Blogg

Bästa Apple Pencil 2-fodral och omslag 2021

Apple Pencil 2 drivs av en branschledande låg latens och är ett utmärkt ritnings-, skiss- och anteckningsverktyg. Ett sådant unikt verktyg förtjänar varje bit av vård och nödvändigt skydd mot skador. För att hjälpa dig att välja rätt matchning som kan erbjuda den viktigaste vården för din investering, har vi listat några av de bästa fodralet för Apple Pencil 2. Dessa omslag är ganska lätta och snäpper snyggt om pennan. Och med den antiskridande strukturen ger de förbättrat grepp.

 1. MoKo
 2. FRTMA
 3. pzoz
 4. Fintie
 5. Hydream
 6. ProCase
 7. JIA JUN
 8. WERONE
 9. iMangoo
 10. TechMatte

1. MoKo

Detta fall från MoKo verkar vara ett komplett omslag för Apple Pencil. Anledningen till att jag gillat den mycket är att den är mycket hållbar.

Den mjuka mikrofiberinredningen hjälper till att absorbera stötar, medan PU-läderytan stärker konstruktionen. Dessutom är det också vattentätt.

Med dragkedjan kan du stänga fodralet säkert. Om du har en speciell förkärlek för färgglada mönster hittar du de 16 färgalternativen med attraktiva mönster bedårande.

USP: Vattentåligt PU-läder

Kolla in på Amazon

2. FRTMA

FRTMA har en professionell design och passar perfekt med din penna. Det äkta lädermaterialet förstärker hållbarheten och ger det också ett estetiskt utseende. Du kan bekvämt installera och ta bort pennan.

Med läderstrukturen skulle dina fingrar njuta av halkskyddet. Det ger den nödvändiga skyddet mot spetsen mot skador. Slutligen hittar jag alla de fyra färgalternativen som svart, brun, grå och midnattblå.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

3. pzoz

Pzoz-fodralet för andra generationens Apple Pencil ser ganska snyggt ut. Kåpan passar tätt runt pennan och ger önskat skydd mot repor.

Det mjuka silikonmaterialet känns snyggt att ta på, samtidigt som det ger en gripande känsla. Som ett resultat kommer dina fingrar att hålla pennan bekvämt. Först och främst kommer omslaget i tre färgalternativ: svart, rosa och vitt.

USP: Mjukt silikonmaterial

Kolla in på Amazon

4. Fintie

Det är det stora utbudet av färgglada varianter som har fångat mina ögon i Fintie. De är vackert utformade och ger den nödvändiga skyddet för den digitala pennan.

Det syntetiska lädret med raffinerat hantverk ger det ett estetiskt utseende. Och klaffskyddet ser till att din penna sitter ordentligt inne. Dessutom har den en liten ficka för att hålla USB-adaptern säker.

USP: Färgglad design med ett attraktivt mönster

Kolla in på Amazon

5. Hydream

Hydream har kommit med en imponerande hud för den nya Apple Pencil. Silikonöverdraget har en mjuk yta och låter dig ladda din penna magnetiskt. Därför behöver du inte ta bort fodralet för att starta pennan.

En annan egenskap hos denna snygga hud är att den enkelt kan motstå smuts och skav. Det säkerställer att spetsen har den nödvändiga skölden mot skador.

Vad mer, sju vackra färgvarianter som rosa, grönt, lila och mer säkerställer att det inte är en stor sak att välja ett fantastiskt par.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

6. ProCase

Det som har imponerat mycket på ProCase-hållaren är den snygga designen. Om du vill att omslaget ska passa perfekt med din chefsprofil kan den här vara värt att tänka på allvar.

Kompositionen läder exteriör kan lita på att uthärda stötar. Tack vare att fliken ingår, kan du hålla den digitala pennan säker.

Med det elastiska gummibandet kan du fästa pennan på din iPad Pro säkert. Dessutom finns ProCase-hållarskydd i bara fyra nyanser inklusive svart, rött, brunt och marinblått.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

7. JIA JUN

JIA JUN presenterar ett genomskinligt fodral för din Apple Pencil. När du har installerat hylsan kan du ladda din penna magnetiskt utan att ta bort fodralet. Den är exakt utformad för andra generationens Apple Pencil.

Detta silikonöverdrag ger mjuk användarupplevelse och förbättrar greppet. Även efter att ha använt i timmar kommer du inte att känna en kramp i fingrarna. Du kan placera din penna på ett sluttande skrivbord, eftersom dess silikonmaterial förhindrar fall.

USP: Transparent ärende

Kolla in på Amazon

8. WERONE

WERONE har specialdesignat denna hylsa för andra generationens Apple Pencil. Den har täckt pennan med små partiklar som passar ditt finger och ger dig bästa grepp för att måla, skissa, underteckna ett dokument eller ta anteckningar.

Detta silikonfodral kramar din Apple Pencil tätt och skyddar den mot repor, stötar, smuts och andra faror. Du kan ladda din penna magnetiskt eftersom gummihuden inte påverkar den trådlösa laddningen av din Apple Pencil. Detta fodral levereras med ett spetsskydd för att skydda spetsen på din penna.

USP: Skyddande spetsskydd

Kolla in på Amazon

9. iMangoo

iMangoo erbjuder dig en enda lösning för att lagra din andra generationens Apple Pencil och andra tillbehör som nib och laddningskabel. Måtten på detta fall 8 ”(L) x 2,4 ″ (B) x 1,2 ″ (H) talar volymer om dess användbarhet. Det är en stötsäker EVA-påse (etylen-vinylacetat) för förvaring av pennhätta, minneskort och tips.

iMangoo har använt EVA-material av högsta kvalitet för att förhindra repor på pennan. Dessutom ger dess släta beläggning dig ett bekvämt grepp medan du använder en penna.

USP: EVA-material

Kolla in på Amazon

10. TechMatte

TechMatte är känt för tillverkning av premiumtillbehör från Apple. Detta högkvalitativa PU läderfodral är kompatibelt med din Apple Pencil första och andra generationen också. Det bästa med detta fodral är att det levereras med en inbyggd ficka för blixtadapter och en laddningskabel.

Coconen skyddar din penna från stötar och repor och ger utmärkt skydd mot damm och smuts. TechMate har använt förstklassigt vitt PU-läder och mjukt mikrofiberinteriör utan repor.

USP: Inbyggda läderfickor

Kolla in på Amazon

Det handlar om våra favoritomslag för Apple Pencil!

Ditt val?

Jag tror att du har haft mitt företag när du utforskar ovanstående fall. Men innan du tittar på andra berättelser, dela din åsikt om dem.

 • Bästa iPad Pro 12.9-fodral
 • Bästa iPad Pro 11-fodral
 • Anteckningsappar för iPad Pro och Apple Pencil 2018
 • Hur man tar reda på versionen av Apple Pencil Firmware

Vilket Apple Pencil-omslag såg bra ut för dig?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found