Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s läderfodral 2021

Läderfodral är populära för den mjuka strukturen och den lugnande komforten de ger iPhone. Bortsett från att de är klassiska med både professionella och lågprofilerade utseende, är de kända för att göra ett fina par med iPhone. Om du längtar efter några attraktiva läderfodral av äkta läder, här är en lista över de bästa iPhone 6 / 6s läderfodral .

 1. DICHEER
 2. längta efter
 3. Khomo
 4. KIHUWEY
 5. Jisoncase
 6. Hoofur
 7. Belemay
 8. Dreem Fibonacci
 9. LUPA
 10. Äpple

1. DICHEER läderöverdrag

Tillverkat av premiumläder, detta enkla skal till din iPhone 6 eller 6s är dammtätt, reptåligt och lätt att hålla och greppa.

Den är gjord med högkvalitativt läder och mjukt TPU, som skyddar telefonen från droppar och därmed förhindrar repor. Designen ser imponerande och lyxig ut. Det skriker inte uppmärksamhet men ser professionellt och rent ut.

Detta läderfodral gör att du enkelt kan klicka på knapparna. Det känns enkelt. Kanterna är något upphöjda för att skydda skärmen och kameran när telefonen hålls platt på bordet. Med det här fodralet får du också ett gratis skärmskydd.

USP: Dammtät och gratis skärmskydd

Kolla in på Amazon

2. Crave Leather Case

En kombination av fodral, korthållare och funktionellt telefonställ gör den här till ett perfekt köp för att skydda din iPhone 6 eller 6s. Tillverkat av högkvalitativt vegansk läder och den exakta sömmen, är Crave läderfodral lämplig för din dyra telefon. Det skyddar mot repor och repor.

Väskan kan också fungera som ett telefonställ och har fack för att hålla alla dina kreditkort och kontanter. Du har tre färger att välja mellan. Utöver allt stöds den här av en pengarna-tillbaka-garanti som gör att du kan köpa den utan bekymmer.

USP: Tillverkad av vegan läder

Kolla in på Amazon

3. Khomo läderfodral

Khomo läderfodral har en vintage bokdesign som ger din iPhone ett professionellt utseende. Kvalitetsläder i kombination med den handgjorda ytan, ger mer fjäder till sin profil.

Plånboksfodralet är väldigt robust och tillåter inte repor eller påverkan av droppen att skada din iPhone. Tre kortplatser och en ficka för pengar kan tillgodose dina rutinbehov. Eftersom den är lätt ser din iPhone inte skrymmande ut alls. Brunt och svart är de två färgerna att välja mellan.

USP: Vintage bokdesign

Kolla in på Amazon

4. KIHUWEY

Det första ordet jag skulle använda för detta omslag är "annorlunda". Fodralet har en unik design på baksidan som rymmer upp till 5 kort, kontanter etc. Det är verkligen praktiskt och du kommer att älska att använda det. Känsla och grepp är mjuka och bekväma.

En kickstand lägger till charmen eftersom det gör det bekvämt för läsning, titta på videor, videosamtal etc. Lätt upphöjd bufferkant förhindrar att din skärm repas samtidigt som den skyddas under droppar. Jag föreslår att du tittar på olika bilder och ger det en chans.

USP: Slot för kort eller kontanter och ett inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

5. Jisoncase

Om den snygga designen är det som dödar dig mest, kan Jisoncase plånboksfodral vara ett definitivt val för dig. Den formanpassade designen med de exakta utskärningarna ger läderfodralet en strålande profil. Din iPhone ser bedårande ut när det här fallet är på.

Skalet är tillverkat av äkta läder och tål mindre slag. Den släta strukturen ger precis greppet du vill ha i det bekvämt.

USP: Mjuk läderstruktur

Kolla in på Amazon

6. Hoofur

Innan du läser om den här skulle jag först be dig titta på dess bild. Är det inte fantastiskt! Bekväma kortplatser för att lagra ditt kort eller kontanter, unika bakklaff med två knappar, premiumläder och perfekta sömmar gör det till en högt rankad produkt som många älskar.

Lätt och tunn design säkerställer att din smartphone sitter bekvämt i fickan. Skalets baksida och sidor är tankeväckande för att skydda iPhone från fall och repor. Den finns i 5 vackra färger och passar utmärkt för din telefon.

USP: Användbar design och vackra färger

Kolla in på Amazon

7. Belemay

Detta läderfodral från Belemay är speciellt utformat för de som älskar vintage-bokprofilen. Det äkta kohudskinnet har förstärkt sin struktur för att överleva enstaka stötar. Med grisskinnskinnet kan interiören absorbera stötar och hålla skrapor i schack.

Du har flera kortplatser för att skydda dina värdesaker. Dessutom finns det ett stort fack för att bära några dollarsedlar. När det gäller färger finns det sex attraktiva varianter som tävlar för din uppmärksamhet.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

8. Dreem Fibonacci

Om vi ​​talar sanningen, skulle denna lineup inte ha varit ofullständig utan Dreem Fibonacci. Det är ett förstklassigt reseplånboksfodral.

Den är huggen i högkvalitativt konstläder och har elegant design. Det löstagbara tunna fodralet ger dig mer flexibilitet.

Du kan säkert bära upp till 6 kreditkort och 10 dollarsedlar. Med RFID-stöldskydd förblir din kortinformation säker. Dessutom kan du välja Fibonacci i flera eleganta varianter.

USP: RFID-stöldskydd

Kolla in på Amazon

9. LUPA

LUPA plånboksfodral har en snygg design. Den högkvalitativa konstläderkonstruktionen med raffinerat hantverk ger den en formell look. På grund av den stötdämpande konstruktionen är plånboksfodralet fullt utrustat för att tåla stötar.

Detta plånboksfodral i läder har tre kortplatser och ett stort fack för att låta dig dölja några dollarsedlar. Med den magnetiska förslutningen kan du enkelt fästa och stänga fodralet.

Slutligen finns det flera vackra färger som mörkbrun, ljusbrun, svart och rosaguld att välja mellan.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

10. Apple

Om du äger en iPhone är det uppenbart att du litar på produkterna från Apple. Detta läderfodral är inte annorlunda; Apple gör det själv, och därmed garanteras kvalitet. Detta fodral ger dig en mjuk känsla medan du håller din iPhone 6. Exakta skär ger sömlös åtkomst till alla portar och funktioner på iPhone.

Apples produktdesign är vanligtvis enkel men elegant, och det här fallet är det perfekta exemplet i klassen. Det finns också fyra livfulla färger att välja mellan.

USP: Äkta europeiskt läder

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Så, vilka av dessa läderfodral har fångat dina ögon? Jag skulle vilja veta namnet. Vilken är den kvalitet du gillar att se i varje läderfodral? Låt gärna din värdefulla feedback komma över linjen.

För mig är det som gör att ett läderfodral sticker ut den rika profilen och hållbarheten. Jag vill alltid att mitt läderfodral ska se elegant ut på min iPhone, vilket ger bättre grepp och obegränsad tillgång till alla portar och knappar.

Du kanske vill kolla in:

 • Bästa iPhone 6 Plus-fodral
 • iPhone 6s och iPhone 6s Plus Bluetooth-hörlurar
 • Bästa iPhone 6 / 6s plånboksfodral
 • Bästa iPhone 6 / 6s Plus trådlösa laddare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found