Blogg

Bästa betalda spel för Mac 2021

Mac-datorer har länge varit ett absolut djur för spel. Vad som står dem bra är konsekvent prestanda. Och som en hardcore-spelare är detta precis vad du vill ha till ditt förfogande för att ta dig an de högoktana racing- eller episka striderna. Efter att ha monterat förstklassiga gratis macOS-spel i en separat sammanställning, är jag glad att dela min samling av de mest betalda Mac-spelen som styr 2021. De har fantastisk grafik och ger spännande spel. Dessutom fungerar de också elegant med spelkontroller.

Om du är en spelentusiast skulle mina val definitivt tända din roliga tid. Men även om du inte gillar spel mycket, satsar jag på att du vill prova några av mina unika val. Så det spelar ingen roll om du vill se dig själv som en mäktig krigare, en skarpskytt eller en ambitiös bonde, chansen är hög att din önskan kommer att kunna hitta ett spännande spel. Här har du!

1. Disco Elysium

Ta ditt Instagram-spel till nästa nivå med fantastiska panorama som du kan skapa med den här appen. Du kan dela alla panoramafoton i upp till tio rutor för att lägga upp dem som flera bilder på grammet.

Det bästa är hur lätt den här appen är att använda. Dina PanoPano-foton sparas på din kamerarulle och kvaliteten på bilderna bibehålls. Dessutom förblir din originalfil intakt för enkelhets skull.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Stardew Valley

"Stardew Valley" är min favorit RPG för country-life för Mac. För mig är det bästa med det här spelet det intressanta spelet.

Som en modern jordbrukare måste du odla massor av grödor, uppfostra djur och även tillverka avancerade maskiner. Du får mycket utrymme för att skapa en fantastisk gård. Och för att bli den mest effektiva jordbrukaren måste du nivåera dig i fem olika områden som bekämpning, fiske, jordbruk, födosök och gruvdrift.

När du kommer in i spåret får du också lära dig att laga mat och göra läckra recept. Dessutom kan du låsa upp nya områden för att utforska och också kunna anpassa dina färdigheter genom att välja bland ett antal yrken.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

3. Civilisation VI

Har du någonsin drömt att styra världen och bygga en anmärkningsvärd civilisation? Om ja, är "Civilization VI" den typ av spel som kan leva upp till din smak riktigt bra.

Som den kloka krigaren är du på uppdrag att utöka ditt imperium över kartan. Längs vägen måste du tävla mot ett antal stora ledare och vinna övermakten. Och då måste du bygga en civilisation som kommer att förbli intakt för alltid.

Tänk på att naturkatastrofer som översvämningar, stormar och vulkaner kommer att förstöra dina framsteg helt. Så var alltid beredd att möta sådana utmaningar med all din kraft och visdom.

Pris: 59,99 USD

Ladda ner

4. Rise of the Tomb Raider

Betygsatt som ett av de bästa Mac-spelen, “Rise of the Tomb Raider” är ett fantastiskt actionäventyr med massor av vändningar. Eftersom "Lara Croft" har gett sig ut på ett enormt uppdrag att utforska de äldsta och avlägsna regionerna, måste du hjälpa henne att upptäcka hemligheterna Croft Manor in Blood Ties.

Ta rollen som en smart arkeolog och erövra varje grav som kommer din väg och besegra dina rivaler. Övervinna utmaningarna att hitta sanningen bakom en mytisk terror i Baba Yaga och försvåra också ett dödligt utbrott.

Det finns ett uthållighetsläge där du måste möta flera hinder i den sibiriska vildmarken. Lämna så småningom en oöverträffad legend för resten att följa.

Pris: $ 29,99

Ladda ner

5. Soma

Det är en skräcktid! I det här spännande spelet måste du stöta på fruktansvärda utmaningar för att avslöja sanningen bakom kaoset. Tänk på att det aldrig kommer att bli en lätt uppgift eftersom faror alltid väcks stora.

Ansikte skadade människor smart, hantera modiga varelser och galna robotar. Du måste räkna ut en mördare strategi för att hantera var och en av dem eftersom en uppsättning taktik inte tar dig någonstans.

Pris: $ 29,99

Ladda ner

6. World of Warcraft

Om du älskar episka strider är "World of Warcraft" utan tvekan din grej. Med iögonfallande grafik och ständigt fascinerande spel kan du njuta av att spela detta spel.

