Blogg

Bästa smala fodral för iPhone 6s Plus 2021

Borta är de dagar då människor var mycket glada på platsen för något stort, stort, gigantiskt eller kolossalt. Ett stort hus, en stor bil, ett stort banksaldo - allt stort. Det fanns knappast någon som tog liten eller ”tunn”. Flytta scenen från det förflutna till nuet. Vår materiella fantasi hänge sig alltid åt något stort, men en man har alltid fantiserat om sina kommunikationsenheter som smala; han vill ha en smal smartphone, en surfplatta eller en bärbar dator. Känner av denna förkärlek för smala, tillverkare av tillbehör för smarta enheter har kommit med smala fodral. iPhone 6s Plus är den senaste sensationen i kommunikationsvärlden. Därför har vi plockat upp några av de bästa iPhone 6s Plus-skalen för användare.

1. AnsTOP

AnsTOP har en extremt tunn profil. Tillverkad av högkvalitativt material, detta eleganta fodral är mycket slitstarkt. Med de exakta utskärningarna passar den elegant på din enhet; ger enkel åtkomst till alla portar och knappar.

Eftersom den är lätt skulle din iPhone fortsätta att flagga med ett smalt utseende. Tillgängligheten av flera färger gör att du kan välja en elegant kostym till din enhet.

USP: Ultratunn

Kolla in på Amazon

2. SEEKFULL

SEEKFULL har ett snyggt utseende som passar perfekt på din iPhone. Konstruerad med det finaste PC-materialet, är detta eleganta fodral tillräckligt starkt för att skydda din enhet från chock. Det är också fullt kapabelt att skydda din enhet från grunden.

De exakta utskärningarna ger enkel åtkomst till alla portar och knappar. Dessutom kommer SEEKFULL slim case i flera färgalternativ så att du kan välja rätt par för din enhet.

USP: Snygg passningsprofil

Kolla in på Amazon

3. JETech

Vad som gör detta fodral så imponerande från JETech är den tunna designen. Den är otroligt lätt och passar perfekt på din iPhone. Konstruerad med premium PC och TPU-material, det är tillräckligt starkt för att motstå stötar.

De luftdämpade fyra hörnen hjälper det lätt att absorbera stötar. Detta tunna fodral kommer i fem iögonfallande färger.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

4. Technext020

Skiktet med dubbla lager är nyckeln. Normalt ser smala fodral som känsliga och är mindre benägna att skydda iPhone. Inte i fallet med Technext020. Detta fodral håller din iPhone 6s Plus tunn och lätt och skyddar den ändå från alla hörn.

Eftersom den är gjord av matt TPU och matt polykarbonat hårdplast är din enhet säker från oavsiktliga droppar och repor. Håll ett tätt grepp på det solida hårda datorskyddet och upplev en smidig känsla. Tillgången på sju förtrollande färgalternativ är som en grädde.

USP: Hybrid design

Kolla in på Amazon

5. Caseology Savoy-serien

Caseology visar ett elegant och slankt fodral för iPhone 6s Plus. Detta tunna fodral har hårt polykarbonatmaterial och mjuk mikrofiber. Tack vare det avtagbara skjutreglaget kan du enkelt installera och ta bort kåpan.

Den upphöjda läppen skyddar skärmen när iPhone placeras med framsidan nedåt på ytan. När det gäller skydd kan du lita på omslag i Savoy-serien för att motstå stötar med låg volym. Dessutom får du också ganska bra fyra färgvarianter.

USP: Mjukt mikrofiberfoder

Kolla in på Amazon

6. TORRAS kärleksserie

Med ”TORRAS Love Series” -fodral får du en elegant snygg kostym för din phablet. Omslaget är ganska slät och passar runt iPhone fläckfritt. Det finns också utskärningen på baksidan så att Apple-logotypen lyser.

Det flytande silikonmaterialet är hemligheten bakom dess mjuka profil. Dessutom erbjuder mikrofiberinredningen det lite extra kudde för att motstå mindre stötar. Dessutom kommer Love Series-omslag i sju vackra färger så att du kan välja ett mer lämpligt par för iPhone.

USP: Flytande silikonmaterial

Kolla in på Amazon

7. ACMBO

Den enda funktionen som sätter detta fodral från "ACMBO" i framkant är metallbeläggningen. Det smala utseendet med den släta ytan ger en kant över många av sina motsvarigheter.

På grund av det hårda PC-materialet kan fodralet förväntas motstå repor. När vi pratar om knapparna är de väldigt klickiga, så att du enkelt kan trycka på dem.

Och med kvaliteten för att hålla fingeravtryck och damm borta vet ACMBO-fodralet hur man behåller glansen intakt.

USP: Metallisk struktur

Kolla in på Amazon

8. JETech kolfiber

Smala fodral är inte nödvändigtvis känsliga av naturen. JETech har bevisat detta eftersom detta kolfiberfodral är tillverkat av PC och TPU-fusion för att erbjuda fullständigt skydd. Din iPhone är säker från alla hörn och sidor.

JETech har placerat TPU i fodralet för att skydda din telefon från droppar. Datorn täcker utsidan för att förhindra repor. Du kan enkelt komma åt alla portar och knappar på din iPhone även om det här fallet är installerat på enheten.

USP: Kolfiberdesign

Kolla in på Amazon

9. TORRAS SLIM FIT SHELL

Torras presenterar ett extremt tunt fodral för din iPhone 6s Plus. Detta kan förmodligen vara det mest sofistikerade fallet i den här listan eftersom det har en enkel profil i en enda färg.

För att skydda din iPhone har Torras testat fodralet för att ge detta fodral förstärkt seghet. Fodralet kramar din iPhone tätt från alla hörn och sidor för att hålla nötningen i schack.

USP: Utsökt hantverk

Kolla in på Amazon

10. Spigen tunn passform

Hur kan du vända blicken från ett fodral som ser lika snyggt ut som Spigens "Thin Fit." Som i sig föreslår får du en formanpassad profil som inte bara skyddar din smartphone från repor utan också ökar stilkvoten.

Jag tycker att utskärningarna är ganska riktiga. Därför kommer du inte att stöta på problem när du laddar din smartphone eller tar bilder. Dessutom är knapparna smidiga och lätta att klicka på. Med de inbyggda magneterna fungerar Thin Fit också med magnetiska bilfästen så att du får bättre handsfree-upplevelse på enheten.

USP: Inbyggda magneter

Kolla in på Amazon

Det är allt, killar!

Sammanfatta!

Jag vet att du precis har valt ett tunt fodral för att para ihop med din smartphone. Vill du säga något om det och den kvalitet som har charmat dig? Jag gillar den tunna profilen, den mjuka strukturen och förmågan att hålla bort repor i dessa fall. Dessutom ser de härliga ut på iPhone 6s Plus.

Du kanske vill kolla in:

  • iPhone 6s Plus Kickstand Fodral
  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus Folio-fodral
  • Bästa iPhone 6s Plus Bumperfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found