Blogg

Så här visar du Instagramberättelser anonymt [2021]

Om du tittar på någons Instagram-berättelser kommer ditt namn att visas i listan över personer som har sett det. Men ibland kanske du vill se historier anonymt av någon anledning. Lyckligtvis finns det några hemliga hack som du kan försöka med beroende på om personens profil är privat eller offentlig. Så här visar du Instagram-berättelser utan att de vet på din iPhone.

  • Hur man visar privata Instagram-berättelser utan att de vet
  • Hur man visar offentliga Instagram-berättelser anonymt

Obs! Den här metoden fungerar bara om du följer personen.

Hur man visar privata Instagram-berättelser  utan att de vet

Steg 1. Öppna Instagram-appen på din iPhone.

Steg 2. På toppen kommer du att se alla berättelser. (Se bilden nedan och läs sedan detta steg till slutet innan du implementerar).

På bilden finns två berättelser: en är från personen vars historia du vill se utan att berätta för dem. Den andra berättelsen kommer från någon annan person vars historia råkar vara nästa i ordning.

tryck på historien om en annan person . Rör nu direkt till vänster på skärmen . Du kommer att se att tidsfältet överst slutar röra sig.

Steg 3. Nu, utan att släppa din beröring från skärmen, börja långsamt flytta fingret mot höger sida . Du börjar nu se personens berättelse.

Släpp inte din beröring. När du har sett nästan hela deras historia, svep fingret åt vänster och lämna beröringen när du är på den andras berättelse.

Vad vi gjorde ovan är i grund och botten en titt på historien. Du kan inte se hela hundraprocentens område, men du får ett ganska relevant utseende.

När du går ur berättelser helt och hållet kommer du att se att ringen fortfarande är färgglad runt den personens profilbild, vilket ytterligare bekräftar att du ännu inte ser deras historia officiellt.

Hur man visar offentliga Instagram-berättelser  anonymt

Följ stegen nedan om du vill titta på historien om en person vars Instagram-konto är offentligt.

Steg 1. Se och notera kontots användarnamn . (Tryck och håll ned personens berättelseminiatyr. En pop-up från skärmens nedre del visas. Här kan du se hela användarnamnet. Du kan också trycka på Visa profil för att se hela användarnamnet).

Steg 2. Gå till Insta-stories.ru i din webbläsare (på telefon eller dator) och skriv kontots användarnamn där och tryck sedan på Sök.

Steg 3. Bläddra ner (tidigare höjdpunkter etc.). Du kommer att se kontots Instagram-berättelse. Nedanför berättelsen finns det också en Spara-knapp för att ladda ner den. Om berättelsen har en video kommer du också att se en Spela upp / Paus-knapp. Om det finns flera berättelser kommer du att se dem alla listade där.

Den här metoden är praktisk om du vill se historien om ett konto som har blockerat dig (så länge kontot är offentligt).

Avslutar…

Så här kan du se historier om privata såväl som offentliga Instagram-konton utan att personen vet det. Detta var enkla metoder. Men om du vill ta saker på den galnare nivån är ett annat sätt att skapa ett " Finsta ", som står för Fake Instagram-konto.

Ett annat lika galet sätt är att se historien som du brukar göra och sedan omedelbart blockera den personen. Avblockera inte personen under de närmaste 24 timmarna (den tid en historia förblir synlig). Om också berättelsen du såg av en slump sparas som en höjdpunkt, kan den vara online i ett år. Så om du avblockerar kontot nästa år kommer de att veta att du såg deras historia! Jag sa till dig i början att detta är en galen metod!

Du kan också prova att använda appar som Story Saver för Android. På iOS tas sådana appar vanligtvis bort så snart de blir lite populära.

Du vill också läsa dessa inlägg:

  • Ladda ner Instagram-foton och videor till iPhone-kamerarullen
  • Instagram-aviseringar Fungerar inte på iPhone?
  • Avsända ett Instagram-meddelande på iPhone och Android
  • Så här lägger du upp levande foton på Instagram och Facebook från iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found