Blogg

Hur byter jag Gmail-konton mellan iPhone och Android?

Flera Gmail-konton är inte en avvikelse. För att hålla sina professionella och personliga konton separata och strömlinjeformade har de flesta användare flera e-postkonton. Google gör vårt liv enklare och gör det möjligt för en rullningsgest att växla mellan flera Gmail-konton på din iPhone, iPad eller Android-enhet.

Den viktiga delen med just den här Google-uppdateringen är att du kan växla mellan flera konton i Gmail, liksom alla andra Google-appar. Dessutom, när uppdateringen rullar ut, kommer funktionen att förenas ytterligare med YouTube, Chrome och Kontakter. Oavsett om du älskar multitasking eller inte, kommer dessa funktioner att vara till nytta för alla vid flera tillfällen i sina liv. Så, låt oss utforska hur du använder den här funktionen.

Så här växlar du snabbt mellan flera Gmail-konton på iOS och Android

Steg 1. Öppna din Gmail- app på din enhet.

Steg 2. Välj den aktuella Avatar- ikonen från det övre högra hörnet och låt den bläddra antingen uppåt och nedåt. Den konto kommer omedelbart att flytta och visar dig de e-postmeddelanden från den valda kontot .

Om du har fler än två konton, upprepa processen tills det konto du söker kommer upp.

För att styra Gmail-bytesfunktionen manuellt. Du kan trycka på profilikonen och sedan välja det ID du vill byta.

Kan du tro det här? Medan den tidigare metoden för en rullgardinsmeny inte var så svår, innebar den några fler steg. Medan den här behöver du bara bläddra.

Under åren har Google införlivat flera anmärkningsvärda uppdateringar i Gmail. Inte bara kan du lägga till flera Gmail-konton; det låter dig till och med lägga till en e-postadress från tredje part i sin app. Och nu kan du effektivt växla mellan flera Gmail-konton.

Växla mellan flera Google-konton på iOS och Android-enheter

Google har tidigare gjort det möjligt för dig att behålla dina foton, e-postmeddelanden, dokument, resor, kontakter, YouTube-historik och Chrome-historik separat i ett annat konto. Nu kan du snabbt växla mellan flera Gmail-konton.

Nästan alla Google Apps, till exempel Google Drive, Google Photos och Google Maps, har införlivat den senaste funktionen.

I de flesta av dessa appar kan omkopplaren göras genom att följa stegen som nämns ovan. För vissa appar som Google Photos, Google Hangouts och Google Play Store är processen dock lite annorlunda. Så här kan du göra:

Steg 1. Öppna appen Google Foto på din enhet.

Steg 2. Tryck på hamburgarknappen (ikonen med tre rader).

Steg 3. Nu kan du svepa från höger till vänster för att växla mellan dina flera konton. Kontot skiftas omedelbart.

Om du har fler än tre konton, upprepa processen tills det konto du söker kommer upp.

Jag älskar det!! 

Det finns några skäl bakom min kärlek till dessa nya funktioner i Google Apps. För det första är det enklare, vilket gör användargränssnittet mer användarvänligt. Dessutom sparar det tid; även om det är några värdefulla sekunder. När allt kommer omkring räknas varje sekund när du har ett fullsatt schema.

Du kanske också vill läsa dessa lösningar

  • Så här synkroniserar du Gmail-kontakter på iPhone och iPad
  • Så här synkroniserar du iPhone-anteckningar med ditt Gmail-konto
  • Blockera någon i Gmail på iPhone, Android och dator
  • Hur man använder smart svar i Gmail på iPhone, iPad, Android och dator

Och om jag kanske är lite fräck, är rullningsmetoden roligare. Hur är det med dig? Har du provat funktionen ännu? Älskade du det?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found