Blogg

Bästa iPhone 7 och 7 Plus-fodral 2021

Trots att den saknade en ny design har iPhone 7 varit ganska framgångsrik med att skapa massiv eufori bland fans. Med den fantastiska kameran, 40 gånger snabbare processor än iPhone 6s, Force-Touch-aktiverad hemknapp, har den senaste iPhone tillräckligt för att försegla affären till sin fördel. Som alltid gick iPhone-tillbehörstillverkare med i alla nyanser och färger. Inte konstigt att det finns en uppsjö av fantastiska iPhone 7-fodral där ute för att fånga ögonbollar. För att säkerställa att dina krav uppfylls perfekt, har vi presenterat den här listan för att tjäna ditt syfte det snabba botemedlet. Låt oss betala in dem!

1. YOUMAKER

YOUMAKER har tillverkat detta tunga fodral av premium hybrid tåligt polykarbonatmaterial och TPU. När båda materialen kombineras ger de en enorm struktur och skydd mot din iPhone på militär nivå. Strukturen i två lager ger 360-graders robust skydd till din dyrbara enhet.

Telefons pekskärm och kamera får extra uppmärksamhet åt den upphöjda läppen. För att ge estetiskt värde till fodralet har YOUMAKER använt levande metallmålningar. YOUMAKERs designteam har gjort ett utmärkt jobb genom att skapa ett ergonomiskt utseende.

USP: Metallic Painting

Kolla in på Amazon

2. STOR

TOWID har tillverkat ett så tunt fodral att du inte känner att det finns ett fodral installerat på din iPhone. Slim fit-fodralet är tillverkat av högkvalitativt matt TPU för att skydda din telefon. En av fördelarna med ett smalt fodral är exakt design. TOWID har uppnått denna precision för att ge användare tillgång till portar och knappar snabbt.

Den matta TPU garanterar säkerhet utan lukt. Väskan avger ingen otäck lukt även om du håller telefonen länge. För att göra fodralet stötsäkert har TOWID lagt till fyrsidigt rundat hörnskydd.

USP: Fyrsidigt hörnskydd

Kolla in på Amazon

3. TORRAS

TORRAS ger dig ett kristallklart fodral till din iPhone. Skönheten i detta fodral ligger i dess genomskinlighet, som inte bara skyddar din telefon utan också hjälper dig att visa din iPhones naturliga prakt. Fodralet bleknar inte tydligheten och därför ser din telefon länge ny ut.

Detta fall har gått igenom förstärkt bearbetning för halksäker funktion. När du håller telefonen i handen är du mer säker. Uppskatta den förstärkta stötfångarkanten på det här fodralet som förhindrar märken, repor och skav från att skada din telefons storslagenhet.

USP: Anti-gul

Kolla in på Amazon

4. MCUK

MCUK har använt tre lager av skydd för att säkerställa fullständig säkerhet för din enhet. De tre lagren inkluderar baksida av plast, stötfångare i plast och inre ram av silikon. Med så stark säkerhet är din iPhone alltid skyddad mot stötar, repor, damm och fingeravtryck.

I deras ansträngningar att göra ärendet robust har MCUK-ingenjörer varit uppmärksamma på modekvoter. Den här unika stilen i detta fall skiljer den från andra fall.

USP: Treskiktsskydd

Kolla in på Amazon

5. OtterBox

OtterBox-fodral är kända för sin robusta kropp. OtterBox har hållit fast vid denna tradition och har designat ett robust fodral för din iPhone 7. Även om fodralet ser smalt och lätt ut, ger det fullt skydd för din enhet mot stötar och stötar. En anmärkningsvärd egenskap i detta fodral är portöverdrag som förhindrar att damm och skräp kommer in i telefonen.

Detta tvådelade fodral är enkelt att installera på din iPhone. När du har installerat fodralet lämnar du allt till polykarbonatskalet, vilket säkerställer skydd på resande fot. Använd detta Commuter Series-fodral för att lägga din enhet bekvämt i fickan.

USP: Tvådelad design

Kolla in på Amazon

6. MATONE

MATONE har gjort detta ultraklara hybridfodral av premium TPU-material. Den stötdämpande TPU-stötdämparen ger utmärkt hörnskydd mot oavsiktliga fall och stötar.

Upphöjd ram ger tillräckligt höjd till pekskärm och kamera. Detta genomskinliga fodral bevarar din telefons naturliga utseende. Använd detta hybridfodral för att hålla din telefon tunn och lätt.

USP: Flexibel hållbarhet

Kolla in på Amazon

7. SPIGEN

Spigen är utan tvekan det mest tillförlitliga namnet när det gäller iPhone-fodral. Detta PC-fodral har en tydlig baksida som visar den verkliga skönheten och färgen på din premiumenhet. TPU-stötfångaren ger fast grepp och tunn profil.

Eftersom fodralet är kompatibelt med trådlös laddning kan du också använda det på din iPhone 8. Taktila knappar och exakta utskärningar gör att du snabbt kan komma åt alla portar. Få MIL-STD 810G-516.6-skydd och Air Cushion-teknik för skydd mot stötar.

USP: Solid grepp

Kolla in på Amazon

8. Luvvitt

Vill du ha ett mycket skyddande fodral utan att kompromissa med stilen? Luvvitt iPhone 7-fodral har huggits för att passa dina förväntningar.

Genom att kombinera Jerman Bayer-märkt hårt skal och stötdämpande TPU-kärna skyddar designen med dubbla lager pansarfodral din iPhone från oavsiktligt fall eller skada. De skyddande läpparna ovanför skärmen ser till att skärmen förblir skyddad. Det är lätt att komma åt alla portar och knappar.

USP: Air-bounce-teknik

Kolla in på Amazon

9. Ionic Pro

Letar du efter ett snyggt plånboksfodral till ett lågt pris? Ionic Pro för iPhone 7 Plus är det rätta valet för dig. Med det svarta läderytan såväl som den röda mjuka mikrofiberdynan i interiören erbjuder skalet det önskade skyddet till din iPhone. Du kan bekvämt behålla 3 kort. Den formanpassade designen gör ett fint par med din enhet.

USP: Vaddering av mikrofiber

Kolla in på Amazon

10. FYY

Vill du köpa ett moderiktigt fodral till din iPhone 7 för att fånga allas ögon? FYY-fodral kan vara ett härligt alternativ.

Med den vackra designen i kombination med det attraktiva mönstret ser väskan riktigt vacker ut. Mönstren har skrivits ut i två olika mönster för att säkerställa att den kan behålla sin charm länge. Detta fodral är huggat med flexibla TPU-material. Den är lätt, smal och tålig. Eftersom du är tillgänglig i flera färger har du friheten att välja rätt matchning.

USP: Kickstand-funktion

Kolla in på Amazon

Det är allt, kompis!

Vilket av dessa fall har imponerat på dig? Ska du förbeställa något av dessa ärenden?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found