Blogg

Bästa iPhone 6s-fodral 2020

Även om jag är vårdslös, ser jag till att använda fodralet med min iPhone för att säkerställa att den förblir skyddad från fula repor eller oavsiktliga stötar. Beroende på specifika behov eller mitt humör väljer jag att använda fodralet som ser elegant ut på iPhone och också ta hand om mina krav. Med hänsyn till allt är det här de bästa iPhone 6s-fodral som har imponerat mer än deras motsvarigheter.

Från det attraktiva genomskinliga fodralet, det robusta omslaget till det eleganta plånboksfodralet, består listan av en mängd olika fodral. Tillgängligheten i flera färger ger dig bara den perfekta möjligheten att handplocka den iögonfallande följeslagaren till din iPhone 6s. Låt oss springa igenom listan utan att göra så mycket!

Vi tenderar att hålla speciella saker nära vårt hjärta, och iPhone 6s måste vara speciell på alla sätt. Att skydda den från normala repor och stötar bör vara allas prioritet. Av samma anledning har vi listat de bästa iPhone 6s-fodral som passar dina behov. Vi har försökt täcka allt från robusta fodral till plånboksfodral. Allt du behöver göra är att bara surfa nedan och välja den som passar dina behov.

# 1. OtterBox pendlingsserie

OtterBox Commuter Series iPhone 6s skal har en kompakt design och erbjuder ett allroundskydd till din iPhone. Den tvådelade designen stärker dess hållbarhet; så att den lätt kan överleva påverkan av droppar.

Den exakta utskärningen för Apples logotyp berikar dess profil. De täckta knapparna är mycket lyhörda. Den levereras med skärmskyddet för att skydda skärmen från grunden. Flera färgalternativ låter dig välja ett snyggt skal till din iPhone 6s.

Pris: $ 21,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

Du kan besöka här för fler OtterBox iPhone 6s-fodral

# 2. Ja gå

Detta iPhone 6s-fodral från Yesgo pryder ett smalt utseende. Den dubbla lagerkonstruktionen som drivs av chockabsorberande TPU och hårt polykarbonatmaterial skyddar din enhet från oönskade skador. Den solida uppbyggnaden hjälper väskan att behålla sin charm länge.

Fodralet har ett halkfritt slitbanemönster på båda sidor som ger bättre grepp. De uttalade knapparna är lätta att trycka på. Detta snygga fodral kommer i tre fängslande färger som rosaguld, matt svart och gunmetal.

Pris: $ 7,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 3. JETech

JETech är ett av de ledande varumärkena för iPhone-tillbehör. Detta stötfångarfodral är för iPhone 6s och tillverkat med TPU och PC. Tunn design och ultra transparent profil av detta fodral gör din iPhone ser vacker ut.

Upphöjda ramar ger bättre skydd för telefonens kamera och pekskärm. Om du tappar din enhet av misstag absorberar fyra hörn i detta fodral effektivt stötar. Som användare kan du snabbt komma åt alla kontroller och funktioner på din iPhone - allt tack vare exakta utskärningar.

Pris: $ 7,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 4. Spigen [Neo Hybrid]

Spigen är ett av de varumärken som inte behöver någon introduktion. Det anses leverera fantastiska produkter hela tiden. Detta speciella fodral för iPhone 6s är helt enkelt en skönhet. Den är tunn, metallisk och satinsilver ger den en förstklassig känsla. Det hårda PC-materialet tar hand om din enhet från normala fall och stötar. Den har verkligen en fantastisk design, men den erbjuder också olika färgalternativ som passar dina behov.

Pris: $ 16,99 på Amazon medan du skriver detta.

Köp det från Amazon

# 5. QTShine batterifodral

Det enda problemet med ett batterifodral är att det förstör det smala och vackra utseendet på iPhone 6s. Smiphee-batterifodralet har gjort ett bra jobb med att designa sitt batterifodral, vilket är relativt tunnare än det mesta av konkurrenterna. Med 4000mAh batteri kommer du troligtvis inte att få juice på din enhet.

Förutom bara laddning skyddar fodralet effektivt iPhone från normala stötar, och det beror främst på det hårda materialet och de upphöjda ramarna runt skärmen. Det bästa är att du inte behöver ta bort fodralet för att synkronisera eller ladda enheten med hjälp av kabeln. Slutligen finns det också några färgval.

Pris: $ 24,95 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 6. Caseology

Detta iPhone 6s-fodral från Caseology är säkert en av de bästa när det gäller premiumutseende. Varje kant har detaljerats för det perfekta utseendet och känslan. Men fall är inte bara att flagga, eller hur? Vi behöver också skydd. Om det är det tillverkat av TPU (termoplastisk polyuretan), materialet är av natur resistent mot olja, smuts och repor. Caseology kommer att tillgodose iPhone 6s-användare med fyra färgalternativ: Rosa, svart, marinblå och Turkos Mint.

Pris: $ 11,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 7. TORRAS

Flytande silikongummi, som används för att göra detta fodral, håller din iPhones profil tunn. Det här materialet är också anledningen till den silkeslen, mjuka finishen, som känns bra. Du skulle älska att hålla din iPhone länge. Och när du placerar den på en plan eller ojämn yta motstår den släta hudstrukturen repor.

Inuti fodralet har TORRAS använt mjukt mikrofiberfoder för att skydda din enhet mot repor och droppar. Det flytande silikongummit kan enkelt torkas av med en fuktig trasa eller vattpinne.

Pris: $ 13,79 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 8. Lifeproof FRĒ-SERIEN

Lifeproof är ett premiummärke av iPhone-tillbehör. Detta fodral hämtas från dess populära FRĒ-serie, som är känd för sina vattentäta fodral. Detta fodral har ett inbyggt repskydd som är osynligt för dina ögon. Den tunna och snygga profilen i detta fodral gelar enkelt med din iPhone.

Väskan är vatten- och snötät; du kan sänka ner telefonen till två meter i en timme. Detta vattentest påverkar inte enheten negativt. Du kan lekfullt njuta av dina favoritvattensporter med din iPhone.

Pris: $ 29,95 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 9. längta efter

Om du är kär i skönheten i din iPhone 6s, dölj inte den bakom ett ogenomskinligt fodral. Flagga vilddjurets skönhet med ett tydligt fall från Crave. Den är tillverkad av högkvalitativt TPU-material som skyddar din iPhone från normala fall och stötar.

Dessutom har stötfångarna extra skydd. Medan de upphöjda kanterna skyddar skärmen och kameralinsen från repor när de placeras på bordet. Slutligen finns det fyra ljusa och livfulla färgalternativ att välja mellan.

Pris: $ 11,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 10. Plånboksfodral från Slim

Om du letar efter ett enkelt, skyddande och multifunktionellt fodral är iPhone 6s fodral från Slim perfekt för alla dina behov. Det kan rymma upp till tre kort och lite kontanter också.

Den innehåller premium reptålig skärmskyddfilm. Ger också skydd från alla fyra hörnen; säkra din iPhone 6s från vanliga stötar och droppar. Varje anslutningsportutrymme är väl utformat för att ge enkel åtkomst. Du får också fem färgalternativ: Champagne Gold / Beige, Gunmetal Grey, Midnight Black, Pacific Green och Red Rouge.

Pris: $ 14,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

Loggar ut

Så, vilket av dessa fall kommer att samarbeta med din iPhone 6s? Jag skulle gärna veta ditt val. Om det finns något fall du vill se på den här listan, låt oss veta namnet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found