Blogg

Recension: CaseMade Folio-fodral för iPad 2018

CaseMade har länge varit en av mina favorittillverkare för iPhone och iPad. Vad jag verkligen beundrar om det är det högkvalitativa materialet toppat av rikt hantverk. CaseMades helt nya folio-fodral för 9,7-tums iPad 2018 har klass skrivits över det. Titta bara på omslaget så kommer du att bli slutsåld!

Men utöver den bedårande profilen har foliofallet mycket att erbjuda iPad. Men kan det uppfylla de höga förväntningarna och leverera varorna i alla aspekter? Du måste dyka in i detaljerna för att upptäcka vad som gör fodralet till en premiumsvit för Apples sjätte generationens surfplatta.

Vintage Executive Design

För mig, vilka rubriker för CaseMade iPad-fodralet är den vintage professionella designen. Skuren i äkta kohudläder och visar det bästa hantverket. De synliga sömmarna ger den eleganta profilen mer tilltal, samtidigt som den förstärker strukturen.

Du skulle gärna ha det på högt profilerade möten och konferenser. Med den mjuka läderstrukturen har du förbättrat grepp medan du håller folioväskan. Det förbättrade greppet minskar också risken för oavsiktliga fall.

Öppen design på sidan av fodralet ger obehindrad åtkomst till alla externa funktioner inklusive kameran, blixtkontakten, volymvippan och hörlursuttaget. Därför kommer du att kunna använda din surfplatta för önskad bekvämlighet.

Formmontering och hållbar konstruktion

Väskan snäpper snyggt runt iPad. Den formanpassade strukturen säkerställer att surfplattan har det bästa av två världar - maximal komfort och nödvändigt skydd mot stötar och skrapor. Införandet av mjuk polykarbonatform gör det möjligt att hålla längre. Du kan helt lita på att den sprider stötar och skyddar din enhet mot oavsiktliga fall.

För att alla är så skyddande ser inte väskan alls ut. Förmågan att skapa en fin balans mellan skydd och slankhet lägger ännu en fjäder till sin keps.

Horisontellt stativ för bekväm betraktningsvinkel

Med stativfunktionen kan du enkelt ställa upp din iPad till önskad betraktningsvinkel. Det säkerställer också att du har behövt komfort när du skriver.

Om du gillar att titta på filmer på din surfplatta, skulle du verkligen uppskatta detta horisontella stativ. Tack vare den säkra kroken på baksidan förblir den stabil. Därför är det inget fumlande under din mediatid.

Som någon som älskar att titta på videor på iPad tycker jag att den här inbyggda stativet är mycket märkbart. Det som har fått ögonen på det är stabiliteten som håller surfplattan perfekt.

Stöd för Sleep / Wake-funktionalitet för att förhindra onödig batteriförbrukning

En annan anmärkningsvärd egenskap i detta foliofall är stödet för sömn / vakna-funktionalitet. När du öppnar fodralet vaknar din iPad-skärm. Och när du stänger locket kommer skärmen automatiskt att sova för att förhindra onödig batteriförbrukning. Som ett resultat kommer din enhet att vara lite längre mellan laddningarna.

Domen:

CaseMade folio-fodralet är en vinnare från alla aspekter. Sportig bedårande design och högkvalitativt material markerar nästan alla lådor.

Om du är charmad av klassisk profil skulle foliofallet omedelbart vädja dig. När det gäller hållbarhet har den tillräckligt med styrka för att hålla din iPad skyddad från oavsiktliga fall och fula skrapor.

Först kan priset tyckas vara lite högt, men om du tar hänsyn till alla kvaliteter verkar det inte vara för dyrt. Det är en sak som jag skulle ha älskat att se i det här fallet - en pennahållare för att hålla Apple Pencil eller en digital penna säkert.

För att ta anteckningar eller göra snabba påminnelser gillar jag att använda en penna. Med tillgången till en pennahållare blir det lite bekvämt att behålla och bära pennan. Det är dock inte en affärsbrytare alls.

Fördelar:

  • Äkta italiensk kohudläder
  • Horisontellt stativ
  • Automatisk sömn / vakna funktion
  • Top-of-the-line hantverk
  • Formpassande design

Nackdelar:

  • Ingen pennahållare

Pris: $ 59,90 på Amazon.com

Kolla in på Amazon [USA] | Kolla in på Amazon [UK]

Låt mig veta vad du tycker om det här fallet och om du vill ge det ett skott på din surfplatta.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found