Blogg

12 måste-ha resetillbehör för iPhone 2021

Ett fartyg i hamnen är säkert, men det är inte vad fartygen är byggda för. På samma sätt är din iPhone byggd för att hjälpa dig att hålla kontakten och du måste ta den till olika platser. Medan tillbehör inte kan skydda fartyg kan du alltid lägga in din smarta gadget i några tillbehör samtidigt som du kompletterar den med resten för det perfekta äventyret. För en frekvent flygare eller resenär, här är min lista över måste-ha resetillbehör för din iPhone.

  • Universaladaptrar
  • Kraftbanker
  • Smart reseplånbok
  • Stativ + Selfie Stick
  • Brusreducerande hörlurar
  • Stöldskyddspåsar för MacBook

Universaladaptrar för seriösa resenärer (en allt-i-ett-lösning)

Länder runt om i världen använder olika pluggar och uttag. Och du kommer inte att kunna ladda din iPhone eller annan elektronik om du inte har exakt matchning. Dessutom skulle köpa en adapter varje gång du reser till ett nytt land så småningom skada plånboken. Mycket!

Så ett klokt beslut är att investera i en utmärkt universell reseadapter. Den har ett brett utbud av permutationer och kombinationer av pluggar som fungerar i nästan alla större länder.

Proffstips : Om du hittar en resevänlig väggladdare som har flera uttag, ta tag i den och släpp den aldrig!

Våra toppval för universella adaptrar

 1. SublimeWare internationell adapter - Utrustad med 4 smarta USB-portar

Denna universella adapter från SublimeWare är perfekt för världsresor eftersom den stöder över 150 länder. Och med sina fyra smarta USB-portar kan du ladda upp till fyra enheter samtidigt.

Dessutom har den en unik stiftlåsningsmekanism som inte låter stiften sjunka tillbaka när du sätter i kontakten i uttaget. Det enda du behöver ta hand om är spänningen. Eftersom det inte är en spänningsomvandlare måste du kontrollera spänningskompatibiliteten hos den elektroniska enhet som används eller köpa en spänningsomvandlare.

Pris : $ 16,99

Kolla in på Amazon

2. Epicka reseadapter - Säkerhetscertifierad nätadapter

Med ett nätuttag, en USB-C och två USB-A-portar kan Epicka samtidigt ladda flera enheter. Adaptern täcker 150+ länder så att du kan resa oroande.

Den levereras också med en 8A dubbelbelastad säkring, dammsäker säkerhetslucka, 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, ROHS-, CE- och FC-certifieringar, vilket gör det till ett lukrativt val och mitt första val.

Pris : $ 16,99

Kolla in på Amazon

Kraftbanker som tar betalt när du är på språng

Mellan de många selfies, avundsvärda bilder och videor, GPS, musiklyssning, surfing och spel kunde din iPhone omöjligt hålla hela dagen. Så, en kraftbank av god kvalitet är nästan en nödvändighet för varje vandrare.

Det bästa är att du snabbt och säkert kan ladda flera enheter samtidigt, även de AirPods, extern blixt, kamerabatteri och mer.

Proffstips : Spela smart, se till att mAh är tillräckligt hög för att ladda din iPhone, hörlurar etc. flera gånger, även om det kostar lite extra.

Våra toppval för kraftbanker

3. Anker PowerCore 20000 mAh kraftbank - Slitstark texturerad exteriör 

Detta odjur kunde ladda en iPhone 11 fyra gånger! Men det som är speciellt är dess PowerIQ- och VoltageBoost-teknik som ger snabb, säker och optimerad laddning varje gång. Dessutom erbjuder dess laddningsläge optimerad laddning till enheter med låg effekt som hörlurar.

Med både USB-C och Micro USB-ingång kan du ladda två enheter samtidigt.

