Blogg

Bästa vattentäta fodral för AirPods och AirPods 2 år 2021

När Apple lanserade sitt första par AirPods i december 2016 var fitnessentusiaster glada. De hittade perfekta och högkvalitativa Bluetooth-hörlurar, som är bekväma och praktiska att använda. Genom att använda remmar kan användarna se till att de två bälgena kan hålla ihop och aldrig gå vilse. En utomhus träning blir dock begränsad om det regnar. Tack och lov kan vattentäta fodral för AirPods och AirPods 2 skydda dina öronproppar.

 1. Katalysator
 2. Filoto
 3. KMMIN
 4. SeKunmRy
 5. AddAcc
 6. GOGOSODU
 7. Rockindeer
 8. Spigen
 9. Mortek
 10. Länklik

1. Katalysator

Katalysator anti-lost vattentät fodral gör ditt liv enkelt. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller utomhus skyddar detta droppsäkra skyddshölje dina AirPods i alla situationer. Det bästa med det här tillbehöret är att den är kompatibel med trådlös laddning; du behöver inte ta bort den innan du placerar den på en laddningsmatta.

Silikontätningen skyddar dina AirPods från repor; använd karbinhaken och du kan binda fodralet med din ryggsäck, totes och byxor.

USP: Trådlös laddningskompatibilitet

Kolla in på Amazon

2. Filoto

Filoto erbjuder ett silikonfodral speciellt utformat för dina AirPods. Detta lätta och smala omslag ger dig känslor av beröring. Det slagfasta och reptåliga fodralet är exakt klippt ut för snabb och enkel åtkomst till laddningspunkten.

Det mjuka silikonet håller det flexibelt och bekvämt i alla situationer. Du kan enkelt installera ditt AirPods laddningsfodral och sedan vara bekymmersfri. Skydda dina AirPods under resor med avtagbar karbinhake i rostfritt stål. Du kan fästa ditt AirPods-fodral med bältet eller större väskor.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

3. KMMIN

Med ett supertätt lock och tuffa material kan detta IP68 vattentäta fodral sänkas ner till ett meters djup (1 meter). Det kan också förhindra främmande föremål och damm från att skada dina dyrbara AirPods.

Vidare är den gjord av hållbar, giftfri, luktfri och mjuk gasfas silikagel som ger en mer bekväm känsla. Den stöder också trådlös laddning och finns i olika färger för att matcha dina önskemål.

USP: Giftfria material och vackra färger

Kolla in på Amazon

4. SeKunmRy

SeKunmRy presenterar ett vattentätt fodral av högsta kvalitet tillverkat av stöttåligt silikon. Det är ett helt skyddande skal och skal för ditt AirPods laddningsfodral med imponerande design och lyxig kvalitet. Den dammtåliga ytan håller nytt länge och skyddar dina AirPods från damm.

Du kan installera den snabbt och hålla dina AirPods med dig medan du springer, vandrar, reser, klättrar, åker skidor, fiskar, camping etc. Du kan enkelt komma åt synkroniseringsknappen och blixtladdaren på väskan.

USP: Imponerande design

Kolla in på Amazon

5. AddAcc

AddAcc vattentät fodral har IP68 inträngningsskydd, vilket gör att du kan hålla dig under vattnet (6,6 fot) i en timme. Detta stötsäkra och droppsäkra fodral är tillverkat av premium TPU-hud. Det militära standardmaterialet håller dina AirPods anti-chockar och skyddar beläggen från repor.

Du kan kontrollera den avtagbara anti-lost karbinhaken, som är utformad för en handsfree-upplevelse. Du kan ladda dina AirPods medan fodralet är installerat. Titta på dammskyddet som förhindrar att damm tränger in i fodralet.

USP: Premium TPU-hud

Kolla in på Amazon

6. GOGOSODU

GOGOSODU har tillverkat ett stötsäkert och splittresistent skydd av silikonmaterial av hög kvalitet. Detta vattentäta fodral skyddar dina AirPods från flera skador som repor, repor och sprickor.

Det här bärbara och praktiska fodralet har ett skyddande silikonöverdrag med en nyckelring, vilket gör det möjligt för dig att fästa ditt AirPods-fodral på din ryggsäck, resväska och byxor.

USP: Fashionabla design

Kolla in på Amazon

7. Rockindeer

Rockindeer tillhandahåller FDA-certifierat AirPods-fodral av silikon, som är tillverkat av silikonmaterial av livsmedelskvalitet. Det betyder att det inte luktar illa och inte skadar din hud.

Tillverkaren har installerat små täta bubblor inuti för att skydda AirPods från repor och fall. För att göra din fastighet mer hållbar har Rockindeer blandat elastiskt gummimaterial av hög kvalitet i AirPods-kroken och remmen.

USP: FDA-certifierad

Kolla in på Amazon

8. Spigen

Enligt mig kan man aldrig gå fel med Spigen. Varumärket har tagit fram en nisch för sig själv som talar om kvalitet, förtroende och hållbarhet. AirPods-fodralet motsvarar alla dessa kriterier i likhet med sina iPhone 11-fodral. En exakt passform ger absolut täckning samtidigt som fodralet är smalt (0,07 tum), lätt och fickvänligt.

Du kan antingen skjuta den i fickan eller hänga den med hjälp av en nyckelring. Byggd med silikon av högsta kvalitet, erbjuder stötdämpning, reptåligt, bekvämt grepp och en oklanderlig handkänsla. Den smala designen och exakta utskärningar stöder både trådbunden och trådlös laddning.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

9. Mortek

Mortek erbjuder 100% vattentätt silikonfodral för dina AirPods. Den levereras med en antiförlorad nyckelring för säkerheten för dina AirPods. Oroa dig aldrig för vattnet och reporna, eftersom det mjuka silikonmaterialet ger dig bekväm upplevelse och skyddar dina AirPods från damm och smuts.

Det exakta kraftiga bottenhålet ger snabb och enkel åtkomst till blixtporten så att du enkelt kan ladda ditt AirPods-fodral. IP67-klassad vattentät fodral gör att du kan gå ner 3,3 fot; det här fodralet har vattentäta tätningsribbor i fem lager för att skydda dina AirPods från vattenskador medan du är upptagen med dina utomhusaktiviteter.

USP: IP67 Testad

Kolla in på Amazon

10. Länkliknande

Linklike ger dig ett AirPods-tillbehörssats med fem i ett, som inkluderar ett vattentätt fodral, magnetiskt antiförlorat band, en läderpåse, en karbinhake och Apple Watch-bandhållaren. En anmärkningsvärd egenskap är intensiva tätningsribbor som ger utmärkt greppstyrka. Dessutom förhindrar detta uppgraderade vattentäta fodral vatten från att komma in i fodralet.

Innan produkten når din tröskel har Linklike testat sin styrka för att förhindra lös eller stretch. Detta test säkerställer att dina AirPods aldrig skadas av täta droppar och repor.

USP: Användarvänligt material

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Summering!

Livet kan sätta dig i alla situationer, och du måste vara beredd att ta någon utmaning. Eftersom dina iPhone-tillbehör är dyra måste du ägna särskild uppmärksamhet åt AirPods. Vattentäta fodral för dina AirPods skyddar dina hörlurar oavsett var du är.

Du kanske också vill utforska:

 • Bästa Apple TV 4K-tillbehör
 • AirPods läderfodral från Kulor
 • Bästa Apple Watch Series 4 Sportband
 • Bästa hälsotillbehör för iPhone och iPad

Vilket vattentätt fodral skulle du köpa till dina AirPods? Dela din feedback i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found