Blogg

Bästa tillbehör till iPad Pro [2018] 2021

Först och främst, valet av ett tillbehör vilar helt på din prioritet. Jag är dock säker på att följande samling av de bästa 12,9-tums iPad Pro 2018 och 11-tums iPad Pro-tillbehören perfekt passar dina behov. Även om vissa tillbehör kan vara ett automatiskt val finns det de vars behov beror på dina behov. Till exempel, om du är en frekvent resenär och aldrig vill att din surfplatta ska ta slut på juice, kan en kraftbank vara en fördel för dig.

1. Apple Smart Keyboard Folio

En iPad Pro utan tangentbordsväska är ofullständig. Tja, jag säger det eftersom den kraftfulla surfplattan har alla egenskaper för att bli din sofistikerade bärbara dator.

När du tänker på att gå till ett förstklassigt tangentbordsväska, kommer Apples Smart Keyboard Folio att tänka omedelbart. Omslaget är välbyggt och har ett tangentbord i full storlek.

Tangenterna ger en lyhörd känsla och gör det lättare att skriva. Det bästa med Smart Keyboard Folio är dock att du inte behöver ansluta den till iPad eller oroa dig för laddning.

USP: Tangentbord i full storlek för smidig skrivning

Kolla in på Amazon (för iPad Pro 12,9-tums, tredje generationen)

Kolla in på Amazon (för iPad Pro 11-tums, tredje generationen)

2. Oxford Leather Folio från Pad & Quill

Jag tycker speciellt om ett lyxigt foliofall. Och den här från Pad & Quill är helt enkelt den bästa på marknaden.

Kvaliteten som utmärker detta stilfulla folioskydd är det högkvalitativa amerikanska fullkornsborsteläderet kombinerat med rikt hantverk. Marinklädda nylonsömmar lägger till mer känsla för sin snygga design.

UV-beständighetskvalitet hjälper lädret att behålla sin vintageprofil länge. Dessutom har locket en mjuk läderinredning för extra skydd mot droppar.

Magnetisk PÅ / AV-funktion håller den onödiga strömförbrukningen i schack, medan det självstödande stativet ser till att du har förbättrat tittarupplevelsen.

USP: Amerikanskt fullkornsbensel med rikt hantverk

Kolla in på Pad & Quill (för iPad Pro 12,9-tums, tredje generationen)

Kolla in Pad & Quill (för iPad Pro 11-tums, tredje generationen)

3. Evo-ärm från Harber London

Harber Londons Evo-kollektion är för de människor som beundrar det bästa hantverket. Ärmen har estetisk design och är huggen i fullkornigt vegetabiliskt garvat läder.

Tät ullfilt stärker stoppningen så att hylsan kan absorbera stötar. Det finns två små fickor på vardera sidan för förvaring av extra saker som gör det här till ett av de måste-ha iPad Pro 2018-tillbehören.

Den har en säker hållare där din Apple Pencil vilar lugnt. När det gäller färger finns Evo-ärm i solbränna och svarta färger.

USP: Top-of-the-line hantverk

Kolla in på Harberlondon

4. Beats Studio3 hörlurar

”Beats Studio3” är grundad för ljudfiler. Over-ear-hörlurarna har en trendig design och är välsignade med fantastiskt ljud.

En anmärkningsvärd funktion är den adaptiva brusreducerande tekniken som säkerställer att ditt handsfree-samtal förblir lugnt. Tack vare W1-chipet kan du para ihop det direkt med din iPhone.

När det gäller batteriets livslängd kan Studio3 ta upp till 22 timmar på en enda laddning. Dessutom kan du njuta av tre timmars spel efter bara 10 minuters laddning. Och ja, du har så många som 10 attraktiva färgvarianter som röd, matt svart, grå och mer till ditt förfogande.

USP: Fantastisk ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

5. Apple Pencil 2

Om du är en designer eller älskar att skissa bilder, bör du inte missa Apple Pencil 2. Den digitala pennan har branschledande låg latens som gör det till ett snitt över resten

Apple säger att pennan ger pixel-perfekt precision. Enligt vad jag har upplevt lever det upp till de höga förväntningarna.

Den digitala pennan har en platt design som fäster magnetiskt för automatisk ihopparning och laddning. Den har en intuitiv beröringsyta som stöder dubbeltryckning så att du enkelt kan byta verktyg.

USP: Branschledande låg latens

Kolla in på Apple

6. Stoppstativ

Denna surfplatta från Stouch är högt rankad och kan vara en bra följeslagare för din iPad Pro. Det jag personligen gillar mest i det här stativet är den solida konstruktionen tack vare högkvalitativt aluminiumlegeringsmaterial.

Du kan placera din iPad 2018 både horisontellt och vertikalt. Med den stabila basen förblir Stouch stadig medan du håller din surfplatta.

Du kommer att använda detta stativ inte bara med din 12,9-tums, 11-tums iPad Pro utan också 9,7-tums iPad. Dessutom ser både silver och grå nyanser imponerande ut på den.

USP: Aluminiumlegering av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

7. RAVPower Power Bank

RAVPower har förmågan att vara en pålitlig powerbank för din iPad Pro. Mammoth 26800-batteriet kan erbjuda en hel del extra kostnad till din surfplatta.

Med USB-portar kan kraftbanken låta dig ladda upp till tre enheter samtidigt. Den levereras med iSmart Technology för att förhindra faror som kortslutning och överladdning. Därför förblir din iPad säker medan den laddas.

Tack vare den robusta konstruktionen tål RAVPower stötar. Slutligen gör 18-månadersgarantin det mer tillförlitligt.

USP: Skydd mot kortslutning

Kolla in på Amazon

8. Bose SoundLink Bluetooth-högtalare

Jag har valt Bose SoundLink främst på grund av dess överlägsna ljudkvalitet. Det är mer än bra att lysa upp din musiktid. Litiumjonbatteriet hjälper dig att ge upp till åtta timmars speltid.

Designmässigt ser Bluetooth-högtalaren ut kompakt och har en mjuk silikonyttersida med mjukt tryck. Med den inbyggda mikrofonen kan den också stärka ditt handsfree-samtal.

Ännu bättre, det fungerar med både Siri och Google. Dessutom väljer du SoundLink i flera färger som korallrött, vattenblått, polarvitt och mjukt svart.

USP: Överlägsen ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det! Jag antar att du har älskat att utforska iPad Pro-tillbehören med mig.

Håll koll på oss för mer ...

Med många tillbehör som tävlar om din uppmärksamhet borde det inte ha varit en stor sak att välja rätt. Må du slösa bönorna om dem och de kvaliteter som har fångat dina ögon i dessa godsaker.

Du kanske också gillar:

  • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-fodral
  • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018 skärmskydd
  • Topp 11-tums iPad Pro 2018-fodral
  • Bästa 11-tums iPad Pro 2018 skärmskydd

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found