Pris : $ 33,99

Kolla in på Amazon

4. RAVPower bärbar laddare - Levereras med pålitligt skydd

18W PD, även kallad Power Delivery-laddare, ger 2,5 gånger snabbare laddning. Det kan ladda iPhone upp till 50% på så snabbt som 30 minuter. En omfattande iSmart-teknik säkerställer fullständigt laddningsskydd.

Dessutom har tri-input / output-laddaren också en praktisk LED-indikator som visar den tillgängliga effektnivån för att underlätta.

Pris : $ 39,99

Kolla in på Amazon

Smart reseplånbok för att skydda dina väsentligheter

Plastpengar har blivit en integrerad del av vårt liv; vi har minst ett kort av oss överallt med oss. Du kanske också har hört eller upplevt skräckhistorierna om identitetsstöld via kortskanning.

Smarta plånböcker med RFID-skydd hindrar någon från att skanna och missbruka korten inuti. Och varför bara för resor bör du vidta sådana försiktighetsåtgärder även i det dagliga livet.

Proffstips : Om du är en vanlig resenär, gå till en passplånbok med RFID-blockering. På så sätt är ditt pass, boardingkort och kort säkert.

Våra toppval för smarta plånböcker

5. Slim plånbok i Ekster parlament - Premiumbyggd

Den använder toppkorniga läder- och anodiserade aluminiumflikar, allt från tillförlitliga resurser. Men det som har mitt hjärta är dess smarta klickmekanism som gör det möjligt att komma åt dina kort både roligt och enkelt.

RFID-plånboken kan säkert rymma upp till 10 kort. Och om du väljer Ekster Tracker Card skulle det nästan vara omöjligt att förlora det!

Pris : $ 89,00

Kolla in på Amazon

6. GDTK Passporthållare i läder - Bästa lätta och prisvärda plånbok

GDTK kuvertar dina kort, kontanter, pass och andra saker snyggt i premiumsyntetiskt läder. Och eftersom det använder RFID-blockering är alla saker också skyddade mot elektronisk störning.

Finns i 20+ färger och tre olika texturer, du kommer säkert att hitta en plånbok som passar ditt stiluttal. Viktigast, det är ganska prisvärt!

Pris : $ 6,99

Kolla in på Amazon

Tripod + selfie stick för att fånga dina resemoment

Jag tror inte det; Jag måste förklara varför det är ett måste-resetillbehör, även om du inte är en selfie-galen resenär. Denna kompakta och praktiska sammansättning hjälper dig att ta fantastiska, Insta-värdiga bilder.

Så oavsett om du vill skapa FOMO i dina vänner / anhängare eller vill fånga minnen för senare bör ett bra stativ vara permanent i din ryggsäck.

Proffstips : När du väljer ett stativ, se till att det har flera höjdvariationer, som passar både skott med låg vinkel eller ögonhöjd.

Våra toppval för stativ och selfie-stick

7. Fugetek allt-i-ett professionellt stativ - Snabblås

Det ultrakompakta stativet är också ett extremt utbyggbart stativ; den kan sträcka sig från 19 ″ till 51 ″! Den har också snabblås, ett 180 graders justerbart huvud, en smidig Bluetooth-anslutning och stativfötter utan glidning.

Kort sagt, tack vare den här fantastiska saken kan du få det skottet utan att riskera din iPhone.

Pris : 21,99 USD

Kolla in på Amazon

8. UBeesize selfie stick stativ - Bästa flexibilitet i rörelser

En medföljande universal telefonhållare erbjuder bred kompatibilitet. Och inte bara en smartphone, men 1/4-tumsskruven kan också fungera med en digitalkamera, DSLR, actionkamera, GoPro och mer.

Den sträcker sig upp till 51 ″ och levereras med en praktisk trådlös slutarfjärrkontroll, så det är lättare att fånga en avundsvärd selfie med perfekt bakgrund.

Pris : $ 23,99

Kolla in på Amazon

Brusreducerande hörlurar för att göra alla andra till en bakgrund

Varför brusreducerande, frågar du? Tja, för att du inte vill höra det livliga rörelsen på flygplatsen eller gråtande spädbarn på flyget! Men du vill inte heller missa viktiga meddelanden, eller hur?

