Blogg

Wondershare PDFelement 7 för Mac och Windows

För att dela professionella filer säkert har PDF blivit det mest föredragna valet. Och med rätta eftersom det är mer kompatibelt och också erbjuder önskad kontroll. Medan Mac har en inbyggd PDF-redigerare med namnet "Preview", är appen ganska grundläggande på grund av flera begränsningar som oförmågan att exportera filer till andra appar som Pages och Microsoft Word.

Det är här erbjudanden från tredje part har en roll att spela. Och den som länge har varit en förstklassig PDF-redigerare för Mac är Wondershare PDFelement. Packad med en rad nya funktioner ser programvarans 7: e iteration ganska lovande ut.

Men var står programvaran i plockningsordningen? Har det fått tillräckligt för att motivera en premiumprislapp i den till synes otrevliga konkurrensen med många anmärkningsvärda spelare i räkningen?

Under den senaste veckan har jag grävt igenom PDFelement 7 för att utforska allt som PDF-redigeraren har att erbjuda. Det är nu rätt tid att dela mina saker om programvaran och huruvida den har uppfyllt min fakturering eller inte.

WonderShare PDFelement 7 för Mac och Windows Review

Intuitivt gränssnitt för en mer förenklad upplevelse

Oavsett hur en PDF-redigerare är funktionsduglig, kan den inte erbjuda en förenklad upplevelse om den saknar ett intuitivt användargränssnitt. Det är förmodligen den främsta anledningen till att Adobe Acrobat aldrig har kunnat leva upp till mina förväntningar. Trots att det är funktionsrikt ser programvaran så besvärligt ut att det krävs mycket inlärningskurva för att behärska verktygen. Och om tålamod inte är din dygd är chansen ganska hög att du lika gärna kan ge upp det ganska snart.

När det gäller PDFelement har det alltid haft ett ganska snyggt gränssnitt. Och 7-gen-programvaran ser ut i linje med arvet. Wondershare har sett till att gränssnittet har ett oklart utseende. Som ett resultat känns PDF-redigeraren för Mac och Windows bekant med ögonen från det ögonblick du dyker in i den.

Så även om du inte är ett proffs kan du få en bra grepp om appen utan att behöva gå igenom en lång inlärningskurva.

Redigera och konvertera PDF med lätthet

När det gäller redigering av PDF-filer erbjuder en uppsättning grundläggande verktyg inte det önskade resultatet. Därför är det bättre att ha en rad redigeringsverktyg för att utforma PDF-filer på ett skickligt sätt. Med de bästa verktygen ger PDFelement 7 den nödvändiga flexibiliteten för att redigera PDF-filer. Så oavsett om du är en professionell som måste hantera PDF-filer eller en student som vill ha en praktisk PDF-redigerare för att redigera, skapa eller konvertera PDF-filer, kommer programvaran att leva upp till dina förväntningar.

En anmärkningsvärd egenskap hos PDFelement är möjligheten att redigera PDF-dokument med hjälp av en ordbehandlare som redigeringsverktyg. Som någon som ofta måste hantera PDF-filer har jag tyckt att den här funktionen är väldigt praktisk eftersom den erbjuder lite mer flexibilitet för att redigera dokument. Oavsett om det är att omorganisera PDF-filer eller skapa nya från sidor i befintliga dokument lever programvaran upp till märket.

Medan de flesta PDF-redigerare ger möjlighet att konvertera PDF-filer till olika format, gör väldigt få av dem det utan att tappa teckensnitt och formatera konsekvent. Utan att hacka mina ord skulle jag säga att PDFelement utmärker sig i att konvertera alla PDF-filer till och från Microsoft Word, Excel, PowerPoint och andra Office-format. Och det utan att tappa teckensnitt och formatera med maximal konsistens.

En snygg annotering är det som gör att ett doktor inte bara sticker ut utan också placeras över punkterna. Så, en PDF måste erbjuda ett brett utbud av anteckningsverktyg för att ge en proffs ser till docs. I den här aspekten tror jag att PDFelement har täckt alla grunder för att göra anteckningar av PDF-filer till en tilltalande upplevelse.

Därför kan du utföra markeringar med markerings-, understryknings- och genomstrykningsverktygen för att skapa imponerande dokument. Åh ja, du kan också använda frihandsteckningsverktyget eller dra nytta av klisterlappar för att lägga till lite personlig touch till din PDF.

