Blogg

Så här skriver du Apple-logotypen  på iPhone, iPad och Mac

Apple-enheter har dolda knep i ärmarna. Och att skriva Apple-logotypen är en av de mest tillfredsställande sakerna att göra på iPhone, iPad och Mac. Människor vill använda denna eftertraktade företagsidentitet i sina konversationer via e-post eller iMessage. Så, om du vill skriva Apple-logotypen på din enhet , så här gör du det.

  • Hur man skriver Apple-logotypen på iPhone och iPad
  • Hur man skriver Apple-logotypen på Mac

Hur man skriver Apple-logotypen på iPhone och iPad

Om du inte behöver skriva in Apples logotyp ofta, kopierar du bara den här  och klistrar in den på vilken Apple-enhet som helst.

Om du måste skriva det om och om igen är det bättre att skapa en kortkommando för att göra ditt liv enkelt, först kopiera logotypen  och följ stegen.

  1. Starta inställningar på din iPhone eller iPad
  2. Tryck på Allmänt →  Tangentbord .
  3. Klicka på Textbyte.
  4. Knacka nu på (+) från det övre högra hörnet.
  5. Klistra in den kopierade Apple-logotypen i frasfältet
  6. Du kan skapa en genväg genom att skriva något i fältet Genväg. Jag har skrivit AppleLogo.
  7. Slutligen trycker du på Spara- knappen från det övre högra hörnet.

Obs! Lämna inte mellanrummet mellan de två orden i genvägsfältet.

Du kan använda den här Apple-logotypen i din konversation. Skriv AppleLogo i valfri chatt- eller e-postapp och tangentbordet visar den här logotypen; tryck på logotypen och den matas in i textfältet.

Hur man skriver Apple-logotypen på Mac

På din Mac kan du använda en av kortkommandona för att skriva Apple-symbolen. Tryck bara på Alternativ + Skift + K på tangentbordet och  Apple-logotypen finns där.

Så länge du använder Mac-datorer och Apples tangentbord är det inget problem. Men om du har en Mac mini och använder ett Windows-tangentbord är det en annan historia att skriva Apple-logosymbolen.

Här ska du trycka på "Alt + Skift + K" för att skriva .

Det är allt, vänner!

Loggar ut…

Apple-enheter har otaliga knep gömda i inställningarna. Fortsätt utforska din Mac, iPhone och iPad för att gräva ut sådana ädelstenar och dela dina eureka-ögonblick med oss ​​i avsnittet Kommentarer nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found