Blogg

Så här använder du delad vy på iPhone: Få åtkomst till två appar samtidigt!

Att döda två fåglar i en sten är huvudaspekten i Split View. Du kan kolla in ditt Instagram-flöde när du surfar på nätet och njuta av en rolig YouTube-video medan du gör en anteckning. Tyvärr är denna utmärkta multitasking-funktion endast utformad för iPad. Skulle det inte vara trevligt om du också kunde använda Split View på din iPhone?

Ja, att använda två appar samtidigt på iPhone skulle vara riktigt coolt. Bortsett från att öka din produktivitet, skulle det lysa upp hur du använder din smartphone. Även om det inte är i fullfjädrad form finns det ett sätt att ta lite bit ur delad vy.

Hur får jag delad vy på iPhone

Medan jag letade efter ett hack för att bryta boendet, snubblade jag på Splitware en ganska enkel iPhone- och iPad-app. Det låter dig använda två appar samtidigt på din iOS-enhet.

För närvarande stöder appen endast ett fåtal appar inklusive Instagram, Twitter, Google, YouTube, eBay, Amazon, etc. Den är tillgänglig gratis och kräver iOS 11.2 eller senare.

Så hur fungerar Splitware? Den delar din iPhone-skärm horisontellt i två delar, vilket gör att du kan skjuta två appar åt gången! Nog prat; låt oss upptäcka hur det fungerar!

Steg 1. Först och främst, ladda ner Splitware på din iPhone. När du har installerat appen startar du den.

Steg 2. Därefter bör du se de kompatibla apparna på skärmen. Välj någon av de två apparna du vill använda samtidigt.

Alternativt kan du trycka på "S" -ikonen och sedan trycka på varje appikon för att visa och använda två appar.

Steg 3. Därefter delas din iPhones skärm horisontellt. Medan en app visas i det översta avsnittet, kommer den andra att visas i det nedre avsnittet.

Fortsätt nu och använd apparna bekvämt samtidigt.

Värt att prova?

Personligen har jag tyckte att Splitware är ganska bra. Trots den uppenbara begränsningen kan det vara praktiskt att låta dig använda multitasking på din iPhone. Det enda jag vill att utvecklaren "Bence Abel" ska lägga till i den här appen är stödet för fler appar. Tillägget av fler appar skulle göra det ännu mer användbart.

Vad tycker du om den här appen? Vill du använda den på din iPhone? Dela din feedback i kommentarerna.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Hur man använder fokus på Instagram på iPhone
  • Anpassa appikoner på iPhone
  • Hur man skapar tomma appikoner på iPhone
  • Bästa Live Wallpaper-appar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found