Blogg

Bästa iPhone Xs vattentäta fodral 2021

Apple har förbättrat vattentätningsstandarderna i sina iPhones. Med denna förbättrade vattentåliga IP68-standard kan din iPhone XS stanna 2 meter under vattnet i 30 minuter. Men detta gör det inte helt vattentätt. Det skulle hjälpa om du alltid hade ett fodral som kan skydda din premiumenhet från vatten. För detta ändamål har jag listat upp några förstklassiga vattentäta fodral till iPhone XS.

1. ORDTBY

ORDTBY har designat två vattentäta fodral: svart och tydlig rygg. Du vill använda en med en tydlig rygg eftersom den visar din premiumenhet med Apple-logotypen synlig för alla. För 360-gradersskydd ger ORDTBY ett inbyggt skärmskydd.

IP68-standarden skyddar din enhet från vatten, damm och snö. Det betyder att du har fullständig frihet att njuta av dina äventyrliga aktiviteter som dykning, klättring, skidåkning och mer. Detta fodral stöder trådlös laddning utan att blockera någon signal.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

2. Vapesoon

Om du tror att vattentäta fodral handlar om skrymmande profil och ingen skönhet, ändrar Vapesoons tunna fodral dig. Vapesoon har skapat ett tre-i-ett fodral som skyddar din telefon från vatten, stötar och snö.

Drivs med känslig pekskärm och bekväma knappar, detta fodral är IP68-certifierat och testat till två meter i trettio minuter. Det tunna och kristallfodralet är perfekt för vattensporter, simning, snorkling, surfing och andra utomhussporter.

USP: Smal och kristallprofil

Kolla in på Amazon

3. Temdan

Temdan presenterar ett vattentätt fodral som erbjuder flera fördelar. Förutom IP68-certifierad vattentät standard kommer detta fodral med handledsrem och flottörrem; den senare håller din iPhone flytande på ytan.

En annan anmärkningsvärd funktion är kickstanden, som låter dig läsa och titta på innehåll på din iPhone XS. Det här multifunktionsfodralets frontskydd är utrustat med det högkänsliga skärmskyddet som ger ditt iPhone fullt skydd.

USP: Multifunktionsväska

Kolla in på Amazon

4. i-Blason

i-Blason är känd för att tillverka robusta, kraftiga fodral för iPhone. Baserat på sitt rykte att göra skyddande fodral kan du lita på det här vattentäta fodralet för din iPhone. i-Blason har testat sina IP68 standard vattentäta fodral innan de skickas till dig. Detta ger dig sinnesfrid när du använder enheten under vattnet.

Framsidan på detta fodral har skärmskyddet för att förhindra repor; samtidigt ger filmen beröringskänslighet.

USP: Flexibel TPU

Kolla in i-Blason

5. ZEMERO

När du är under vattnet bör du vara försiktig så att din iPhone inte glider iväg. Du bör antingen använda ett fodral utrustat med ett flottörband eller använda Zemeros vattentäta fodral, som har halksäker design och perfekt detalj.

Genom att använda detta IP68-certifierade vattentäta fodral kan du njuta av alla dina favoritvattensporter. Känslig beröring och tydligt ljud är två anmärkningsvärda funktioner. Du kan hålla din telefon täckt hela tiden med detta vattentäta fodral.

USP: Halkfri design

Kolla in på Amazon

6. SPIDERCASE

Du kan installera och ta bort det här fodralet 1000 gånger, och fodralet förblir vattentätt för att skydda din iPhone. Spidercase har gjort detta fodral med det slitstarka materialet, vilket gör att du kan stanna under vattnet i en timme (16 fot) och trettio minuter (33 fot).

Detta helt förseglade fodral är exceptionellt vattentätt eftersom det har IP68-certifierade standarder. Detta tunna fodral tål droppar från två meter och håller din iPhone säker i alla situationer.

USP: Slim & slitstark design

Kolla in på Amazon

7. JOTO

JOTO är ett populärt vattentätt fodral märke som tillverkar universal fodral design. Du kan använda den här torra väskan till din iPhone XS innan du dyker ner i vattnet. Förvara din iPhone, kreditkort och pengar i den här påsen när du åker för fiske, simning, båtliv, kajakpaddling, snorkling och andra vattenparkaktiviteter.

Du kan ta din iPhone 100 meter under vattnet och ändå kan du ta bilder, videor och läsa dina e-postmeddelanden. Denna kraftfulla påse är snötät och smutsfri, skyddar din telefon och bibehåller full pekskärmsfunktionalitet.

USP: Bekväm bärning

Kolla in på Amazon

8. Mpow

Mpow har tagit fram en nisch i iPhone-tillbehör genom att introducera lysande design och robusta produktmaterial. Den här vattentäta påsen täcker din enhet helt för att skydda den från vatten, snö, damm och smuts.

IPX8-certifierat fodral är helt nedsänkbart och vattentätt; fodralet är utformat för att klara extrema förhållanden. Du kan enkelt använda pekskärmsfunktionerna på din iPhone. Det stöder dock inte Touch ID-fingeravtryck.

USP: klarar extrema förhållanden

Kolla in på Amazon

9. Clayco

Clayco har använt hårt polykarbonatskal och flexibelt TPU-material för att bygga detta avancerade dubbelskiktsfodral. Detta IP68-certifierade vattentäta fodral utgör en supertålig design för att skydda din iPhone under vattnet.

Titta på dess framsida utrustad med skärmskydd för att förhindra repor. Detta fodral ger dig kompromisslös beröringskänslighet tillsammans med exakt skärning och design.

USP: Avancerat fodral med dubbla lager

Kolla in på Amazon

10. Katalysator

Om det finns ett vattentätt fodral som inte bara kan gå mot huvud mot Lifeproof FRĒ-seriens vattentäta fodral och till och med överträffa dem på vissa fronter, måste det vara detta erbjudande från Catalyst.

Förutom att IP68 är vattentålig, har detta lock en robust profil som kan överleva stötar på upp till 6,6 fot. Så du har ett fodral som kan ge upp till 10 meter inträngningsskydd och även sprida chocken utan problem.

Katalysator vattentätt lock kommer med en högkvalitativ skärm och lyhörda knappar. Att använda din iPhone Xs kommer alltså inte att vara en smärtsam upplevelse.

USP: Upp till 10 meter inträngningsförsvar

Kolla in på Amazon

Det är allt! Detta sammanfattar vår lista med vattentäta fodral för iPhone Xs.

Loggar ut…

Vattentäta fodral är de bästa följeslagarna till din enhet när du är hemifrån och på kontoret. Det finns många oförutsägbara situationer som orsakar skada på din enhet. Skydda din telefon från alla ovänliga förhållanden med ett vattentätt fodral.

Du kanske vill kolla in fler iPhone Xs-fodral:

  • Bästa iPhone Xs plånboksfodral
  • iPhone Xs-fodral av militär kvalitet
  • Bästa iPhone Xs Kickstand-fodral
  • Bästa iPhone Xs armband
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found