Så investera i ett bra par brusreducerande hörlurar eller hörlurar enligt dina önskemål.

Proffstips : Om möjligt, leta efter riktigt trådlösa hörlurar, eftersom de är lätta att bära med sig, och du behöver inte kasta med ledningarna.

Våra toppval för hörlurar

9. Apple AirPods Pro - Det bästa valet 

Det finns ingen bättre följeslagare för en 'resande' iPhone än AirPods Pro. Vad som gör detta perfekt är funktioner som Spatial Audio, Adaptive EQ, etc., som bara finns i denna kombination.

En annan fördel är dess bästa aktiva brusreducering och transparensläge, vilket gör att det extra $$ som är värt det.

Pris : $ 219,00

Kolla in på Amazon

10. Sony-brusreducerande trådlösa öronproppar - Bästa batteritid

Branschledande ljudbrusreducering som ger en praktiskt taget ljudisolerad upplevelse. Och viktigast av allt, ingen kan slå basen som Sony erbjuder, och den här har 24-bitars ljudsignalbehandling för att leverera mer dramatiskt ljud.

Tillsammans med ett 24-timmarsbatteri erbjuder den här snabbladdningstekniken, 90 minuters speltid på bara 10 minuter.

Pris : $ 228,0

Kolla in på Amazon

Bonus:

Stöldskydd MacBook-väskor för besittande resenärer

Medan din iPhone kan vara säker i fickan lagras resten av tillbehören som adaptrar, kablar, plånböcker, hörlurar etc. i din väska. Och därför är en stöldskyddande ryggsäck ett måste.

Tillsammans med säkerhetsaspekten är de bekväma att bära, hålla dina prylar välorganiserade och kommer vanligtvis med en USB-laddningsport för att fylla på din enhet på språng.

Proffstips : Ju fler fickor desto merrier; ja, åtminstone min OCD-sida tycker det!

11. Mancro-bärbar datorryggsäck - Levereras med USB-laddningsporten

Mancro är tillverkad av miljövänligt, vattentätt polyestertyg och har ett stöldsäkert kombinationslås och slitstarka blixtlås i metall. Dessutom möjliggör S-kurvan vadderade axelremmar bekvämt slitage hela dagen.

En inbyggd laddningsport och kabel gör att du enkelt kan ladda din iPhone. Viktigast är att den har 3 huvudfickor, 9 små innerfickor och 2 förseglade sidofickor!

Pris : $ 29,98

Kolla in på Amazon

12. Pacsafe Metrosafe LS450 - Levereras med 5 års garanti

Pacsafe är ett av de mest kända varumärkena för säkra resetillbehör. Den använder en patenterad teknik för att förhindra stöld, inklusive låsbara blixtlås, bekväma vadderade axelremmar, skärsäkert stålnät och fickor med RFID-blockering.

Väskan har 3 låsbara ytterfickor med blixtlås, 1 vadderad och hängande bärbar datorhylsa, 2 sidofickor för vattenflaskor eller paraply, 2 innerfickor med dragkedja och 1 nyckel / plånboksklämma. Utöver det kommer den med en 5-årig Pacsafe-garanti.

Pris : 92,47 US $

Kolla in på Amazon

Förpackade dina väskor med dessa bästa iPhone-resetillbehör?

Att resa har många fördelar; mina favoriter upplever olika kulturer, platser, mat och att lära känna nya människor. Och den här listan över måste-ha resetillbehör baseras på mina olika eskapader.

Om jag har missat något kan du gärna dela dina förslag i kommentarerna nedan. Dela också din favoritval; det kommer säkert att hjälpa andra vandrare.

För mer intressanta hackar, kolla in dessa länkar:

  • Reseappar för iPhone och iPad
  • Flygspårningsappar för iPhone och iPad
  • iPhone och iPad resväskor
  • Road trip-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found