Blogg

Bästa Bluetooth-högtalare för iPhone Xs Max och XR 2021

Varje smartphone skickar ut begränsade decibel ljud, och våra favorit iPhones är inga undantag. Så hur förstärker vi våra iPhones ljud? Eftersom vi lever i en era av trådlös anslutning är trådlösa högtalare de bästa alternativen för att lyssna på din favoritmusik. Vår toppkollektion för Bluetooth-högtalare är de släppta iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR. Högtalarna är bärbara och trådlösa, och därför kan du bära dem vart du än går. Oavsett om du är med dina nära och kära eller ensam, kör vidare till avlägsna destinationer, behåll en av Bluetooth-högtalarna och njut av musiken.

1. JBL

JBL är ett annat ledande Bluetooth-högtalarmärke som tillverkar bärbara trådlösa högtalare av hög kvalitet. För stark prestanda har JBL använt tåligt tygmaterial och robust gummihölje, vilket gör det till ett perfekt tillbehör för dina äventyr utomhus.

Det kraftfulla 3000 mAh uppladdningsbara batteriet ger dig tio timmars musikspel. Att ringa och ta emot kristallsamtal är en mer tillfredsställande upplevelse för dig. Denna stänksäkra högtalare tål regnvatten och spill.

USP: Stänksäker högtalare

Kolla in på Amazon

2. Anker

Anker är ett av de populära märkena som handlar om en rad tillbehör för smartphones. Denna Bluetooth-högtalare ger dig överlägsen ljudkvalitet med sin fylliga stereo och dubbla högpresterande drivrutiner.

En anmärkningsvärd egenskap hos Ankers trådlösa högtalare är otrolig batteritid. Du kan spela så många som 500 låtar i tjugofyra timmar i sträck tack vare Ankers starka li-ion-batteri.

USP: Starkt batteri

Kolla in på Amazon

3. Sony

Sonys Bluetooth-högtalare ger liv åt din musik med extra bas. Förutom Bluetooth kan du använda NFC för att ansluta din iPhone till högtalaren. Njut av stereoljudet genom att lägga till en extra högtalare.

Ta din trådlösa högtalare utomhus eftersom Sony har byggt en vattentät design för äventyrssökare som du. Sexton timmars batteritid gör att du kan njuta av musik hela dagen.

USP: Extra bas

Kolla in på Amazon

4. AOMAIS

Den vattentäta kroppen gör hela skillnaden. Planera ditt nästa äventyr nära havet eller floden och ta med AOMAIS vattentäta Bluetooth-högtalare. Lyssna på dina favoritlåtar i 15 timmar. Denna utmärkta högtalare är IPX7-certifierad och har 20W kraftfull högtalare.

Lyssna på ditt val av musik i högupplöst ljud och fördjupa dig i kristallklar ljudkvalitet och robust bas. Koppla snabbt ihop din iPhone och ta den också i din dusch.

USP: Vattentät kropp

Kolla in på Amazon

5. Coolwind

Coolwinds Bluetooth-högtalare är utrustad med flera imponerande funktioner. Jag gillar särskilt dess IPX56 vattentäta standarder och okrossbara silikonmaterial. Denna produkt är den bästa följeslagaren för alla utomhusupplevelser som forsränning, vattenskidor, camping, vandring, cykling och mer.

Denna högtalare fungerar också som en kraftbank. När du ser lågt batterinivå på din iPhone kan du snabbt ansluta telefonens batteri med Coolwinds 5200mAh-batteri. Dessa bärbara högtalare erbjuder avancerat digitalt ljud, buller / vindreduktionsteknik och fantastiskt stereoljud.

USP: IPX56 vattentäta standarder

Kolla in på Amazon

6. AOMAIS

Bambudetaljer på AOMAIS Bluetooth-högtalare skiljer den från andra högtalare i listan. När du placerar den här högtalaren var som helst i ditt hem kommer den att se ut som en dekorativ bit. Denna vackert designade bärbara högtalare har dubbla drivrutiner och en passiv radiator för utmärkt 30W-ljud och överlägsen bas.

