Blogg

Harber London läderfodral för MacBook Pro och Air

Jag föredrar att använda en hylsa av några huvudskäl - att bära den bärbara datorn bekvämare och skydda den från grunden. Den med klassisk design toppad av rikt hantverk har alltid varit min favoritval. Det är den främsta anledningen till att Harber MacBook-fodralet inte har fascinerat mig.

Men som de säger, "Allt som glittrar är inte guld", skulle det vara lämpligt att titta närmare på hylsan innan man gör en säker slutsats. Därför kommer jag att väga Harber på fyra viktiga parametrar: Design, hållbarhet, hantverk och bekvämlighet. Det skulle vara trevligt att se hur bra det klarar av dessa viktiga aspekter.

Harber London läderfodral för MacBook Pro och Air

Imponerande smal design

Hylsan har en ganska tunn profil och ser väldigt bedårande ut. Den handgjorda designen berikar dess utseende ytterligare, samtidigt som den förstärker konstruktionen. Raffinerat hantverk ger det en verkställande känsla. Därför skulle du gärna bära den till ditt kontor eller professionella miljöer.

Den släta utsidan känns ganska fin att röra vid, medan den mjuka interiören ger den önskade skötseln till den bärbara datorn så att den har toppmodell komfort.

 • När det gäller design skulle jag betygsätta Harber mycket högt. Den snygga designen ger ännu en fjäder till sin keps. Dessutom gör det en formanpassad matchning med en bärbar dator
 • När det gäller hantverk är notebook-fodralet i nivå med det allra bästa i branschen. Du kan inte låta bli att beundra dess urbana utseende

Fullkornigt vegetabiliskt garvat läder

Harber har huggits ut i fullkornigt vegetabiliskt garvat läder. Tack vare det högklassiga materialet; MacBook-fodralet har tillräckligt med styrka för att absorbera chock. Inbyggd med ullfiltfoder kan den motstå repor. Du kan lita på att det är en långvarig matchning för din bärbara dator.

Medan jag plockade ut ett fint omslag till min bärbara dator, är den kvalitet jag aldrig kompromissar kvalitetsmaterialet. Jag är verkligen charmad av läderstrukturen som åldras graciöst. Som ett resultat kommer den att kunna behålla sin klass länge.

Kombinationen av högkvalitativt läder och märkbart utförande gör denna ärm till ett bra alternativ. Om du har ett mjukt hörn för vintageprofilen hittar du det direkt på pengarna - från första stund.

 • Om hållbarhet är bärbar datorhylsa tillräckligt stark för att hålla länge. Dessutom tål den också påverkan av mindre fall. För normal användning kan det bara vara tillräckligt bra
 • För enkelhets skull är det upp till märket. På grund av det förbättrade greppet och den lätta konstruktionen kommer du att känna dig bekväm när du bär den

Finns i flera färgalternativ och storlekar

Med tillgången på flera färgvarianter som solbränna, svart, marinblå och djupbrun kan du välja en mer passande följeslagare till din bärbara dator. Även om jag tycker att alla färgvarianter är imponerande har solbränna omedelbart vädjat mig. Men det betyder inte att jag inte har älskat marinfärgen.

Dessutom finns Harber i flera storlekar. Så du kan välja den för din 11 eller 12-tums MacBook Air. Den är också tillgänglig för 13 och 15-tums MacBook Pro.

Domen

För att uttrycka det rakt, är Harber en av de mest eleganta MacBook-fodral som finns på marknaden. Oavsett om det är utmärkt design eller kvalitetsmaterial, uppfyller det idealiskt alla viktiga aspekter. Om du beundrar en vintage-profil, skulle du gärna ha den på din MacBook.

Fördelar:

 • Fullkorns vegetabiliskt garvat läder
 • Ullfilt
 • Slät läderstruktur
 • Rikt hantverk
 • Smal design

Nackdelar:

 • Lite dyrt

Pris: £ 59,00

Köp det från HarberLondon

Låt mig veta vad du tycker om den här ärmen och om du vill para ihop den med din bärbara dator.

Titta under tiden på:

 • Harber London läderfodral för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max
 • Bästa 2020 iPad Pro 11-tums ärmar 2020
 • Mujjo-fodral för 13 ″ MacBook Air och Pro
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found