Blogg

Topp 10 tunnaste iPhone Xs-fodral 2021

Vill du ge ett extremt tunt fodral ett skott på dina Xs? Denna omfattande samling av de tunnaste iPhone Xs-skalen är för dig. Även om de flesta av följande fall är relativt tunna är de inte hala alls. För alla är så snygga tillåter de inte att repor skadar din smartphone. Dessutom kommer de flesta i flera färger så att du kan hitta en färgstark kostym till din enhet. Nog prat; låt oss ta reda på vilken som ser mer tidsbestämd ut för dina iPhone Xs!

1. Spigen tunn passform

Som ett smalt fodral är "Spigen Thin Fit" en vinnare från olika aspekter. Först och främst har den en snygg passform och har en halkskyddad exteriör. De exakta utskärningarna och de släta knapparna gör den till en idealisk kostym för vanlig användning.

Den inbyggda metallplattan gör den kompatibel med magnetiska bilfästen. Om du använder din iPhone handsfree på enheten, kommer du att tycka att den här funktionen är märkbar.

”Thin Fit” fungerar också med trådlös laddning och ger ytterligare skydd för kameran. Och med den släta ytan erbjuder fodralet bättre grepp.

USP: Stöd för magnetiska bilfästen

Kolla in på Amazon

2. totallee

Om du har bestämt dig för att omfamna det tunnaste omslaget är det här erbjudandet från “totallee” vägen att gå. Det är otroligt tunt (bara 0,02 tum) och gör ett trevligt par med Xs.

Trots att det är så snyggt kan omslaget motstå skrapor. Det högkvalitativa polypropenmaterialet håller fingeravtryck och svett i schack.

Den mjuka utsidan ger en behaglig känsla så att din smartphone förblir stadig i dina händer. Bortsett från ett bekvämt grepp kommer du att välja det smala skyddet i flera fascinerande färger: jet svart, grå, marinblå och mer.

USP: Imponerande elegant design

Kolla in på Amazon

3. ESR

Vad sägs om att presentera en extremt tydlig kostym till dina Xs? ESR är exceptionellt flexibel och pryder en transparent design så att din smartphone glöder utan hinder.

När vi pratar om skydd kan detta skydd motstå nötning. Med den upphöjda läppen låter inte fodralet OLED-skärmen glida på ytan. Dessutom erbjuder den det väsentliga försvaret till den dubbla kameran. Bortsett från det kommer ESR i nio attraktiva färger.

USP: Flexibel design

Kolla in på Amazon

4. TORRAS kärleksserie

Det jag gillar mest i “TORRAS Love Series” är den tunna men ändå skyddande designen. Den är gjord av flytande silikongummi och har en mjuk finish.

Den gummerade utsidan tål mindre fall och skyddar även din enhet mot repor. Det släta yttre skalet ger ett ergonomiskt grepp.

Med den upphöjda kanten är Love Series utformad för att erbjuda det nödvändiga skyddet för kameran och skärmen. Slutligen kan du välja detta eleganta omslag i fyra färgvarianter: svart, röd, gul och mynta.

USP: Flytande silikongummi

Kolla in på Amazon

5. Apple Silikonfodral

Titta bara på det här "Silikonfodralet" och du vet att det är rätt för pengarna för din iPhone. Skuren ur det mjuka silikonmaterialet, locket ser vackert ut.

Tack vare den mjuka finishen sitter din iPhone bekvämt i din handflata. Väskan har en mikrofiberinredning för att bekämpa skrapor. De täckta knapparna ger ett klickigt svar.

Plus, den trådlösa laddningskompatibiliteten gör "Apple Silicone Case" till en säker satsning ur ett långsiktigt perspektiv.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Apple

6. Humixx

Åh, den här från Humixx är lika snygg som alla smala fodral på marknaden. Den smala strukturen sveper felfritt runt din smartphone. Och med utskärningarna som är på mål kommer du att få smärtfri tillgång till alla funktioner.

Den matta ytan tillåter inte smuts eller fingeravtryck att förstöra den berömda glansen. Med den släta strukturen alltid i beredskap kommer din handflata inte att tycka det är obekvämt att hålla den stora skärmen på iPhone. Dessutom finns Humixx i tre färger: svart, kristallklart och matt svart.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

7. Casetify

Ett tunt fodral (0,45 mm) så snyggt som Casetify förtjänar en chans på din smartphone. Med en halvtransparent design, låter den iPhone visa sin märkbara design.

Omslaget har en matt yta som spelar en viktig roll för att hålla bort smuts. Den strukturerade ytan minskar också risken för oavsiktliga fall.

Huvudsakligen på grund av kameraringen har skytten den pålitliga skyddet mot repor. När vi pratar om utskärningarna är de ganska exakta.

USP: Halvtransparent design

Kolla in på Amazon

8. X-nivå

Vad som har fått mig att vilja "X-nivå" är den flexibla designen som slår sig runt iPhone fläckfritt. På grund av det mjuka TPU-materialet har det ett gripande yttre.

Även om X-nivån är ganska tunn, kan du lita på den för att avvärja nötning. Precis som många andra fall som nämns i den här sortimentet ger den dubbla kameran extra omsorg.

Vill du ha färgglad design? Tja, det här elastiska omslaget finns i fem vackra färger som svart, blått, rött och mer.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

9. elago Inner Core Series

Underskatta inte elagos "Inner Core Series". Tja, anledningen till att jag betygsätter detta fall så högt är att det har täckt alla baser.

Det enda som har fångat mina ögon i detta lock är polypropenmaterialet, som är både mer flexibelt och reptåligt. Förmågan att förhindra damm och fingeravtryck hjälper den att behålla sitt utseende länge.

Och med stödet för trådlös laddning blir fodralet inte ett hinder när du vill utnyttja laddningstekniken från en ny ålder.

USP: Polypropenmaterial av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

10. 1Anberi

”1Anberi” kan ha hamnat på 10: e plats i denna runda, men det är oöverträffat när det gäller att göra ett coolt par med X-talet. PC-materialet gör det mycket hållbart.

Naturligtvis tål det inte otäcka fall. Du kan dock lita på att det enkelt håller bort skrapor. Det extra skyddet för kameran gör den till en pålitlig kostym.

Med närvaron av en matt finish ger den också ett mycket förbättrat grepp. Det är inte allt; du väljer 1Anberi i sju förtrollande färger.

USP: Extra skydd för en kamera

Kolla in på Amazon

Så det här är mina favorit eleganta fodral för Xs. Jag tror att du har gillat att titta på dem.

Vad är din favorit?

Nu när du navigerade genom denna sammanfattning dela dina tankar om ovanstående fall. Och misslyckas inte med att meddela oss om den som har vädjat mest.

Missa inte:

  • Bästa iPhone Xs-fodral
  • Bästa iPhone Xs plånboksfodral
  • Tunna fodral för iPhone 12 och 12 Pro
  • iPhone 12 Mini tunna fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found