Blogg

Så här rensar du din Twitter-cache på iPhone och iPad

Som vi alla vet är Twitter en plattform som ansluter varje individ till sina idoler. För det första lägger vi, som en oberoende människa, våra åsikter om någon speciell fråga fritt eller gräver djupt i aktuella frågor som rör Bollywood, politik eller något annat ämne som vi är intresserade av. Men vi vet alla att Twitter, som en app, kommer att lämna en stor mängd data på din iOS-enhet. Nu kommer appen att tillåta en användare att ta bort cache, så att du kan frigöra lite lagring på din enhet. Låt oss lära oss hur vi kan rensa Twitter-cachen på iPhone och iPad!

Så här rensar du cachen på Twitter för iPhone och iPad

 1. Öppna Twitter-appen på din iPhone.
 2. Tryck på  hamburgarikonen  (tre horisontella linjer).
 3. Välj Inställningar och sekretess .
 4. allmänhet , tryck på  Dataanvändning .
 5. Under lagring får du  medielagring  och  webblagring .
 6. Om du trycker på  Rensa medielagring  tas alla foton och GIF-data bort. Om du vill se någon av dem måste du ladda ner den igen.
 7. Om du trycker på  Web Storage , kommer du visa  Clear webbsida lagring  och  rensa bort alla webblagringsWebbplatslagring  kräver att din enhet laddar ner data för att se samma och Rensa all webblagring tar bort allt, inklusive cookies och inloggningar.

Det är allt

Att ladda ner en app istället för att radera det verkar vara ett bättre alternativ när du vill frigöra utrymme på din iPhone. Det behåller dina dokument och data, inklusive ditt användarnamn och lösenord, sökhistorik och sparade videor eller foton. Läs vårt inlägg om samma guide dig genom att ladda ner appar på din iPhone. 

Öppna appen InställningarAllmänt →   iPhone-lagring → Välj Twitter → Avlastningsapp.

Idag är det största problemet att hantera de appar vi redan har laddat ner på vår iOS-enhet. Dessa appar tar mycket ledigt utrymme på din enhet! Som iOS-användare möter vi ofta problem relaterade till lagringsutrymme. Och så vitt jag vet är att överföra en app det bästa alternativet för att frigöra utrymme utan att ens behöva ta bort detsamma.

Vilket alternativ föredrar du att frigöra lagring? Dela dina åsikter i kommentarsektionen nedan! Vi kommer att hålla dig hänförd med dina enheter med våra spännande artiklar !! Fram till dess, fortsätt utforska och håll dig uppgraderad !! 

Du kan också kolla in relaterade inlägg:

 • Hur man laddar ner Twitter-videor på iPhone och Android
 • Så här fixar du Twitter-appen som inte fungerar på iPhone
 • Bästa Twitter-appar för iPhone och iPad
 • Hur man använder TweetDeck för att hantera flera Twitter-konton

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found