Blogg

Bästa AR-appar för iPhone och iPad 2021

Augmented Reality, aka AR, citeras ofta som nästa stora sak. Tack vare den här tekniken kan ägare av iOS-enheter överbrygga klyftan mellan verklighet och fantasi. Om du gillar att utforska AR kommer du säkert att älska och njuta av den här listan över de bästa AR-apparna för iPhone och iPad. Med hjälp av AR-kraften överlagrar dessa appar virtuella objekt på världen runt oss på ett roligt, kreativt, användbart och övertygande sätt. Från att mäta saker, skapa 3D-modeller eller placera en animerad GIF runt din plats, de är grundade för att öka din verkliga värld.

1. Google Maps - Transit & mat

Världens mest populära navigationsapp, "Google Maps", har också hoppat på AR-tåget. Dubbad som Live View kan du använda Google Maps AR-läge för att navigera till din favoritnavigering genom att lägga till virtuella tecken och riktningspilar.

Funktionen är dock fortfarande i sin beta-fas och endast tillgänglig för begränsade platser som stöder Street View. Så om Live View är tillgängligt i slutet är det värt ett försök. När jag tittar på Googles meriter och teknologins möjligheter hoppas jag verkligen på funktionen.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Google Översätt

På risken att låta som en Google-nörd (jag bryr mig inte) nominerar jag också Google Translate. AR-integration har gjort appen ännu mer användbar och användarvänlig.

Ta bara ett foto av texten du inte förstår, och appen översätter texten i bilden i realtid. Vad mer, om du har laddat ner ett specifikt språkpaket kan konverteringen också ske offline !!

Oavsett om du reser eller bor på en ny plats, kan den här appen säkert ge dig en hand för att lösa ditt språkrelaterade knipa.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Morotväder

Carrot Weather hade redan varit en av mina favoritappar för väder. Men med införandet av ett AR-användargränssnitt har det blivit en säkerhet på min enhet. Med den här appen har du snabbt tillgång till aktuella, timma- och dagliga prognoser.

Dra full nytta av radar- och satellitkartor för att ta reda på vart det stora är på väg. Dessutom kan du också anpassa appen efter dina behov bättre.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

4. magiska plan  - 2D / 3D planritningar

Letar du efter en bättre app så att du kan skapa planlösningen bekvämare? Du kan inte bli bättre än magisk plan. Med den här appen skapar du snabbt jobbuppskattningar, planerar gör-det-själv-projekt, visar ditt utrymme i 3D och till och med möblerar ditt hem till din bästa smak.

Genom att lägga till foton, objekt, skatter, produktprislistor och anteckningar kan du ge ditt projekt önskat utseende. Det låter dig konvertera ditt favoritprojekt i flera filformat inklusive PDF, JPG, DXF, PNG, SVG och CSV.

Ännu bättre, du kommer att se dem i 3D och också dela dem med dina vänner.

Pris: Gratis (standardabonnemang - 9,99 USD)

Ladda ner

5. IKEA Place

Vill du köpa några högkvalitativa möbler till ditt hem och vill veta vilken som kommer att se bäst ut i din vackra bostad? IKEA Place skulle vara ett utmärkt val för dig.

Genom att använda den här appen kan du praktiskt taget placera IKEA-produkter som soffor, fåtöljer, fotpallar, soffbord och mer i ditt hem. Förhandsgranska möbler design, storlek och till och med funktionalitet.

Använd din iPhones kamera för att skanna golvet och välj den produkt som passar perfekt där. Du kan också dela din plats via Facebook, Twitter och till och med beställa de produkter du vill köpa.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. GIPHY World: AR GIF-klistermärken

GIPHY World har också tagit med GIF och klistermärken i ditt verkliga liv! Denna AR-app låter dig lägga till de animerade GIF-filmerna runt dig; den här funktionen låter dig spela in videon från din skapelse och spränga den på sociala nätverkssajter.

Oavsett om du vill fylla rummet med GIF-konfetti, rita på himlen eller lägga till en kommentar till något, kan allt göras. Eftersom den har en enorm GIPHY-samling kan du omedelbart ta reda på en cool AR-driven GIF för att krydda din kommunikation.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. TapMeasure - AR-verktyg

TAPMEASURE är utformad för att vara en praktisk rumslig app som alla kommer att hitta mycket användbara. Det kan dock vara ett måste för inredningsarkitekter, arkitekter, entreprenörer, fastighetsmäklare, värderare och andra.

