Blogg

Slutväska: iPhone X, Xs och 8 Plus kamerafodral med avtryckare

Varje år driver Apple Shot on iPhone Challenge - en iPhone-fotokonkurrens - och alla de fotografiska älskarna skickar in sina bästa klick för att klara den första positionen. Som smartphonefotografering växer, har Apple börjat utveckla högteknologiska enheter som har en utmärkt kameraapp. Även om en smartphone aldrig kan ersätta DSRL-kameror, har iPhone-fotografering framträtt som ett utbrett fenomen.

Detta har gett upphov till ett behov av batterifodral eftersom ofta klick kan förbruka ditt iPhone-batteri. För att fylla detta utrymme har Shuttercase kommit fram till den bästa lösningen - ett kamerafodral med en unik slutarknapp och inbyggt batteri.

Förvandla din iPhone X, XS, 7 Plus och 8 Plus till en DSLR med Shuttercase

En smarttelefons förmåga att behålla din mobil har skapat en helt ny affär med tillbehör. Det finns skyddsfodral, skärmskydd, trådlösa laddningsfodral och mer. Bland alla dessa står kameratillbehör ifrån varandra för att ta bilder kräver viss skicklighet. iPhone-objektiv hjälper dig att ta bilder på olika sätt; ett linsskydd skyddar telefonens lins och en selfie-stick ger dig skakfria bilder. Istället för att bära de tre tillbehören separat, varför inte skaffa en Shuttercase.

Shuttercase: En kameralins och ett linsskydd ... allt rullade ihop

En av de bästa sakerna med Shuttercase är att det är ett batteri i tre i ett. Produkten eliminerar behovet av att bära en selfie-stick, en kameralins och en skyddande ring för linsen.

För iPhone-fotografering är det avgörande för ägaren att snabbt fånga de händelser som passerar och människor. När du befinner dig mitt i något har du inte hela tiden att installera telefonen i selfiepinnen eller kameralinsen.

När du får paketet kan du installera Shuttercase på nolltid och sedan njuta av din klickrunda för den dagen.

Professionell fotografering: Håll din iPhone som en DSLR

I det ögonblick du avboxar Shuttercase kommer du att inse dess värde. Paketet innehåller ett kamerafodral, ett avtagbart kamerahandtag, 3000 mAh inbäddat batteri, tumknappar, en snodd och en laddningskabel. Att installera fodralet är en lätt uppgift; Du kan också följa dess användarhandbok som kommer med paketet.

När du har installerat fodralet och håll din iPhone kommer du att få ett fast men bekvämt grepp över din enhet. Detta beror på slutare och tumknappar på fodralet. Precis som DSLR-kameror har du nöjet att trycka på en avtryckare för att klicka på foton. För din bekvämlighet har den här slutaren en tumknapp som ger ett bekvämt grepp.

Varje gång du klickar på ett foto får du en skakfri bild. Precis som en DSLR-kamera kan du hålla din iPhone i dina två händer för mer stöd. Se till att ditt fodral skyddas ytterligare genom att använda en snodd. Lägg handleden i strängen och utforska många objekt för din fotografering.

Ett unikt batterifodral: On-the-Go batteriladdning

Detta fodral levereras med ett avtagbart batteri på 3000 mAh. När din iPhone visar låg batteristatus installerar du kamerahandtaget, som är ett löstagbart batteri. Det betyder att du kan fortsätta din iPhone-fotografering under lång tid när du är borta från ditt hem.

Observera att det avtagbara kamerahandtaget behöver laddas när batteriet är urladdat. Du kan ladda batteriet med en mikro-USB / USB-A-kabel. Det tar vanligtvis nästan sex timmar att ladda batteriet från tomt till fullt. När du laddar kamerahandtaget blinkar en röd lysdiod kontinuerligt. en gång fulladdad blir lysdioden stabil.

Kamerahandtaget ger ett starkt stödpunkt när du vill fånga ett objekt eller en person från olika vinklar. Med dina fyra fingrar kan du hålla i handtaget och hålla tummen på avtryckaren eller tumknappen. Vill du klicka på ett foto? Du kan antingen använda tummen eller pekfingret, som ligger nära avtryckaren i det här fodralet.

Andra väsentligheter

Även en blind kan inte misslyckas med att märka två viktiga funktioner i detta fall: det fungerar som ett kickstand-fodral, och det behöver inte Bluetooth för anslutning.

Du kan klicka på foton med Shuttercase utan att använda telefonens Bluetooth-funktion. Avslutarknappen i detta fodral är ansluten med en uttalad knapp på volym ned-knappen på din iPhone. Så när du trycker på avtryckaren på fodralet, trycks ned din volym ned-knapp automatiskt och din telefon klickar på bilden.

En kickstand är en naturlig förlängning eftersom batterigreppet automatiskt omvandlar detta enkla fodral till ett kickstand-fodral. Även om det är svårt att uppnå vertikal ställning, skulle du gärna vilja placera din iPhone i vågrät hållning.

Ett ord av försiktighet

Det är svårt att installera och ta bort fodralet på din iPhone. När du fäster batterihandtaget blir ditt fodral tungt, men då kan ett robust fodral ta den bördan lätt. Eftersom fodralet har en robust profil skyddar den din iPhone från skador. Skalet är inte kompatibelt med iPhone 6 och 6s Plus.

Pris: $ 59 [Använd kupongkod: JIGNP81 för att få 10% rabatt]

Köp det från ShutterCase

Det är allt!

Klicka ut ...

Shuttercase är ett utseende som en klassisk 135-kamera från förr, och är ditt högsta krav för att uppnå oöverträffad stabilitet under fotografering. Det inbyggda batterigreppet gör att du kan njuta av din fotografering utan att behöva oroa dig för telefonbatteriet. Ett måste tillbehör för iPhone-fotografer över hela världen.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa iPhone 8 Plus kameralinsskydd
  • iPhone fotograferingsappar
  • Bästa iPhone-kameraprogram
  • Bästa iPhone X-kameratillbehör

Tror du att du ska spendera dina pengar på det här iPhone-tillbehöret? Dela din feedback i kommentarsektionen.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found