakt ut och har mycket lyhörda knappar. Därför behöver du inte lägga extra ansträngningar för att behålla fullständig kontroll när du spelar spel. Som spelare är detta precis vad du vill ha, särskilt när du går head-to-head mot flera spelare samtidigt.

Det är grundat på att arbeta med en mängd olika spel som slåss, oändlig löpning och mer. Dessutom kan du använda den här trådlösa spelkontrollen med inte bara din iOS-enhet utan även Android och Windows PC.

USP: Bred kompatibilitet

Kolla in på Amazon

5. SteelSeries Stratus

Detta är den andra spelkontrollen från SteelSeries i den här listan. Med de tryckkänsliga knapparna kan du styra ditt spel med den precision som krävs. De fyra lysdioderna visar spelarstatus under multiplayer-spel. Den har på / av-skjutreglaget så att du kan spara batteri när du inte använder det. Den färgkodade åtgärdsknappen förbättrar en upplevelse. Det erbjuder tio timmars spel.

Den stöder iPhone, iPad och iPod. Tyvärr fungerar det inte med Apple TV.

USP: USP: Färgkodade åtgärdsknappar

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Du skulle vilja titta snabbt på dessa intressanta inlägg som de bästa rymdskyttarna för iPhone, actionspel, de bästa Super Mario Run-alternativen etc.

Så har du valt ut någon av dessa spelkontroller för din iOS-enhet eller Apple TV? Det skulle vara trevligt att veta ditt val i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found