Blogg

Bästa iPad Air 3-tangentbordsväskor 2021

Även om det inte är det senaste, kommer Apples 10,5-tums iPad Air 3 (2019) med massor av tilltalande och pro-nivå funktioner till ett mellanklasspris. Om du har köpt denna iPad är jag säker på att du måste leta efter sätt att öka din produktivitet. Och vad bättre än att få ett av de bästa iPad Air 3-tangentbordsfodral som låter dig använda iPad som en fullt fungerande mini-bärbar dator. Låt oss ta en titt på vår lista.

 1. Apples smarta tangentbord
 2. Logitech
 3. Arteck
 4. Fintie
 5. YEKBEE
 6. CHESONA
 7. ONHI
 8. Typfall
 9. Levet
 10. HOTLIFE

1. Apples smarta tangentbord - Funktionsrikt iPad Air 3-tangentbordsväska

För $ 150 är Apple Smart Keyboard verkligen ett dyrt fodral. Men när du tar hänsyn till dess funktionalitet, skulle du hitta det värt att ge en seriös titt. Höjdpunkten på detta tangentbord är de exceptionellt lyhörda tangenterna, vilket gör det lätt att skriva. Den ansluts enkelt till iPad Air med Smart Connector.

Den smala formfaktorn i kombination med den släta ytan ger en riktig match. Dessutom är Smart Keyboard tillräckligt bra för att motstå låga stötar och till och med hålla skrubbar borta.

Varför ska du köpa den?

 • Enkel anslutning

Pris: 149,98 $

Kolla in på Amazon

2. Logitech tangentbordsväska med styrplatta - Bäst i produktivitet

Förvandla din iPad Air till en produktiv maskin med detta tangentbord. Inte bara ger den din iPad ett heltäckande skydd utan också den styva ytan gör den flexibel för vardagsbruk och skyddar iPad mot slitage.

Tangentbordet levereras med en inbyggd styrplatta som förbättrar enhetens användbarhet och gör din bärbara dator till en lämplig ersättning för bärbar dator. Det bästa med att enheten levereras med en hållare för din Apple Pencil.

Varför ska du köpa den?

 • Apple-marknadsförd, Apple-godkänd.

Pris: $ 108,99

Kolla in på Amazon

3. Arteck ultratunnt Bluetooth-fodral - Långvarigt batteri

Om ett budgetvänligt tangentbordsskydd är vad du vill, är "Arteck" värt att titta på. Väskan har en kompakt design och levereras med ett avtagbart tangentbord. Därför kan du också använda det som ett fristående omslag.

Med den stora nyckelstorleken får du den nödvändiga taktila återkopplingen medan du skriver. När det gäller batteritid hävdar Arteck att tangentbordshöljet kan ta upp till 100 timmar efter bara ett par timmars laddning. Dessutom ska det hållbara höljet kunna klara vanliga fallgropar som mindre stötar och slitage.

Varför ska du köpa den?

 • Kompakt design och prisvärd

Pris: $ 32,99

Kolla in på Amazon

4. Fintie tangentbordsväska med pennhållare - Bäst i hållbarhet

Fintie-tangentbordet har ett helt justerbart stativ och erbjuder flera betraktningsvinklar. Således kommer både dina media tittar och att skriva lite mer bekvämt.

Trots en tunn design har detta tangentbordskåpa tillräckligt med styrka för att klara chock. Och allt tack vare kombinationen av polykarbonat, PU-läder och gummerat interiör.

När tangentbordet är avtagbart har du friheten att skära ner bulk när du vill använda det som ett fristående omslag. Dessutom tillhandahåller Fintie detta fodral i en rad vackra färger.

Varför ska du köpa den?

 • Den levereras med en pennhållare

Pris: $ 31,99

Kolla in på Amazon

5. YEKBEE tangentbordsväska med Apple-pennhållare - Bästa skrivhastighet

Liksom varje tangentbordshållare kommer YEKBEEs fodral med alla funktioner du vill ha i ditt iPad Air 3 tangentbordsväska. Men det som gör den så unik är dess smidiga övergång. Väskan är utformad så att du inte känner att du använder din iPad. Laptopvibbar på riktigt!

En av de bästa jag har provat för att skriva med en bärbar datorliknande typupplevelse och absolut inget obehag. Glöm inte att kolla in bakgrundsbelysningens färgalternativ om du hoppar på ett av dessa.

Varför ska du köpa den?

 • Upp till 3 gånger snabbare att skriva än ett vanligt tangentbord.

Pris: 59,99 USD

Kolla in på Amazon

6. CHESONA löstagbart tangentbordsskydd - Ett stänk av färger

CHESONA-fodral har utformats speciellt för iPad och har flexibilitet utöver par. Den halkfria stativvinkeln gör att den kan justeras efter vilken vinkel du vill ha, vilket ökar fodralets övergripande komfort. Väskan är magnetisk, vilket gör installationen och demonteringen enkel och förbättrar installationen.

