Blogg

Bästa FIFA World Cup 2018 iPhone- och iPad-appar

När FIFA-febern värms upp vill vi alltid hålla koll på den senaste åtgärden. Allt från fantastiskt mål, spännande spark till de mest intensiva ögonblicken, vi vill komma ikapp med alla de lysande aspekterna av fixturen.

Jag är en stor fotbollsfan och har samlat några av de bästa FIFA-världscupapparna för iPhone för att enkelt spåra de senaste poängen. Med den fullständiga anpassningen säkerställer dessa appar att du kan hålla en flik över den hetaste åtgärden direkt från dina fingertoppar.

Så, oavsett om du vill fånga de stora höjdpunkterna eller få poäng i realtid, kan mina favoritfotbollsappar för iOS hålla dig i takt med allt!

# 1. ESPN

ESPN är verkligen kraftpaket och måste för fotbollsfans. Med den här appen kommer du enkelt att komma ikapp med alla de senaste uppdateringarna av spelet. Du kommer snabbt att komma ikapp med alla berättelser och videor från dina favoritlag.

Tack vare iMessage-tillägget kommer du att kunna dela livescore med dina vänner. Ännu bättre, du kan njuta av videohöjdpunkter utan att behöva avsluta appen Messages på din iOS-enhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. poängen

theScore är en av mina favoritappar för att få de senaste nyheterna, höjdpunkterna och livescore om fotbollsmatcher. Det är väldigt snabbt när det gäller funktionalitet och lättanvänd. Du kan anpassa den helt efter ditt intresse.

Du skapar en anpassad nyhetsflöde för att enkelt få tillgång till allt du vill ha. Dessutom täcker appen också flera andra spel som golf, tennis, bilracing.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. BBC Sport

BBC Sports ger dig alla nyheter och senaste händelser från sportvärlden. Denna app låter dig titta på stora spel live och till och med låter dig fånga efterfrågade höjdpunkter. Skapa en personlig sida för att enkelt få tillgång till alla berättelser, uppdateringar och nyheter från dina favoritspel.

Du kan ställa in aviseringar så att de aldrig missar några viktiga nyheter. Dessutom kommer du att titta på BBC Radio 5 live sport medan du surfar i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Yahoo Sports

Yahoo Sports är exakt vad du skulle vilja ha för att hålla dig uppdaterad om allt som skakar sportvärlden. Du ställer in dina favoritlag för att direkt få tillgång till alla höjdpunkter, scheman och uppdateringar i ditt personliga nyhetsflöde.

De exklusiva artiklarna från kända författare som Adrian Wojnarowski, Dan Wetzel och Pat Forde kommer att ge djupgående inblick i spelen. Med de enkla funktionerna och det eleganta användargränssnittet känns denna sportapp mycket bekant redan från början.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. En fotboll

Onefootball håller dig uppdaterad om alla senaste händelser relaterade till FIFA World Cup. Appen innehåller allt du vill ha kvar på toppen av spelet som livescore, nyheter, höjdpunkter, statistik etc. Med det personliga innehållet enligt lag, spelare kommer du att kunna hålla dig uppdaterad om dina favoriter.

Expertanalysen skulle ge dig rätt insikt om spelet och vem som var rätt på toppen. Dessutom kan du förutsäga matchens resultat och till och med rösta på den bästa spelaren i turneringen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Univision deporteras

Univision Deportes kanske inte är lika populära som BBC eller Yahoo Sports, men det är mer än bara tillräckligt bra för att du ska hålla dig i perfekt takt med spelet.

Appen levererar direktuppspelning av fotbollsmatcher. Eftersom det också ger höjdpunkter i varje match kommer du att kunna se din favoritmatch i din egen takt. Du kan snabbt kolla in statistik och läsa intressanta artiklar. Väl tidsinställda varningar låter dig aldrig missa någonting.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. FotMob Live Fotboll Poäng

”FotMob” är den du bör välja för att få personliga nyheter och senaste varningar om dina favoritlag. Därför kan du vara kvar i slingan med alla de senaste händelserna.

Kolla in scheman för att aldrig missa någon lockande fixtur. Dra nytta av ljudkommentaren för att hålla dig uppdaterad. Dessutom har den en flik för favoriter som hjälper dig att hålla reda på de spelare och lag du beundrar.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. FOX Sports: Titta live

Begränsa inte din önskan om sport till bara FIFA. Ladda ner Fox Sports och fortsätt med alla de sportspel som du kanske gillar. Det bästa är att det också ger livestreaming, inte bara poäng på en statisk skärm.

En av de bästa funktionerna är alternativet att anpassa ditt hemflöde med FOX sportapp. Detta gör att du snabbt kan titta på spelresultaten och komma tillbaka till vad du gjorde. Sist men inte minst är appen helt gratis att använda.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. LiveScore

Jag tycker att "LiveScore" är väl anpassat för "All-things-football!" Från att låta dig komma ikapp med de senaste resultaten för att kolla in kommande matcher, har appen alla ingredienser som krävs för att hålla dig synkroniserad med fotboll.

Live-matchkommentaren låter dig aldrig missa några viktiga uppdateringar. Du kan också titta på videor för att snabbt bläddra igenom de största höjdpunkterna.

Baserat på dina krav kommer du också att anpassa varningarna för att hålla dig uppdaterad med lätthet. Dessutom ger den detaljerade matchanalysen dig en bättre inblick i de saker som har ägt rum eller håller på att springa ut på scenen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. FIFA - Fotbollsnyheter och poäng

FIFA Official App ger dig hela täckningen av FIFA-världscupen. Du kan få de senaste uppdateringarna; följ dina favoriter och titta på spel live. Du kommer att njuta av att läsa fördjupade nyheter, intervjuer och analytiska artiklar.

Kontrollera foton och titta på videor för att återuppleva varje ögonblick av spelen. Appen låter dig spåra FIFAs världsranking. Med den här appen kan du till och med rösta på matchens man i alla spel. För att vara exakt har appen allt du vill ha.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Loggar ut

Jag vet att du har valt en av dessa appar för att hålla dig uppdaterad och fånga alla viktiga nyheter och höjdpunkter om varje match? Vad heter det och varför har du valt det? Låt oss veta i kommentaren.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

  • Bästa NFL-appar för iPhone
  • Cricket-appar för iPhone och iPad
  • Bästa Apple Watch Sports Apps
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found