Blogg

Hur man tar bort Viber-kontot permanent [2021]

Chattappar har stulit showen sedan starten. Medan appar som Hike, Facebook Messenger, WhatsApp och Google Chat lyckades hålla sina användare engagerade lyckades chattplattformar som Viber inte locka publiken. Om du också en gång installerat appen men inte känner för att ha den längre, här är steg som du kan ta bort Viber-kontot på din iPhone. Fortsätt rulla för att veta mer.

  • Vad händer när du inaktiverar eller tar bort Viber-konto?
  • Hur inaktiverar vi ett Viber-konto från iPhone
  • Hur inaktiverar vi ett Viber-konto från skrivbordet
  • Kan du återaktivera Viber-kontot?

Vad händer när du inaktiverar eller tar bort Viber-konto?

    • Allt inklusive samtalshistorik, meddelanden och media etc. raderas. Kolla in den här artikeln för att återställa din enhetshistorik.
    • Ditt Viber-konto raderas permanent.
    • Alla andra sociala mediekonton som är kopplade till Viber kommer att tas bort och din kontaktlista raderas från appens server.
    • Din köpta Viber Out-kredit förblir intakt, men för att få den överförd till ditt nya konto. Du måste kontakta Viber Support.

Hur inaktiverar vi ett Viber-konto från iPhone

  1. Starta Viber-appen på din iPhone.
  2. Klicka på ikonen Mer (...) och välj Inställningar .
  3. Tryck på Konto .
  4. Klicka nuInaktivera konto .
  5. Appen kommer att be om bekräftelse för att inaktivera så snart du anger ditt kontaktnummer och tryck på Avaktivera konto och bekräfta igen.

Obs!   Du kan ta bort appen direkt från din iPhone. Men om du gör detta kommer ditt Viber-konto inte att raderas. Kontot förblir aktivt och människor kommer fortfarande att hitta eller lägga till dig via appen.

Hur inaktiverar vi ett Viber-konto från skrivbordet

Den här metoden är endast tillämplig om Viber-appen laddas ner på din Mac eller Windows PC.

  1. Starta Viber-appen på skrivbordet.
  2. Välj Inställningar .
  3. Från sidofältet väljer du  Sekretess och säkerhet och klickar sedan på Inaktivera .

  4. Du hittar Deactivate Viber på skärmen. Det raderar all din konversationshistorik och appdata. Men din konversationshistorik kommer att finnas tillgänglig på andra enheter.

Nu, om du är borta från skrivbordet. Viber-skärmen kan låsas genom att klicka på Ctrl + L (för Windows) och Command + L (för Mac). Om du försöker ignorera något av skräppostmeddelandena eller länkarna kan du aktivera Spam-skyddet. Så att Viber filtrerar de meddelanden, samtal eller länkar du får. Du kommer att se båda i sekretess och säkerhet på din Viber-skärm.

Kan du återaktivera Viber-kontot?

När ditt konto har inaktiverats finns det inget sätt att återställa dina användardata. Du kommer inte att kunna ta tillbaka dina meddelanden och samtalshistorik. För att återaktivera detsamma, följ instruktionerna på skärmen efter att du laddat ner appen. Obs! Samma mobilnummer återställer inte den tidigare kontohistoriken.

Summering!!

Viber-appen, när den tillkom, kom med sin bästa styrka. Människor lockades att ladda ner appen och använda samma, men andra appar lyckades leverera en bättre upplevelse. När WhatsApp lanserades betalade folk för att ringa internationella samtal till sina nära och kära. Så de bytte omedelbart till appar som Hike, Messenger och WhatsApp eftersom dessa appar erbjöd internetsamtal via data. Vilka är dina åsikter om samma sak? Varför tror du att Viber-appen förlorade sin existens?

Tills dess, fortsätt läsa och utforska!

  • Hur du inaktiverar eller tar bort ditt Facebook-konto på iPhone
  • Rensa din Twitter-cache på iPhone och iPad
  • Hur tar jag bort Telegram-konto permanent