När det gäller att optimera PDF-utdata hade PDFelement alltid varit bra. Men det var det enda området där jag kände att programvaran hade lite utrymme för förbättringar. Sjunde generationen ser dock effektivare ut än sina föregångare. Och jag kommer inte bli förvånad om det också lämnar efter noterade motsvarigheter som iSkysoft och PDF Expert när det gäller att optimera PDF-filer.

Förmodligen den bästa OCR- och batchkrypteringen

Eftersom jag har provat många iterationer av PDFelement kan jag garantera den utmärkta OCR som denna programvara har. Tack vare den förstklassiga OCR kan du förvandla pappersdokument och skanningar till helt redigerbara, valbara och sökbara PDF-filer. Beroende på dina behov kommer du att kunna skapa sidhuvuden, sidfötter, sidnummer, vattenstämplar och stämplar. Och med stöd för över 25 språk har det fått dig helt täckt.

När det gäller lösenordsskydd erbjuder PDFelement önskade kontroller över viktiga aspekter, så att du kan skydda dina dokument genom att tillämpa begränsningar för utskrift, kopiering eller till och med ändring. Så, dina dokument håller sig borta från de nyfikna ögonen och håller också obehörig åtkomst i avstånd.

För att förenkla hela processen erbjuder den mycket effektiv batchkryptering. Därför kan du kryptera flera PDF-dokument med lösenordsskydd på en gång. Dessutom kan du också tillämpa digitala signaturer på dina dokument så att de får ett autentiskt utseende.

Sömlöst samarbete

En annan funktion som har fångat mina ögon i den senaste iterationen av PDFelement är sömlöst samarbete. Och det är precis vad du behöver för att arbeta tillsammans på ett projekt eller hålla hela bandet synkroniserat så att alla älskar att arbeta tillsammans.

Appen stöder inte bara macOS och Windows utan också iOS och Android. Så det spelar ingen roll på vilken sida av spektrumet du bor du kan hålla i slingan med alla de senaste ändringarna. Förutom att hålla reda på framstegen kan du också redigera, konvertera, kommentera och underteckna PDF direkt från dina fingertoppar. Ännu bättre, PDF-element på iOS och Android är gratis så att du inte behöver spendera extra pengar för att samarbeta med dina kompisar. Dessutom kan du dela dina dokument via e-post eller ladda upp dem direkt till många tjänster som Google Drive, Dropbox, Evernote och mer.

Förmodligen den bästa delen om PDFelement är att den fungerar effektivt över alla plattformar. Medan jag har hittat MacOS och iOS-versionerna av mjukvaran lite mer imponerande, är inte motsvarigheterna i Windows och Android bakom sig heller.

Ger rimligt pris-till-värde-erbjudande

Det finns väldigt få PDF-redigerare för macOS och Windows som erbjuder ett imponerande pris-till-värde-erbjudande som PDF-element 7. Medan de appar som är relativt låga priser inte har funktionerna för att möta proffsens krav, är de fullt utrustade som Adobe Acrobat Pro DC är alldeles för högt prissatta.

Wondershare erbjuder PDFelement i tre varianter: PDFelement standard, PDFelement Pro och PDFelement Business. Medan standardversionen är för personlig användning för att skapa, redigera och signera PDF-filer, erbjuder pro-varianten en komplett PDF-lösning för proffs och team. När det gäller PDFelement Business är den utformad för att erbjuda omfattande PDF-redigeringslösningar.

Från och med nu kan du spara upp till $ 60 på PDFelement. Tänk på att detta är ett begränsat erbjudande. Så om du vill utnyttja detta exklusiva erbjudande måste du skynda dig lite. Du kan kontrollera prissättningen (individ, team och utbildning) på den här sidan.

Priset på PDFelement Pro för Macs teamplan är $ 109 / år / 1 användare - mycket mindre än det ursprungliga priset på $ 129 / år / 1 användare. Utbildningsplanen erbjuder för närvarande hela 50% på PDF-element. Så om du är student eller fakultet kan du dra nytta av detta begränsade erbjudande för att få PDF-redigeraren till ett mycket lägre pris.

Domen

Med tanke på det breda utbudet av proverktyg och hög effektivitet verkar PDFelement 7 före kurvan. Men det bästa med den här programvaran är varken den avancerade OCR eller den snabba batchkrypteringen. Det rena användargränssnittet i kombination med lättanvända verktyg gör det till en komplett PDF-redigerare för alla. För att lära dig mer om den här förstklassiga PDF-redigeraren för macOS och Windows, gå hit.

Vad tycker du om PDFelement 7?

Vill du prova?

Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found