Blogg

Bästa iPhone Xs Max magnetiska fodral 2021

iPhone Xs Max är en av de gigantiska telefonerna någonsin, som Tim Cook sa under lanseringen. Med en stor skärm och en fantastisk bildskärm kommer du säkert att njuta av varje ögonblick! Med detta sagt behöver även denna jätte skydd. Vi har redan granskat några av de finaste fodral för iPhone Xs Max, som inte innehöll ett magnetfodral. Idag kommer jag att granska och ge en detaljerad förklaring om några av de bästa magnetiska fodral för iPhone Xs Max. Du kan välja något av dessa fall för att skydda din flaggskepps iPhone.

1. PITAKA

PITAKA är ett av de tunnaste fallen i detta segment med 0,65 mm tunnhet och naturligtvis ger det ett robust skydd. När vi pratar om känslan är den mjuk, lätt att greppa, halksäker och den är lätt. PITAKA är gjord av 100% Aramidfiber, så var säker på de plötsliga dropparna, det skulle inte skada ditt odjur.

Metallplattorna i höljet skyddar mot stötar på metallytor och gör det möjligt att ansluta den till PITAKA-bilfäste. Den finns i 7 färgvarianter, och jag skulle välja det här som mitt favoritmagnetfodral för iPhone Xs Max. Och dessutom har den mer än 250 positiva recensioner (5 stjärnor).

USP: Slim Yet Rigid!

Kolla in på Amazon

2. Amovo

Vare sig det är ett kickstand-fodral eller ett plånboksfodral, Amovo har täckt allt i ett enda fall! Ja, du hörde det rätt! Den levereras med ett avtagbart magnetiskt stötdämpande bakskydd tillsammans med ett motstånd mot droppar. Så du behöver inte köpa flera fodral när du får allt i en enda!

Detta fodral stöder trådlös laddning, men du måste ta bort plånboksfodralet för att det ska fungera. Ytterskyddet är tillverkat av premiumläder och innerfodralet är av TPU av hög kvalitet. Väskan tål lätt oavsiktliga droppar och stötar. Kontanter och kort kan enkelt lagras i det inbyggda plånboksfodralet och du kan också titta på dina favoritfilmer eftersom det har ett kickstand.

Med 300 positiva recensioner och räknar fortfarande är Amovo unikt eftersom det är känt som allt-i-ett-fodralet för iPhone Xs Max! Om du vill använda ett enda fodral för flera ändamål är Amovo din väg att gå!

USP: Inkluderar även Kickstand och Wallet Case

Kolla in på Amazon

3. Evutec

Evutec-fodralet är tillverkat av Aramid-fibermaterial som används för att tillverka skottsäkra västar, racerbilar etc. Detta är 5 gånger starkare än stålet med samma vikt som detta magnetiska adsorptionsfodral. Men betyder inte att den är skrymmande, den är bara 1,6 mm tunn och lätt.

Den stöder trådlös laddning eftersom metallinsatserna i fodralet inte blockerar laddningen. Dessutom säkerställer det magnetiska ventilationsfästet som medföljer fodralet att din telefon kan användas handsfree. Detta är endast kompatibelt med iPhone Xs Max.

USP: Tillverkad av Aramid Fiber

Kolla in på Amazon

4. BB ansikte

BB Face är det mest föredragna fallet när det gäller magnetisk adsorptionsfunktion. Vi hade redan listat som ett av de bästa magnetfodral för iPhone XR och idag; vi har det för iPhone Xs Max också. BB Faces fodral ger det bästa skyddet på kanterna och till kameran också.

Det är ett smalt fodral men gör inte fel när det gäller skydd eftersom det är tillverkat av TPU. Tygets touch på baksidan ger dig ett perfekt grepp och ser till att din telefon inte glider. Bara en nackdel, den stöder inte trådlös laddning. Och om du fortfarande vill ladda din telefon med en trådlös laddare måste du ta bort det här fodralet först.

USP: Slim fit & stötsäker

Kolla in på Amazon

5. ZHIKE

ZHIKE är ett perfekt exempel på vad ett magnetfodral ska vara! Med 16 magnetiska punkter på fram- och baksidan passar den din iPhone precis som en magnet passar på en metallyta. Det främre locket kan enkelt tas bort eftersom det är precis som locket. ZHIKEs fodral är tillverkat av metall och härdat glas på framsidan och UV-beläggning på baksidan.