Det som gör att denna app sticker ut är möjligheten att låta dig skapa snabba, nästan noggranna 3D-modeller och mätningar. Den upptäcker exakt rektangulära föremål som dörrar, fönster, konstverk och lägger sedan snabbt till dem i din modell.

En annan anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den automatiskt håller bildramar och konstverk perfekt jämna. Ännu bättre, det låter dig exportera 3D-modeller av rum som SKP-filer.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Night Sky

Om du letar efter ett AR-personligt planetarium, leta inte längre än "Night Sky". Appen fungerar effektivt för att hjälpa dig att identifiera stjärnor, planeter, satelliter och konstellationer bara genom att hålla din iOS-enhet och Apple Watch mot himlen.

Natthimlen har mer än 60 miljoner stjärnor och 8X hög upplösning för ljusspektrumstrukturer, och är en behandling för dem som drömmer om att resa till himlen och utforska den. För att inte nämna, det har också riktigt coola soluppgång / solnedgångseffekter och dagsljusläget som lägger till några roliga element i hela affären.

Ett av mina bästa val för den här AR-appen är Aurora-kartläggningen som gör det enkelt att se Auroras läge (även känt som polarljus, norrsken eller södra ljus, det är en naturlig ljusdisplay på himlen). Utöver allt kan du dra nytta av natthimens mindfulness för att få lite sinnesro och till och med byststress.

Pris: Gratis, ($ 1,99 för månadsabonnemang för Night Sky Premium)

Ladda ner

9. Holo

Det enda ordet som idealiskt kan beskriva Holo är ”Hilarious!” Denna app låter dig lägga till ett hologram av djur och människor i din värld. Det låter dig ändra storlek, rotera och till och med flytta hologram så att du kan placera dem felfritt.

Du kommer att kunna gå runt karaktären väldigt mycket som du gör i den verkliga världen. Det är inte allt; du kan också ta ett foto och en video av det för att dela med dina vänner.

Pris: Gratis (Tianna Gregory - Lights Out - $ 0,99)

Ladda ner

10. Vuforia krita

Vuforia Chalk använder AR för att utveckla en kraftfull fjärrstyrningsapp. Den använde livevideo, ljud och AR i realtid för att ansluta två personer. På något sätt är det som att göra ett FaceTime eller något annat videosamtal.

Men du kan markera eller rita pilar på de verkliga föremålen som ni båda tittar på genom kameran. Dessa markeringar kan ses av båda inblandade parter.

Tänk dig att en expert instruerar en fälttekniker vad och hur man gör specifika steg via anteckningar på livekameraflöden. Dessutom håller kritamärkena sig fast på objektet, även när kameran skakar eller rör sig.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. LEO AR

Den här ser bra ut för avtryckare. Ja, du hörde det rätt! Det bästa med den här appen är förmodligen möjligheten att skapa en rolig augmented reality-video genom att välja bland en mängd intressanta objekt.

Inte bara det, appen tillåter också spegling av andra scener för att göra omgivningen vackrare. Med specialeffekter som att pengar faller och ballonger som flyger till förfogande, säkerställer det att du har ammunition som behövs för att lägga till x-faktorn i din historia.

Och bara om du gillar att utforska coola videor kan du utforska massor av klipp som delas av andra användare. Dessutom får du också möjligheten att dela ditt favoritinnehåll på sociala nätverksplattformar inklusive TikTok, Facebook, Instagram och mer.

Pris: Gratis ($ 5,99 för obegränsad tillgång varje månad)

Ladda ner

Vad är din favorit?

Så vilken av dessa AR-appar har kastat dig över! Det skulle vara kul att känna till din favoritapp. Om du hittar en augmented reality-app som är värt att nämna i den här listan, låt oss veta i kommentarsektionen nedan.

Var säker, jag fortsätter att lägga till fler spännande appar i den här listan så att du snabbt kan välja en bedövning för din iOS-enhet.

Du kanske också vill bläddra bland dessa inlägg:

  • Bästa kameraappar för iPhone
  • Vad är LiDAR Scanner och hur man får ut det mesta av det?
  • 7 bästa ställen att köpa renoverade eller begagnade iPhones
  • Bästa podcasts att lyssna på iPhone, iPad och Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found