Blogg

Bästa Nintendo DS-spel för iPhone och iPad 2020

Apples iOS-plattform har nyligen lagt till flera helt nya spel som kommer från olika platser, inklusive Xbox Live Arcade, PlayStation 1 och 2 och till och med PC; det är ganska bra, särskilt nu eftersom alla iPad- och iPod-användare kan njuta av alla sina favoritspel på samma ställe.

Eftersom det har importerats så många spel har dessutom ett riktigt bibliotek skapats på iPad, såväl som på iPhone, och det har nästan alla typer av spel som någon kan önska, inklusive rabatterade 99 cent roliga spel, och $ 16 klassiker, som har släppts för tjugo år sedan. På grund av den avancerade tekniken som används av plattformen har alla spel fantastisk grafik, rena ljudspår och många andra funktioner som ger spelare en tillfredsställande spelupplevelse. Ändå finns det några spel som lyckades stå upp, och här är de.

# 1. Scribblenauts Remix

Nästa i raden är Scribblenauts Remix - rankad som nummer ett i pusselkategorin. Det är ett riktigt enastående spel som testar din hjärna och din intellektuella kapacitet genom att utmana dig att hitta lösningar för olika pussel.

Under spelet kommer du att kontrollera Maxwells handlingar, som är huvudpersonen, och du kommer att kämpa för att hitta rätt lösningar på dessa invecklade pussel. Spelet ger dig också många kloka pusselidéer, och du måste använda din kreativitet och fantasi för att hitta olika ledtrådar och ta reda på nya sätt att gå vidare i spelet!

Pris: $ 0,99

Ladda ner

# 2. Grand Theft Auto

Om du vill njuta av ett käftande actionspel ser du inte längre än Grand Theft Auto. Efter den olyckliga döden av sin fars mord har Huang Lee en stor uppgift framför sig - att erbjuda ett gammalt svärd till sin farbror Kenny för att säkerställa att hans familj kan behålla kontrollen över triadgäng i Liberty City.

Huang rånas bort och lämnas för att dö. Kan han kunna återfå sin ära och rikedom i den farligaste och mest konkursiga staden? Utöver spel finns Grand Theft Auto tillgängligt på flera språk som engelska, franska, tyska, italienska, japanska, spanska etc.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

# 3. Mario Kart Tour

Kolla in ett av Nintendos mest populära spel någonsin och tävla kring banor inspirerade av verkliga städer. Du kan tävla mot upp till sju andra spelare som kan vara var som helst i världen. Med bara ett finger kan du styra framåt och sälja föremål för att gå efter guld.

Du kommer att få en viskning som tävlar i de spännande tävlingarna med en arsenal av kraftfulla föremål som kan blanda saker på banan. Ett extra kul kul uppnås genom Frenzy Mode som varar i korta skurar och orsakar förödelse.

Pris: Gratis (erbjuder köp i appen)

Ladda ner

# 4. Brutet svärd 1

Älskar du att knäcka konspirationer? Om ja, bör du inte missa Broken Sword 1. Efter det barbariska mordet vid Palais Royale går Nico Collard för att ta intervjun med statsmannen Pierre Carchon. Där luktar hon den skrämmande konspirationen.

Starta ett långt äventyr och utforska fascinerande platser. Längs vägen kommer du att möta gamla mysterier som testar både din skicklighet och tålamod som spelare. Skjut dig själv hårdare för att upptäcka den mörka konspirationen bakom templarnas sanningar.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

# 5. World Ends with You: Solo Remix

The World Ends with You: Solo Remix är kraftfullt och ett av de finaste rollspel för iOS. Vad som gör det här spelet så spännande att spela är det beroendeframkallande stridsystemet som aldrig låter tråkigt ögonblick krypa in.

En pojke som heter "Neku" får ett textmeddelande som ber honom att rensa ett visst uppdrag eller göra sig redo för döden. Han har inget annat alternativ men går efter lösningen på många gåtor. Kan han skjuta ut mysterierna och överleva den stora utmaningen?

För att säkerställa att du har tillräckligt med ammunition för att avlämna dina fiender, beväpna dig själv med allt som kan hålla dig ett steg före fienderna. Oroa dig inte, det finns så många som 60 fantastiska låtar som håller dig på laddningen och låter inte tristess förstöra din glädje!

Pris: $ 30,99

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så, vilket av ovanstående spel kommer att gunga din speltid? Är det den som slår på action eller den som är fylld med mysterier? Det skulle vara riktigt trevligt att veta namnet i kommentarerna.

Missa inte:

  • Bästa RPG för iPhone och iPad
  • Bästa tävlingsspel för iPhone och iPad
  • Space Shooter-spel för iPhone och iPad
  • Hur man spelar Xbox-spel på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found