Blogg

Bästa iPhone 7 Plus batterifodral 2021

iPhone 7 Plus hade ursprungligen utmärkt batteritid, men med användning tenderar batterikapaciteten att minska. Om du alltför ofta står inför ilska med lågt batterinivå kan ett av dessa iPhone 7 Plus batterifodral vara en bra lösning. En stor fördel med ett effektivt batterifodral är att du inte behöver bära en kraftbank och en laddningskabel överallt. När du behöver lite extra juice, slå bara på strömbrytaren.

 1. Swaller 5500mAh batterifodral
 2. Swallers ultratunna batteriladdarväska
 3. Skyddande batterifodral från Alpatronix
 4. NEWDERY Trådlöst laddningsbatterifodral
 5. 5500mAh skyddande batterifodral från Lonlif
 6. Anernai flytande silikonbatteriladdare
 7. Mophie trådlöst batterifodral
 8. 8500mAh Smart Battery Case från VOOE
 9. U-bra ultratunn batteriladdningsväska
 10. JUBOTY batterifodral med magnetisk topp

1. Swallare 5500mAh batterifodral

Ge din iPhone mer än 150% effekt med detta 5500mAh tunna batterifodral. Även om den inte stöder högspännings- eller snabbladdningsadaptrar, förbereder det här fallet dig för att titta på dina favoritfilmer och webbserier.

Om du stannar utomhus länge, håll det här batterifodralet installerat på din iPhone. Och njut av 15 timmars internet och ytterligare 25 timmars samtalstid. Förutom att vara en bärbar laddare är det här ditt skyddande fodral som skyddar din enhet mot repor. Titta på de upphöjda ramarna som håller telefonens skärm förhöjd från en plan yta.

Förutom den externa säkerheten har Swaller uppmärksammat den interna säkerheten tillräckligt. Och för detta ändamål är fodralet packat med avancerade marker för att skydda din telefon från överhettning, kortslutning och överladdning.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

2. Ultratunt batteriladdarfodral från Swaller

Estetik är något som jag märkte först i detta omslag. Det flytande silikonytan ger en bekväm känsla och den ultratunna designen ger bara din enhet 0,24 tum.

Trots den smala profilen lyckas Swaller packa ett kraftfullt 5000 mAh batteri. Denna extra effekt på 120% innebär att den ger extra 25 timmars samtalstid eller 15 timmars internetsurfning. Ett avancerat chip håller reda på enhetens säkerhet genom att förhindra överhettning, kortslutning och överladdning.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

3. Alpatronix skyddande batterifodral

Tack vare höljet i två lager och stötfångarramen, när enheten väl är innesluten, är den skyddad mot dagliga stötar och mat. Inte bara det, det UL-certifierade batteriet garanterar säkerheten för iPhones batteri och användarna också.

Väskan erbjuder också 100% kompatibilitet med iOS-uppdateringar, Apple Pay och Bluetooth-headset tack vare det certifierade anslutningschipet. Det möjliggör också sömlös dataöverföring via den medföljande mikro-USB-kabeln. Viktigast är att allt detta och fler funktioner är packade i en tunn, lätt och kompakt design.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

4. Trådlöst laddningsbatterifodral av NEWDERY

Ett 5000mAh batterifodral som kan ge din iPhone en livslängd på 150% och kan också göra den Qi-kompatibel. Tack vare den här tekniken kan du nu ladda din iPhone 7 Plus via en kompatibel trådlös laddare.

Fodralet fungerar också som ett 360 ° skyddsskikt för din enhet. Upphöjda ramar skyddar skärmen och kameralinsen, medan avancerade marker håller problem som överhettning, kortslutning och överladdning. Tillsammans med det utökar NEWDERY stöd till blixtörlurar, Bluetooth-headset, bilavgift, datasynkronisering och samtidig laddning och datasynkronisering.

USP: Integrerad kretsdesign

Kolla in på Amazon

5. Lonlif 5500mAh skyddande batterifodral

Om du är en frekvent resenär som inte får några chanser att ladda iPhone ofta, är det här fodralet perfekt för dig. Med ett batteri på 5500 mAh får du aldrig slut på ström när du reser. De fyra LED-indikatorerna hjälper till att utvärdera återstående ström på väskan. Av säkerhetsskäl har fodralet skydd mot överladdning, överström och överhettning.