Du kan använda den här högtalaren i tre lägen, som inkluderar Classic, Party och Surround. Du kan para ihop två högtalare med din iPhone och njuta av 60W stereoljud. Det kraftfulla litiumjonbatteriet fortsätter att spela musik i tio timmar på mitten nivå. Den här funktionen gör den till en perfekt musikalsk följeslagare för ditt hemfest.

USP: Bambudetaljer

Kolla in på Amazon

7. Shava

Shava presenterar en Bluetooth-högtalare med pekstyrd LED-stämningslampa. Allt-i-ett-högtalaren har varma och färgade lampor med tre nivåer av justering av ljusstyrka. Du kan trycka på högtalarnätet och justera dess ljusstyrka. Detta LED-färgtema ger dig fem färgbyten och det blinkar enligt takt för din musik när högtalaren är ansluten till din iPhone.

Förutom den trådlösa anslutningen kan du spela din musik genom att sätta i Micro SD-kort och 3,5 mm ljudkabel. Shavas 2000mAh kraftfulla batteri ger dig tio timmars ljuduppspelningstid.

Det är inte bara en Bluetooth-högtalare utan också en trådlös musikspelare, handsfree-högtalartelefon, bordslampa och nattlampa.

USP: Allt-i-ett-högtalare

Kolla in på Amazon

8. Venstar

Den sportiga designen på denna Bluetooth-högtalare gör den unik. Venstar har testat denna robusta bärbara Bluetooth-högtalare, som är vattentät, stötsäker och dammtät. När du är redo för cykling, vandring, camping eller någon annan utomhussporter, glöm inte att ta denna viktiga utrustning.

Det yttre skalet på denna högtalare är hållbart för att klara utmaningarna med utomhussporter. Installera cykelfästet på ramen eller handtaget så fungerar det också som flaskhållare. Njut av åtta timmars speltid från din iPhone.

USP: Sportig design

Kolla in på Amazon

9. DOSS

Kontroll av musik är smidig och mjuk med denna Bluetooth-högtalare från Doss. Det beror på kapacitiva beröringskontroller på högtalarna. Den har den senaste Bluetooth 4.0 som eliminerar anslutningsproblem och stöder också en lång räckvidd på 33 fot. Utöver det stöder det också SD-kort, om du inte vill tömma iPhone-batteriet.

När vi pratar om batteriets livslängd kan högtalaren hålla i 12 raka musikstimmar utan att behöva ladda. När det gäller färgval finns det fyra ljusa och livfulla färgalternativ.

USP: SD-kortstöd tillsammans med Bluetooth 4.0

Kolla in på Amazon

10. NUBWO

Antag att du söker stereoljud i en enda högtalare; NUBWO bärbar Bluetooth-högtalare, ett klokt val. Högtalaren med förbättrad bas och sömlös anslutning är tillräckligt hög för att lyssna från alla hörn i ditt rum. Den lysande designen i aluminiumlegering framstår som snygg och uppmärksammar alla miljöer.

Dessutom är den bärbara stereoanordningen i fickstorlek laddad med några anmärkningsvärda funktioner som Bluetooth 4.2, en inbyggd mikrofon och långvarig speltid som definitivt inte kan gå obemärkt förbi.

USP: 1000 mAh batteri med stor kapacitet

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Summering…

Bluetooth-högtalare förstärker inte bara musikljudet utan höjer också stämningen i ditt parti. Vart du än går, ta högtalarna för att spela dina favoritlåtar. En kraftfull högtalare med ett starkt batteri kan använda länge.

Du kanske också vill hänvisa till andra tillbehör:

  • Bästa iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR Selfie Sticks
  • Trådlösa laddningsstationer för iPhone X-serien
  • Bästa iPhone Xs Max, Xs och XR USB-C-laddare

Vilken Bluetooth-högtalare köper du för din iPhone Xs, Xs Max eller iPhone XR? Dela din feedback med oss ​​i kommentarrutan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found