Blogg

iClever Himbox: Bluetooth Hands-Free Car Kit för iPhone

Att njuta av musik när du kör bil har jättekul! Glädjen att ställa in din favoritmusik blir ännu större när du också kan besvara / ta emot samtal relativt lätt. Även om du kanske redan gör samma sak kanske du inte tycker om det så mycket utan en avancerad teknik som är utformad för att låta dig göra det med största effektivitet.

iClever Himbox HB01 är den eleganta bilmonteringssatsen för att skryta med den senaste Bluetooth 4.0 för överföring med full hastighet samt låg energiförbrukning. Med det kommer din tid på enheten att få en avundsvärd upplevelse. Sofistikerad för att låta dig svara och ta emot samtal handsfree förutom att du kan få ut det mesta av din musik, det är ett ganska mångsidigt verktyg du kanske älskar att ha på språng.

Låt oss ta reda på mer om vad Himbox har i beredskap för dig!

AVRCP-teknik

Med AVRCP-tekniken kan du styra musik så enkelt som möjligt. Det är ganska enkelt att finjustera din favoritmusik. Oavsett om du vill spela, pausa, föregående låt, nästa låt eller bara hålla fast vid samma spår är det ganska enkelt.

Automatisk anslutning med senast ihopkopplad enhet

Bilsatsen ansluts automatiskt till den senast parkopplade enheten. Bluetooth-tekniken gör allt extremt bekvämt för dig.

Hands-free användning

Det låter dig svara och avvisa samtal handsfree utan att behöva ta din telefon. Tekniken ser till att du har problemfri tid när du är på enheten. Genom att snabbt trycka två gånger på kontrollknappen kan du ringa tillbaka det senaste utgående samtalet.

Aktivera Siri med kontrollknappen

Du kan aktivera Siri med kontrollknappen och få ut det mesta av den här unika funktionen även när du är på språng. Tryck bara på kontrollknappen i en eller två sekunder så är den redo för dig!

Magnetisk bas

Magnetisk bas lossas enkelt från styrenheten. Till skillnad från klibbig gel är det ganska bra på ditt jobb.

Dubbel USB-billaddare

USB-billaddaren låter dig ladda två enheter samtidigt, så du behöver inte oroa dig för att juicera din strömhungrande enhet. Portarna med 1amp respektive 2amp är tillräckligt bra för att ladda din enhet snabbt.

Inbyggd mikrofon och stereokodek av hög kvalitet

Bluetooth-bilsatsen har både en inbyggd mikrofon och stereoljudkodek av hög kvalitet. De ser till att du njuter av varje ögonblick av enheten utan att möta några olägenheter. Miljö- och brusreducerande tekniken ser till att du inte har några störningar relaterade till trafiken.

Se till att din bilstereo har 3,5 mm Aux-ingång

Du måste se till att din bilstereo har 3,5 mm Aux-in-uttag om du vill använda denna teknik. Du kan också lägga till Bluetooth-anslutning till en högtalare utan Bluetooth-funktion för hemunderhållning.

Himbox är ett starkt rekommenderat verktyg och mer betydelsefullt, ett imponerande verktyg som alla vill ha när de är på språng. Tillgängligt för endast 29,99 dollar, det är ett smart fynd. Låt din tid på enheten vara bekvämt cool med denna bilsats!

Pris: $ 69,99 ($ ​​29,99 på Amazon medan vi skriver detta.)

Köp det från Amazon.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found