Som en av hjältarna i Azeroth, slåss mot dina rivaler för att vinna arvet och arvet. För att hålla dig före alla andra, var noga med att rekrytera nya allierade och planera en mördningsstrategi för att eliminera dina fiender.

Spela hårt för att göra anspråk på alla användbara resurser för att bygga robusta styrkor och få ut det mesta av dem att ta kontroll över striden. Och åh, njut också av det 20-spelarsamarbetet Warfront för att fånga den viktigaste strategiska platsen som så småningom kan visa sig vara en spelväxlare. 20-spelare kooperativ Warfront att göra anspråk på en viktig strategisk plats.

Pris: $ 49,99 (standardutgåva)

Ladda ner

7. GRÄNSER 2

Anser du dig själv som en fantastisk skytt? Ta på dig "BORDERLANDS 2" för att upptäcka hur bra du är på att skjuta och plundra!

Detta spel låter dig välja mellan fyra olika spelbara klasser som Siren, Commando, Gunzerker och Assassin. Så, beroende på ditt humör eller din stil, kan du välja klass och komma in i en oändlig skjutning.

Få ut det mesta av dubbla maskingevär, dubbla raketkastare och dubbla prickskyttegevär för att avlämna dina fiender. Använd också sköldar och granater till din bästa fördel för att hämnas.

Ta aldrig Hulking, Bullymongs och de farliga roviga Stalkers för givet eftersom de kanske bara väntar på att ditt lilla misstag ska kasta dig ur striden.

Pris: $ 19,99

Ladda ner

8. KUPPA

CUPHEAD är inspirerad av tecknade serier från 1930-talet och otroligt roligt att spela. Jag menar att detta är exakt vad du bör försöka bryta stress. Saker som den handritade cel-animationen, jazzinspelningar och akvarellbakgrunder gör den unik i sig.

Du måste hantera den konstiga världen och reda ut dolda hemligheter. Skaffa dödliga vapen och planera sedan mördarens drag för att möta djävlar. Dessutom får du också en chans att komma in i de dödliga bossstriderna för att visa dina spelförändrande drag.

Pris: $ 19,99

Ladda ner

9. Train Valley

Så mycket om att skjuta och döda? "Train Valley" är ett roligt älskande järnvägshanteringsspel för macOS som jag gillat att spela mycket.

I det här spelet har du en enorm uppgift att bygga järnvägar som klarar tidens test. Ta reda på de bättre sätten att hantera trafik och se till hur olyckor kan undvikas.

Överens, spelet är ganska enkelt och du behöver knappast spendera någon tid för att bemästra det. Men jag slår vad om att du kommer att hitta Train Valley väldigt beroendeframkallande efter bara några spelomgångar.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

10. DIRT RALLY

Nu är den perfekta tiden att ge ett skott till ett fantastiskt rallyspel! För att komma igång, välj bland 40 höghastighetsbilar och konfigurera dem perfekt. Visa sedan hur snabbt du kan tävla på några av de bästa banorna.

Kickstart en singleplayer-lopp eller gå in i högintensiva multiplayer-tävlingar där du måste spela snyggt och slå ut flera hinder. Du kommer att älska att visa din oöverträffade hastighet på spåren Lydden Hill, Holjes och Hell.

Spelet har sex stora möten med så många som 70 etapper. Så det finns mycket som står på spel och du måste vara onda snabbt för att vinna hastighetskampen.

Pris: $ 39,99

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Vad är ditt val?

Så du har äntligen upptäckt mina hetaste val. Berätta för mig om de betalda macOS-spelen som du alltid har funnit bedårande. Det skulle också vara bra om du kunde föreslå några värda tävlande. När du är på väg att skämma onda eller vinna massor av belöningar, kommer jag att utforska fler spel för att ställa upp för dig i nästa runda. Så håll dig uppdaterad.

Du vill också utforska dessa spel:

  • Bästa speldatorer för att släppa lös dina spelfärdigheter
  • Hur man spelar Facebook Messenger Instant Games
  • Hur man spelar iPhone-spel på Mac
  • Bästa First Person Shooter-spel för iPad

Vilket är ditt favorit Mac-spel hela tiden och varför? Låt oss veta namnet i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found