Blogg

Bästa bilfästen för iPhone Xs Max och XR 2021

Det finns många kopparhållare, men inte alla har universalstöd. Här är vår sammanställning av några av de bästa telefonhållarna för kopphållare som är kompatibla med iPhone X, XS, XS Max, iPhone XR och alla Android-enheter också. Dessa mobila hållare som kan passa in i kopparna på våra bilar har skapat en uppståndelse på marknaden, och nu förstår vi varför.

1. TopGo

TopGO Car Cup Holder iPhone Mount är tillverkad av god kvalitet och slitstark plast. Denna dockningsstation kan rymma alla telefoner mellan 2,01 'och 3,4' breda skärmar och kan passa i en mängd olika kopphållare i olika bilar på grund av dess justerbara bas.

Den levereras med en 8-tums svanhals som du kan justera efter dina önskemål för obehindrad betraktningsvinkel. Det ger ett säkert grepp till din iPhone, och dess halksäkra yta garanterar ryckfri körning för din telefon.

USP: En knappsläpp och lås

Kolla in på Amazon

2. Macally

Macally-kopphållarens telefonfäste är en av de mest funktionella hållarna i sitt slag. Hållaren är utformad för att hålla iPhones så smala som 1,77 ′ och så breda som 4,1 ′. Så det skulle vara kompatibelt med alla iPhones, även iPhone 5 och alla andra iPhones och Android-telefoner.

Kåpan har en unik 360˚ roterbar hållare för att justera synvinkeln. Det kan också innehålla telefoner med de mest omfattande fodral men kom ihåg att batterifodralet kanske inte passar i hållaren.

USP: Flexibel vridbar design

Kolla in på Amazon

3. Marrrch

Denna hållare för iPhone har två sätt att placera den; Du kan antingen justera den i kopphållaren eller placera den i bilens luftventil. Detta skulle vara till nytta när du använder navigering.

Ett element som är vanligt i alla kopphållare är dess universella kompatibilitet med mobiltelefoner av alla märken. Så du behöver inte oroa dig för om du har en iPhone XS max eller en liten iPhone 5S. Hållaren är placerad i lägre vinkel så att den inte blockerar din syn när du använder stereo- eller växelströmskontrollerna i din bil.

USP: Flexibel positionering

Kolla in på Amazon

4. Amoner

Hållaren har en konform på toppen av basen för att passa perfekt i din kopphållare. Konformad design hjälper till att enkelt justera hållaren i din kopphållare och du behöver inte sätta in för mycket tryck.

Telefonhållaren för mugghållaren levereras med 12 månader; återbetalnings- eller utbytesgaranti, vilket säkerställer att du inte sitter kvar med en skadad och värdelös produkt. Den är helt flexibel och kan roteras till 360˚ och kan också böjas för en perfekt syn.

USP: 360˚ Rotation

Kolla in på Amazon

5. Daluz

Daluz mugghållardocka har en fantastisk funktion bland många andra, och det är att telefonen kan anslutas till en kabel medan hållaren är i bruk. I det öppna bottenfacket kan du ladda din telefon utan krångel.

Basen på denna docka kan justeras för att passa alla storlekar på kopphållaren med tre steg enkel installation. Hållarens höjd möjliggör oavbruten syn och orsakar inga störningar under körning.

USP: Kort höjd för att möjliggöra distraktionsfri körning.

Kolla in på Amazon

6. Cellet PH600

Cellet PH600 Car Cup Holder Mount för iPhone levereras med mjuka hållare så att den inte repar ytan på din telefon. Och om du har några problem med innehavaren kan du byta ut det inom ett år.

Denna lätta att installera och justera hållaren levereras med en knappsläpp för din telefon. Det kan rymma telefoner som iPhone XS Max, XR, X och andra och alla andra Android-enheter med dess snabbknapp. Hållaren är perfekt utformad så att du enkelt kan navigera genom vägar.

USP: Mjuka grepp för att undvika telefonskador

Kolla in på Amazon

7. iKross

Är du en av de människor som gillar att bära sin iPad överallt? Då är detta det perfekta fästet för bilkopphållare för dig. IKross-hållaren fäste kommer med en 2 i 1 justerbar hållare för att hålla dina surfplattor och telefoner säkert. IPads med maximalt 10,2 ′ skärmar kan monteras i denna hållare.

Den 10 tum svängarmen garanterar korrekt och stabiliserad betraktningsvinkel. Det är ett perfekt iPhone-biltillbehör för förare som måste navigera genom långa sträckor.

USP: 2 i 1 surfplatta och mobilhållare

Kolla in på Amazon

8. MiiFans

MiiFans iPhone-kopphållare rymmer alla nya iPhone-modeller, inklusive en mängd olika Android-telefoner också. Hållaren har en 9,4 ′ svanhals och 360 ˚ roterande design för bekväm betraktningsvinkel.

Hållaren har ett enda knapplås och släpper på baksidan av hållaren för att enkelt hålla i och ta bort din iPhone. Dockans armar och ben kan justeras enligt storleken på din telefon.

USP: Justerbara armar och ben på hållaren för att hålla din telefon säker

Kolla in på Amazon

9. IOVECT

IOVECT mobil kopphållare mobil docka kan passa i valfri kopphållare av bil i standardstorlek. , vrid den övre kondelen av hållaren för att justera basen enligt din kopphållare. För att fixa det på plats vrider du ratten så att botten expanderar och låser hållaren på plats.

Den levereras med olika synvinkelpositioner för en perfekt synvinkel. Justera telefonens höjd och huvud efter önskad syn.

USP: Justerbar bas

Kolla in på Amazon

10. Tackform

Jag sparade det bästa till sist. Tackform-kopphållaren levereras med magnetiskt stöd. Japp, du behöver inte gå igenom att justera hållarens höjd och bredd längre. Eftersom hållaren är magnetisk har den inga storlekshinder för dina smartphones.

Den är kompatibel med alla smartphones och ser super chic ut också. Hållaren levereras utan svanhals så att din enhet är säker utan vibrationer och skakningar.

USP: Magnetfäste

Kolla in på Amazon

Loggar ut…

Om du måste pendla dagligen är det ett måste att ha en av dessa innehavare. Det säkerställer säkerheten för dina telefoner medan du kör. Och hindrar inte din navigering; det blockerar inte heller din syn eller distraherar dig under körning.

Du kanske är intresserad av att läsa:

  • Bästa iPhone Xs-fodral
  • iPhone-flashenheter för dataöverföring
  • Bästa iPhone X trådlösa laddningsfodral
  • Bilfästen för iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max

Har du valt din innehavare än? Låt oss veta i kommentarerna nedan vilken är din favoritdocka för kopphållare till din iPhone.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found