Blogg

Bästa sömnframkallande iPhone-appar 2021

Sund sömn behövs för en frisk kropp. Dessa bästa sömnframkallande iPhone-appar har skapats för att ge dig oavbruten sömn. Om du vill koppla av, hålla dig lugn, lugna barn eller vill somna, finns det en app för det! Du kan välja mellan ett brett utbud av lugnande ljud för att skapa en personlig omgivande mix som kan hjälpa dig att sova fantastiskt. AirPlay låter till Apple TV eller andra Bluetooth-enheter. Kolla in vad dessa sömninducerare för iOS kan göra för dig ...

1. Lugn: Meditation att koppla av

Med lugn kan du ta kontroll över ångest och få bättre sömn. De guidade meditationerna, sömnberättelserna och andningsprogrammen är mycket effektiva för att få din bräckliga sömn tillbaka på rätt spår.

De guidade meditationssessionerna finns i olika längder som 3, 5, 10, 15, 20 och 25 minuter. Enligt din bekvämlighet kan du välja längden som passar din smak. Det finns mer än 25 naturljud som får dig att sova.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Koppla av melodier

“Relax Melodies” låter dig uppfinna din kärlek till en god sömn. Den har 52 olika omgivande ljud och 12 hjärnvågsfrekvenser som är avgörande för att inducera sömn. Med bakgrundsljudstödet kan du fortsätta att lyssna på dina mixar även när du använder appar.

Skapa dina egna mixar baserat på dina preferenser. Det finns också en upptäcksdel där du kan hitta nya mixar och dela dina egna unika mixar med andra medlemmar i samhället. Läs tips och artiklar från experter som inte bara hjälper dig att förbättra din sömn utan också din hälsa.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Sovkudde

"Sleep Pillow" låter dig ta kontroll över din sömn och njuta av varje bit av den. Omgivande ljud av högsta kvalitet är idealiska för sömnförbättring. Ljudblandningar med upp till 300 000 kombinationer kan vara oerhört hjälpsamma även för svåra sovande.

Några av ljuden inkluderar lätt regn, milda strandvågor, fåglar och mjuka grodor, ström. Om du inte gillar erbjudandena kan du skapa dina egna ljudmixar och lyssna på dem även när du använder andra appar. Den gratis versionen av appen består av 9 olika ljud.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Rain Rain Sleep

Tycker du att det är lite svårt att sova så lugnt som du vill? "Rain Rain Sleep" kan återföra din främmande sömn till dig. Den har 49 fantastiska ljud som är viktiga för att framkalla hälsosam sömn.

Naturljud, väderljud, ljud från sommarstrand, vallåtar och många fler är grundade för att stimulera sömnen. Dessutom har du fullständig frihet att skapa magiska ljud som kan läka din stress. Använd sömntimern för att få ut det mesta av din sömn utan hinder och vakna vid rätt tidpunkt.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Vitt ljud

White Noise kommer med olika ljud enligt olika behov. Appen kan användas för att lugna huvudvärk, migrän och kan vara användbar för att sova barn också.

Det finns mer än 40 ljud och du kan få ytterligare ljud från White Noise Market (//whitenoisemarket.com) gratis. Skapa anpassade ljud för att möta ditt specifika val. Andra användbara funktioner inkluderar avancerat larm, timer-system och möjligheten att AirPlay-ljud till Apple TV liksom andra Bluetooth-enheter.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

6. Väckarklocka viloljud

“Alarm Clock Sleep Sounds” är både en fantastisk väckarklocka och sömninducerare. Du kan välja mellan flera sömn- och väckningsprogram för att glida in i stora drömmar och börja dagen med ny energi. Det finns tre typer av hjärnvågor att välja mellan, såsom Binaural beats, Isochronic tones, Monaural Beats.

Med 44 coola ljud tillgängliga kommer du att kunna skapa en själslig atmosfär. Den har 13 anpassade larm för att väcka dig med förnyat hopp. Du kan ställa in så många larm och timers du vill.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Sovmaskin

Sleep Machine är en app med realistiska ljud från regn, strand, klockor, klockor etc. Du kan blanda ljudet för att skapa ditt eget ljud. Appen ger dig ett volymkontrollalternativ för inbyggda låtar och de du skapar.

Det har ett larm med blek ljud så att du vaknar och känner dig uppdaterad. Genom att blockera oönskade ljud och distraktioner ser det till att du kan få den nödvändiga freden. Med hjälp av din favoritmiljö kan du stärka din meditations- och yogaupplevelse.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

8. Sound Sleeper

Du behöver “Sound Sleeper” för att hjälpa ditt barn att somna och få bättre sömn. Spelläget innehåller ett antal lugnande ljud som ditt barn skulle älska att lyssna på.

Du kan också spela in något intressant ljud för att ge en överraskning till din söta bebis. Med de färgkodade sömndiagrammen kommer du att kunna spåra och analysera sömnmönster. Det enkla användargränssnittet och snygga funktioner gör den här appen till en användbar tillgång.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Brain Wave Dream

"Brain Wave Dream" är en mycket effektiv sömninducerare. Det finns fem avancerade binaurala dröminduktionsprogram som kan vara oerhört hjälpsamma för att förbättra din sömn. Genom att kombinera avslappnande omgivande ljud med binaurala sekvenser kan den harmonisera dina hjärnvågor.

Varje program har en sömninduktionsfas som ger högre frekvens alfa-, beta-, theta-drömsekvenser. När hjärnvågorna försöker matcha frekvensen induceras sinnet långsamt och fridfullt.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

10. Sovljud och SPA-musik

"Sleep Sounds and SPA Music" kommer med mer än 100 avslappnande ljud som du kan mixa och matcha för att skapa ditt personliga ljud. Oavsett om det är att bryta vågor eller syrsor som kvittrar, har du en mängd olika ljud att välja mellan.

Med väckningstimern vaknar du upp till naturens tid och omgivande musik. Det finns en sida med favoriter som låter dig lägga till några av dina fina ljud. Dessutom har den sex vaggviseljud för att få dina små att sova.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

Loggar ut

Nyckeln till en god sömn är ett lugnt och avslappnat sinne. Se därför till att förbli kyld och njut av ditt liv till fullo. Utnyttja dessa lugnande ljud av hög kvalitet för att inducera sömn. Kolla också in tips och expertråd för att förbättra din sömn.

Du skulle också vilja titta på dessa applistor

  • Bästa sömnspårningsappar
  • Larmappar för iPhone och iPad
  • Bästa Apple Watch-larmappar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found