Blogg

4 bästa Folio-fodral för iPad 4 och tidigare iPads

Ett iPad-fodral är ganska klassiskt tillbehör; professionell, snygg och välbyggd med ett allroundskydd. Det har funnits en hel del sorter i de fall som byggts för den nya iPad (3 och 4) men för mig är foliofodralet ett av de bästa.

Och det beror inte bara på utseendet.

Här är ett exempel på vad som gör iPad-foliefodralet så bra för mig:

  • De ger ett komplett skyddskåpa: fram och bak
  • De är ganska snygga men inte drastiskt borta från ett visst professionellt utseende
  • De är välbyggda med några riktigt imponerande hardshell-prestanda
  • Dessa dagar har de ett estetiskt tilltal med imponerande färgval, mönster och andra utsmyckningar

De flesta av dem ligger i intervallet $ 40- $ 70, vilket inte är mycket för att skydda en gadget på $ 400 +.

I vår sammanfattning av iPad-tillbehör, särskilt fall, här är lite information om fyra utsökt designade högkvalitativa och mycket populära iPad-foliefodral. De är byggda för den nya iPad (iPad 4: e generationen).

Bästa Folio-fodral för iPad 4 och tidigare iPads

# 1. DODOCase Classic

Hela sviten med DODOCase iPad-foliefodral kallades Rolls-Royce of iPad-fodral av Engadget. Det kan bara vara en underdrift. DODOCase Classic är ett perfekt exempel på vad det innebär att vara Rolls-Royce av iPad-fodral.

Det passar perfekt för iPad och ger fantastiska funktioner till folion. Det finns ett smartmagnetskydd, en snygg design, stående lägen, ett fint utformat bambufack: alla ger det bästa skyddet samtidigt som du ser till att iPad är lättillgänglig. Och sedan finns det fler alternativ i färger och personalisering (med dina initialer graverade).

USP: Vintage Retro Style

Kolla in på Amazon

# 2. Fintie

Fintie är ett populärt märke inom iPhone- och iPad-tillbehör. Detta foliofall är för iPad 4 och tidigare versioner av surfplattan. Med det här foliofallet kan du justera din surfplatta i flera vinklar säkert och njuta av att titta på visuellt innehåll. Det finns en dokumentkortsficka för att lagra dina visitkort, bankkort, valutaräkningar och mer.

Om sin sammansättning har detta fodral premium läder exteriör och mjuk mikrofiber interiör. Denna kombination säkerställer att din iPad sitter perfekt, håller och skyddar.

USP: Premiumkompositionskinn

Kolla in på Amazon

# 3. Anker

Anker är utan tvekan ledande inom Apples tillbehör. Detta foliofodral för iPad ser lågprofil ut men det kan imponera på dig med dess fantastiska funktioner. Utrustad med ett Bluetooth-tangentbord ser det här syntetiska läderfodralet ut som en bärbar dator och har ett bekvämt och snabbtangent tangentbord. Med sina mångsidiga visningsalternativ kan du enkelt ändra vinklar för mediebevakning och bokläsning på din iPad.

När du öppnar och stänger locket sätter det enheten automatiskt i viloläge eller väcker det, vilket sparar iPad-batteriet.

USP: Syntetiskt läder exteriör

Kolla in på Amazon

# 4. UrSpeedtekLive

UrSpeedtekLive har tillverkat detta foliofodral av premium PU-läder. Med sin inbyggda magnet för automatisk sömn / väckning sparar fodralet säkert batteriet på din iPad. Det robusta läderytan ger din iPad ett starkt skydd mot fall och skador. Oroa dig aldrig för repor, eftersom UrSpeedtekLive har använt högkvalitativt innerfoder av mikrofiber.

Dess tvåvägsstativ erbjuder justerbar synvinkel och omvandlar detta fodral till ett vikbart läderfodral i bokstil. Njut av att läsa e-böcker, titta på videor och skriva långa meddelanden.

USP: Tvåvägsstativ

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Avslutar…

Foliofodral ger din personlighet ett verkställande utseende och stil. Ett enda fall räcker för att uppnå flera mål. Skydd, stil, funktionalitet och mer! Oavsett om du använder en iPad för ditt kontor eller personligt bruk är folio-fodralet den bästa följeslagaren till din surfplatta.

Missa inte : Unikt smarta fodral för iPad 4 och tidigare iPads

Vilket foliofall skulle du vilja köpa till din iPad 4? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found