Blogg

Recoverit 8.0 Data Recovery för Mac och Windows

Att förlora data är ganska vanligt för användare av bärbara datorer eller stationära datorer. Det spelar ingen roll om du använder Mac eller Windows, du kan ibland stöta på problem där du inte får en chans att säkerhetskopiera data. I sådana tider kan du behöva ett kraftfullt verktyg för dataåterställning. Dataåterställningsverktyget från Wondershare - Recoverit 8.0 är vad du behöver i sådana situationer.

En vanlig fråga för Windows-användare är den döda blå skärmen. där användare inte har något annat alternativ än att formatera enheten och installera om operativsystemet. Recoverit låter dig skapa en startbar enhet och hjälpa dig att återställa data från ett kraschat system också. Inte bara det, funktionen gör det också möjligt att återställa data på Mac också.

Oavsett vad som kan vara anledningen till att du har ett dataåterställningsverktyg, kommer Recoverit att klara dina förväntningar. Här är en detaljerad recension av appen, läs igenom och bestäm sedan själv.

Granskning - Recoverit 8.0 Data Recovery för Mac och Windows

# 1. Återställningsfunktioner

Innan du hoppar till att återställa data är en sak som användaren behöver göra att inaktivera csrutil från Terminal-appen genom att starta om Mac i återställningsläge. Utan att inaktivera detta startar inte Recoverit filskanningsprocessen. Här är kommandot:

csrutil disable

När din Mac har startats om kan du starta om appen Recoveryit. Alla funktioner är tillgängliga på själva startskärmen. Du kan återställa data från hårddisken, externa enheter, papperskorgen, skrivbordet eller någon annan specifik mapp.

Dessa alternativ är fördelaktiga. Det är inte nödvändigt att varje gång vi tappar allt på Mac eller Windows. Vi kan ha tagit bort en viss mapp och sedan tagit bort den också från papperskorgen.

Istället för att skanna hela hårddisken, som många andra återställningsverktyg, löser Recoverit denna begränsning. Det låter dig välja den destinationsmapp där du vill skanna. Detta minskar skannings- och återställningstiden med en märkbar marginal.

# 2. Design och känsla

Detta kanske inte är en avgörande faktor för de flesta användare. Men en stabil och ren design av programvaran visar de ansträngningar som gjorts för att utveckla den. Det visar det engagemang som investerats genom att hantera mikroting under utvecklingsfasen. Hur som helst, när du startar programvaran först får du alla funktioner direkt på startskärmen.

Recoverit har en snygg och ren design för genomsnittliga användare som inte vill gå in på tekniska saker och helt enkelt få jobbet gjort. Allt du behöver göra är att välja källa för skanning och klicka på Start-knappen. Recoverit hanterar alla andra saker och börjar skanna filsystemet.

Du kan också kontrollera förhandsgranskningen av bilderna innan du bestämmer dig för att återställa den. Förhandsgranskningsfönstret är tillräckligt stort för att du ska få en tydlig bild av bilden. Det är ytterligare ett tillägg till appen.

# 3. Återställ Crashed OS

Med typiska filåterställningsverktyg kan du återställa filer och mappar. Men Recoverit tar ett steg framåt. Med hjälp av Recoverit kan du skapa en startbar disk / USB och sedan använda den i ett kraschat system. Det kommer att återställa de flesta av dina viktiga data även om macOS är helt kollapsad.

Inte bara det, Windows-versionen av Recoverit kan hjälpa dig att återhämta dig från Blue Screen of Death, vilket är mycket vanligt på Windows PC. När du har återställt dina data kan du formatera enheten och sedan kan du återställa säkerhetskopierade data.

# 4. Kompatibla filtyper för återställning

Återställa foton, videor, textfiler eller någon annan filtyp är som en promenad i trädgården för Recoverit. Den unika funktionen den erbjuder är också möjligheten att återställa rådata. Och ja, alla dessa kompatibiliteter gäller externa enheter som SDD, RAID, SAN, DAS, kamera, videokamera, musikspelare och videospelare.

En annan anmärkningsvärd funktion är att Recoverit kan stödja skanning av 10+ hårddisk på en dator. Så om du har en stor stationär dator med flera hårddiskar är Recoverit det verktyg du borde ha.

# 5. Priser och kompatibilitet

Recoverit är tillgängligt för flera plattformar - Mac, Windows, iOS och Android. Den gratis versionen är tillgänglig för att försöka med en gräns på 100 MB återhämtning. Det bästa är att alla funktioner är helt upplåsta i gratisversionen, men det finns ett tak för att återställa data.

Detta är ett utmärkt sätt att låta användare uppleva alla funktioner utan begränsningar. Till skillnad från andra verktyg, som har några grundläggande funktioner tillgängliga gratis, medan de funktioner som behövs för att prova är låsta för gratis användare.

När det gäller pris finns det flera alternativ:

Windows

  • Recoverit Professional - Ett år för en dator - $ 49,95
  • Recoverit Ultimate - Ett år för en dator - 59,95 dollar
  • Recoverit-tekniker - Ett år och 500 PC - 299,95 $

Köp nu (SENLWD02 20% rabatt på kod)

Mac

  • Recoverit Professional - Ett år för en dator - 89,95 dollar
  • Recoverit Ultimate - Ett år för en dator - $ 99,95
  • Recoverit Technician - Ett år och 500 PC - 399,95 $

Köp nu (SENLWD02 20% rabatt på kod)

Avslutar…

Det som gör Recoverit värt pengarna är det förtroende de har fått. Hittills använder mer än 5 miljoner användare över hela världen Recoverit och återställer sina data. Dessutom är Wondershare ett välkänt företag som utvecklar applikationer på företagsnivå för att lösa komplexa problem. Jag lämnar det slutliga beslutet åt dig.

Försökte du den gratisversionen av Recoverit än? Dela din feedback i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found