Blogg

Bästa iPhone 7 och 7 Plus Power Banks 2020

Oavsett om du är på väg till en förlängd turné eller en minnesvärd picknick, en sak du inte bör misslyckas med är massor av extra kraft till din enhet. För att göra det behöver du säkert en högeffektsbank för iPhone 7 och 7 Plus. Det är där vi spelar in.

För att underlätta är din sökning här en allomfattande lista över kraftbanker för iPhone 7 och 7 Plus. De viktigaste funktionerna vi koncentrerade oss på är bärbarhet, batterikapacitet och säkerhet. Ännu bättre, de har blivit grundade för att låta dig dricka upp inte bara din iPhone, iPad utan också nästan vilken annan smartphone som helst. Låt oss köra ner listan för att välja det mest lämpliga alternativet!

iPhone 7 och 7 Plus Power Banks

 1. Mogix snabbladdande kraftbank
 2. X-DRAGON Power Bank med digital display
 3. Slim Power Bank för Luxtube
 4. iMuto Power Bank med bärbar laddare
 5. Power Bank med 3 externa portar från RAVPower
 6. Yoobao Power Bank med dubbla portar
 7. Powercore + Mini Aluminium Power Bank från Anker
 8. Trådlös bärbar laddare av SANAG
 9. Anker PowerCore Power Bank med PowerQI-teknik
 10. Solar Power Bank från AMAES

1. Mogix Snabbladdande kraftbank

Mogix externa batteriladdare står hög både vad gäller effektivitet och förmågan att vara en pålitlig satsning när det betyder mest. 10400mAh-batteriet är tillräckligt bra för att hålla enheten påslagen under den korta resan. Dubbla portar med 2.5A och 2.1A är ganska anständiga när det gäller att pressa upp två enheter samtidigt med snabb hastighet.

Kraftbanken har fyra lysdioder så att du snabbt kan kolla in återstående effekt. Överlägsen kretslopp hindrar hoten som överladdning. Eftersom den är tunn och kompakt kan du enkelt bära den även i fickan.

USP: Mycket effektiv

Kolla in på Amazon

2. Powerbank med digital display från X-DRAGON

BW DISTRIBUTORS är utrustad med alla ingredienser i en förstklassig kraftbank och är tillförlitligheten. Med det solida 16000 mAh batteriet låter denna externa laddare aldrig din iPhone dö av brist på ström. En annan anmärkningsvärd aspekt av denna laddare är den blixtsnabba hastigheten med vilken den sätter ihop enheten.

Den ergonomiska designen ger ett förbättrat grepp så att du bekvämt kan hålla det i dina händer. Lätt design tillsammans med den vattentåliga strukturen (IPX67-betyg) gör det till en riktig affär. Dessutom är den också stötsäker och levereras med dubbla portar.

USP: FCC-, RoHS- och CE-certifierad

Kolla in på Amazon

3. Luxtude Slim Power Bank

En ultratunn, lätt och elegant powerbank för iPhone 7 med inbyggd Apple-blixtkabel. Tack vare den enda slanka profilen på 0,31 tum kan du bekvämt hålla ihop både telefon och powerbank.

Den MFi-certifierade blixtkabeln laddar super snabbt, lika snabbt som den ursprungliga kabeln. Dessutom säkerställer det UL-certifierade batteriet att din enhet förblir säker och sund under och efter laddning.

USP: Superslank men kraftfull

Kolla in på Amazon

4. Powerbank med bärbar laddare från iMuto

Om designen av en kraftbank är din prioritet har iMuto en fantastisk att imponera på dig. Den är elegant, tunn och lätt i design, vilket gör den perfekt att bära med sig. När vi pratar om batteriet har det ett 20000 mAh batteri tillsammans med två USB-portar för att ladda ett par enheter samtidigt.

Till skillnad från andra kraftbanker har den här inte LED-indikatorer. Istället har den en digital skärm som visar exakt ström i batteriet. Slutligen finns det två färgalternativ tillgängliga.

USP: Digi-Power och iM-Power Technology

Kolla in på Amazon

5. RAVPower Power Bank med 3 externa portar

Som namnet så är arbetet! RAVPower är verkligen ett kraftverk. Med sitt kolossala batteri på 26800 mAh får du din iPhone nästan nio gånger. Tre USB-portar (kombinerad 5,5 A-utgång) gör att du kan ladda tre enheter samtidigt med högsta hastighet.

Den har smart IC-frekvensteknik som är utrustad för att erbjuda säkrare och högre strömkonvertering. Du kan ladda den på bara 13 timmar. Om du letar efter en robust kraftbank som kan leverera jämn prestanda bör du inte se längre än den här.