Det kan enkelt hantera plötsliga stötar och droppar. Dessutom kan det här fodralet skydda din flaggskepps iPhone från repor, smuts, smuts och damm. Om du redan använder ett skärmskydd rekommenderar vi att du tar bort det innan du installerar ZHIKE-fodralet på din iPhone. Fodralet finns i 7 olika färger och stöder trådlös laddning.

USP: Tillverkad av metall

Kolla in på Amazon

6. Misscase

Precis som ZHIKE är Misscases premiumfodral gjord av metall men det enda som skiljer sig är den inre mjuka kudden i metallkroppen. Det säkerställer att fodralets metallkropp inte skadar din iPhone Xs Max och ger ett robust skydd. Dessutom stöder den trådlös laddning, vilket är precis som grädde, eftersom många liknande fall inte stöder den.

Med klart härdat glas, en metallram på framsidan och baksidan och flera magnetpunkter, är detta fodral ett perfekt val för din iPhone Xs Max. Misscase finns i 4 levande färger. Jag skulle personligen gå med svart ram + tydlig ryggvariant. Vilken skulle du älska att välja?

USP: Magnetisk adsorptionsteknik

Kolla in på Amazon

7. LISADE

Detta liknar ganska ovanstående fall men det är lite dyrt jämfört med dem. Men mot en extra kostnad ger LISADE livstidsgaranti och 360 graders fullständigt skydd. Så om kostnaden inte är ett problem, föreslår jag att du väljer LISADEs fall före ovanstående 2 liknande fall.

Trådlöst laddningsstöd och enkel installation, det är ett av de tunnaste magnetfodral med magnetisk adsorption. Mest imponerande är det anti-spy nanohärdade glaset som kommer med en micro-shutter-teknik. Med det här glaset kan ingen förutom du läsa på din iPhone. Det är det bästa jag älskar i det här fallet.

USP: Anti-spy härdat glas

Kolla in på Amazon

8. Varipos

Härdat glasmaterial på framsidan och baksidan säkerställer att det inte finns repor och smuts på skärmen och på baksidan. Den magnetiska adsorptionsteknologin, tillsammans med flera magnetiska punkter i fodralet, gör att den passar perfekt för din iPhone Xs Max. Den stöder också trådlös laddning och om du letar efter fler sådana fall, kolla de bästa trådlösa laddnings kompatibla fodralet för iPhone Xs Max.

Med exakta utskärningar och tydlig rygg kan du visa upp din iPhone i stil tillsammans med skydd från metallfodral. Varipos-fodralet finns i svart och silverfärgad. Med enkla utbyten och 24 timmars e-poststöd gör det det enkelt att kontakta dem vid eventuella problem.

USP: Tillverkad av metall

Kolla in på Amazon

9. Penvila

Penvilas fodral är kristallklart och det kommer med en magnetisk metallram på både fram och bak. Det är smidigt och ger fullt skydd för din iPhone Xs Max med skalet 0,2 mm högre än kameralinsen. Alla hörn är skyddade med en svamp som finns i metallramen.

Om ditt fodral är skadat eller om du känner att det inte ger rätt skydd kan du alltid kräva tillbaka dina pengar inom tre månader efter köpet. Det här är det bästa med det. Penvilas fodral finns i svart, guld och rött.

USP: 3 månaders pengarna tillbaka-garanti

Kolla in på Amazon

10. Z ZHIKE

Vill du få din iPhone Xs Max att sticka ut bland publiken och skydda den också? Det här fallet från Z ZHIKE kan vara ditt val. Med stark adsorptionsteknik för magnetfält skyddar detta fodral din iPhone som bäst! Dubbla lager bakstycket är tillverkat av TPU och resistent stötfångare; båda ser till att din iPhone överlever i misstag.

Nanoglasets baksida och de upphöjda ramarna skyddar din kamera på de plana ytorna. Väskans kropp är gjord av ren metall och finns i 7 färgvarianter.

USP: TPU-material med resistent stötfångare

Kolla in på Amazon

Slutlig dom!

Så vilken av dessa ärenden skulle du köpa? Jag skulle definitivt gå med PITAKA om det visar upp min iPhone och skydd. Och det andra valet skulle vara Amovo eftersom det erbjuder en kickstand och ett plånboksfodral tillsammans med magnetisk adsorption. Låt oss veta ditt val i kommentarerna nedan.

Relaterade erbjudanden att checka ut idag

  • De billigaste iPhone Xs Max-fodral som finns idag
  • Bästa iPhone Xs Max-fodral med korthållare
  • iPhone Xs Max Fodral för kvinnor
  • Bästa batterifodral för iPhone Xs Max
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found