Förutom ovan nämnda funktioner behöver du inte ta bort fodralet för att synkronisera din enhet med din Mac eller PC. Slutligen finns det tre färgval tillgängliga.

USP: 5500mAh batteri

Kolla in på Amazon

6. Anernai stötsäker flytande silikonskydd

Anernai batterifodral för iPhone 7 Plus är tillverkad med naturlig kiselgel. Under huven flanerar det ett massivt 5000 mAh batteri som kan ladda din enhet flera gånger. Utöver det kan den samtidigt ladda och synkronisera din enhet med Mac eller en PC. Det bästa med detta fall är att det även med det massiva batteriet är relativt smalare.

Förutom det har fodralet en något upphöjd front som skyddar din skärm från repor. Slutligen finns det tre livfulla färgalternativ tillgängliga: Röd, blå och svart.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

7. Trådlöst batterifodral från Mophie

Tillräckligt beröm för det traditionella batterifodralet! Dags att gå till ett trådlöst laddningsfodral för att göra din smartphone mer bekväm.

Med stöd av Qi och andra trådlösa laddningstekniker kan mophie juice-paketet ladda din iPhone trådlöst. Den har 2420 mAh batteri som ger 60% extra ström till din smartphone. LED-lampan gör att du direkt kan kolla in återstående effekt.

Dessutom finns det här nyålders batterifodral i fem färger inklusive svart, blått, guld, roséguld och den sensationella produkten röd.

USP: Charge Force Technology

Kolla in på Amazon

8. VOOE 8500mAh Smart batterifodral

Huvudsyftet med VOOE är att ge massor av extra kostnad till din iPhone. Det kraftfulla 8500mAh-batteriet ger en snabb och säker laddningslösning. När vi pratar om designen är den lite smalare och ger en anständig matchning.

När det gäller utskärningar är de ganska mycket på målet. Därför kommer du inte att stöta på problem när du laddar eller använder din iPhone. Med de tre färgalternativen, inklusive svart, rött och rosa, kan du välja matchande kostymer för phableten.

USP: 8500mAh batteri

Kolla in på Amazon

9. Ultratunt batteriladdningsfodral från U-good

Med en tjocklek på 14,4 mm och en vikt på ungefär 95 g är U-good bland de tunnaste och lättaste batterilådorna i vår lista. Eftersom ingen onödig bulk eller design läggs till ger fodralet en bekväm handkänsla och fickvänlighet.

U-good har ett kraftfullt 4200mAh batteri under huven. Detta kan ge din telefon 100% längre batterilivslängd, dvs. motsvarar 15 timmars samtalstid och 10+ timmars webbsurfningstid. Ytterligare en imponerande funktion är synkroniseringstekniken, som gör att du kan använda kabeln för synkronisering eller laddning utan att behöva ta bort fodralet.

USP: Lätt och kompakt design

Kolla in på Amazon

10. JUBOTY Batterifodral med magnetisk topp

Mer än bara en kraftbank kan JUBOTY-batterifodralet också bli ett stabilt fodral. Den magnetiska toppen kan placeras som ett fäste för att möjliggöra handsfree horisontell betraktningsupplevelse. Det avtagbara locket möjliggör också smidig och enkel installation och demontering.

4200mAh-batteriet ger din mobiltelefon 153% livslängd. På ett sätt tar fallet full hand om dina stigande behov genom att kombinera extra juice och handsfree-visning i ett paket.

USP: Magnetisk topp

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Så välj ett kraftfullt batterifodral för att lägga till mycket extra batterilivslängd till din iPhone. Det låter dig surfa på nätet, spela högoktanspel och titta på filmer med mer frihet. Du behöver inte oroa dig för att ladda din enhet igen.

Du kanske vill bläddra igenom:

 • Bästa iPhone Power Banks
 • Laddningsställ för iPhone för iPhone 7/7 Plus
 • Bästa billaddare
 • Läderfodral till iPhone 7
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found