USP: Stort batteri

Kolla in på Amazon

6. Powerbank med dubbla ingångar från Yoobao

Vill du ha en snygg powerbank som kan matcha din trendiga profil? Yoobao har en elegant och imponerande design som gör den till en favorit för de människor som föredrar snygga saker.

Luftfartygets aluminiumlegeringsskal har sandblästringsoxidation för en jämn finish. Utöver elegans stöds Yoobao av ​​ett tillräckligt 10000 mAh batteri som kan ge tillräckligt med juice till din smartphone så att ditt utökade spel fortsätter att gunga.

Och med det 10-lagers skyddssystemet ombord kan din iPhone framgångsrikt hålla utmaningarna som överström och överladdning i schack. För att inte tala om 18 månaders garanti som gör Yoobao till en ganska säker affär.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

7. Anker PowerCore + Mini Powerbank i aluminium

När du pratar om den mest önskvärda och bärbara kraftbanken är Anker PowerCore + Mini den du borde hålla högst upp. Läppstiftets storlek ger den ett vackert utseende som kan krydda din stilkvot.

Med aluminiumkonstruktionen är den tålig och kan motstå stötar. 3350mAh-batteriet kan ge tillräcklig laddning så att du kan använda din iPhone lite mer frihet. Den levereras med PowerIQ-teknik för att påskynda laddningen med nödvändig säkerhet.

Du kan välja ut den här fina kraftbanken i fyra attraktiva färger som rosa, silver, svart och guld. Dessutom erbjuder Anker 18 månaders garanti på PowerCore + Mini.

USP: Läppstiftstorlek

Kolla in på Amazon

8. SANAG trådlös bärbar laddare

SANAG Wireless Battery Pack är extremt avancerat med inbyggda kablar och en kapabel Qi-laddningsplatta. Den är utformad för att fungera både som en trådbunden och trådlös laddare för din enhet. 10000mAh-batteriet, det är fullt utrustat för att ladda din iPhone snabbt.

En digital LED-display visar återstående kapacitet. Stöder överladdat, överladdat, överspännings-, överströms- och kortslutningsskydd. Förmågan att driva upp till fyra enheter samtidigt gör den mycket användarvänlig.

USP: Qi trådlös laddning

Kolla in på Amazon

9. PowerCore Power Bank med PowerIQ-teknik från Anker

De fyra och en halv stjärnorna av mer än 17000 kundrecensioner återspeglar varumärkena och produktkvaliteten. Powerbanken är utformad för att utmärka sig i alla aspekter.

Det kan ge upp din iPhone 7 upp till sju gånger tack vare det pålitliga 20100mAh-batteriet. Med den avancerade PowerIQ- och VoltageBoost-tekniken kan den externa laddaren leverera snabb laddning.

MultiProtect säkerhetssystem säkerställer att din smartphone enkelt kan bekämpa farorna som kortslutning. Dessutom har PowerCore extern laddare en tillförlitlig 18 månaders garanti.

USP: MultiProtect säkerhetssystem

Kolla in på Amazon

10. AMAES Solar Power Bank

AMAES presenterar en bärbar solladdare för dina iPhones. Du kan ladda den här kraftbanken under dagsljuset och sedan ladda dina iOS-enheter var som helst. Observera att du endast bör ladda denna kraftbank under dagen under nödsituationer. Om det inte finns någon nödsituation, använd USB-kabeln eller nätadaptern för att ladda den bärbara laddaren.

Utrustad med dubbla blixt-LED-lampor kan den här kraftbanken användas medan du campar i skogen eller går på natten. Det är också IPX5 Rainproof och har 3 portar för en samtidig laddning. När du är fulladdad kan du använda denna 24000 mAh kapacitetsbank i tre till fem dagar.

USP: Miljövänlig

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Loggar ut

Välj ut en av dessa robusta kraftbanker för iPhone 7 och 7 Plus och förbli juiced upp igen och igen under semestrar eller turer. Vilken kraftbank kommer du att använda för att hålla din iPhone laddad hela tiden? Jag skulle gärna veta namnet. Dessutom, om någon kraftbank lätt kan göra ett jokertecken till den här listan, låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske vill komma ikapp med dessa inlägg också:

 • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
 • Bästa iPhone 7/7 Plus billaddare
 • Bästa iPhone 7/7 Plus dockningsstationer
 • Dockningsstationer för iPhone 7/7 Plus med högtalare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found