Detta är fallet för dig om du är en färgstark person. CHESONA tangentbordsväska kommer med 343 bakgrundsbelysningsfärger med tre olika justeringar av ljusstyrka. Färgerna ser bättre ut i mörkt läge. Ganska överkomligt för de alternativ de erbjuder, överväga att få en av dessa.

Varför ska du köpa den?

 • Färgglada alternativ för bakgrundsbelysning.

Pris: $ 52,98

Kolla in på Amazon

7. ONHI-tangentbordsväska för pekplatta - Bäst inom estetik

En av de mest bekväma skrivupplevelserna, så älskling, ONHIs tangentbordsväskor är mer än bara ett vackert ansikte. Med olika justerbara vinklar är fodralet tillräckligt passande för att hjälpa dig att fungera bekvämt, från att bläddra, redigera, skriva till streaminginnehåll online.

Med tre ljusstyrka och sju justeringar av andningsfrekvensen är fodralet en behandling för dina ögon. Arrangemanget är sådant att det bidrar till enhetens visuella tilltalande och samtidigt ökar produktiviteten under natten. ONHI tillhandahåller livstids teknisk support, så du behöver inte oroa dig för någon som helst skada.

Varför ska du köpa den?

 • Repor och dammtåliga

Pris: $ 49,89

Kolla in på Amazon

8. typfodral för tangentbord med styrplatta - bästa kontroller med flera gester

Navigera iPad till en helt annan upplevelse med tangentbordshöljet från Typecase. Med kontroller med flera rörelser definierar Typecase produktivitet. Du kan nu redigera dokument, surfa på webben och skapa presentationer i en otrolig hastighet. Väskan levereras med ett hårt skal för att skydda din iPad mot eventuella skador, och de automatiska sov-vakna-funktionerna hjälper till att spara batteriet.

Styrplattan är slät. Och fodralet har ett patenterat 360 ° gångjärn för att uppnå mindre på mer tid. Jag älskar de färgalternativ som varumärket har att erbjuda. Tveka inte; bli vild med ditt färgval.

Varför ska du köpa den?

 • Fler färgalternativ

Pris: 69,89 $

Kolla in på Amazon

9. Levet roterbart pekplattfodral - Bäst i komfort

Förvandla din iPad till en bärbar dator med detta högpresterande och lättanvända roterbara fodral! Med väl placerade tangenter känns Levets fodral precis som ett tangentbord. Jag beundrar snabbtangenterna och dess inbyggda pekplatta, eftersom de kan användas för ökad anslutning och användarvänlighet och ökar komforten.

Det precisionsformade hårda fodralet ger strukturell integritet för förstklassigt skydd. Väskan kommer också med två bakgrundsbelysningslägen: ett stabilt regnbågsljus och en cirkulär andningsregnbåge. Med tre ljusstyrka lägen att lägga till den visuella tilltalande, Levet har också lagt till mer komfort arrangemang.

Varför ska du köpa den?

 • Roterbar och visuellt tilltalande.

Pris : $ 67,97

Kolla in på Amazon

10. HOTLIFE magnetiskt avtagbart tangentbord - Det mest kompakta fodralet

Det är avtagbart; den är uppladdningsbar och kompakt. Vad kan du eventuellt begära i ett iPad-tangentbordsväska? Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet håller tangentbordet i 60-80 timmar och ger upp till 120 dagars standbytid. Det bästa med fallet är att det är magnetiskt, vilket ökar användbarheten upp till tio gånger.

För att garantera maximalt skydd för din iPad är den också lätt att bära i väskan. Den halkskyddade designen låter dig justera flera ställvinklar för att skriva, läsa eller titta på videor. Jag älskar den bikakeliknande strukturen på tangentbordet, som enligt min mening släpper ut mer än 80% av värmen, bättre än de flesta andra fall. En go-getter!

Varför ska du köpa den?

 • Fäster och lossar magnetiskt.

Pris: $ 34,99

Kolla in på Amazon

Vilket är det bästa iPad Air 3-tangentbordsfodralet för dig?

Varje ärende har sin unikhet; min favorit är Logitechs tangentbordsväska med styrplatta. Det garanterar maximal funktionalitet och håller sig till det minimala tillvägagångssättet; att skriva med ärendet är också tillfredsställande.

Låt mig veta vilken som passar dina behov bäst i kommentarsektionen nedan.

Du kan också kolla in relaterade inlägg:

 • iPad Air 3 tunga skal
 • Skärmskydd för iPad Air 3
 • iPad Air Stands
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found