Blogg

Synkroniseras inte Evernote med iPhone eller iPad?

Vad händer om anteckningar i din Evernote iPhone-app inte synkroniseras? Får du det 'Sync Failed' -felet när du försöker synkronisera anteckningar från din iPhone till molnet?

Det är ett mycket vanligt fel och olika korrigeringar rekommenderas. Ibland är det ganska äckligt när du har massor av anteckningar som inte synkroniseras.

Innan du träffar supportsystemen - som förresten är ganska bra - vill du kolla in dessa snabbkorrigeringar för att bli av med synkroniseringsproblemen i Evernote iOS-appen.

Evernote synkroniseras inte med iPhone eller iPad: Tips för att åtgärda problemet

# 1. Flygplansläge

Dumt som det låter - och kanske har du redan provat det här - men slå på flygplansläget och stäng av det igen för att försöka synkronisera. Det är en ofta citerad fix för nästan alla Evernote-synkroniseringsproblem och överraskande fungerar det för ett stort antal människor.

Fungerade inte? Inga problem. Prova de nästa.

# 2. Motstridiga anteckningar

I många fall ligger problemet i motstridiga anteckningar eller anteckningar som Evernote känns som korrupt. Dessa anteckningar synkroniseras inte och om du tittar på dessa kommer du förmodligen inte att vara lycklig.

Om du får "Innehållet är ogiltigt" -felet tittar du mest på ett fel som är rent på grund av några anteckningar som är skadade.

Ta bort anteckningar (eller helt enkelt kopiera dem och klistra in dem som en ny anteckning) från appen och försök sedan synkronisera. Om synkroniseringen fortsätter utan problem har du åtminstone upptäckt den "korrupta" anteckningen.

# 3. Kamera i appen jämfört med iDevice-kameran

Detta är en framträdande fråga bland många Evernote-användare. Om du använder kameran i appen för att fånga kvitton, räkningar och andra dokument är chansen stor att du stöter på några problem.

Det finns egentligen ingen snabb fix för detta just nu. Problemet ligger med några buggar inom Evernote som teamet försöker fixa. Den enda lösningen är att använda iPhones kamera och sedan använda bilden från kamerarullen. Inte precis en bra fix men om ingenting fungerar finns det åtminstone det här alternativet.

# 4. Manuell synkronisering i enheter

Detta problem fortsätter att beskära många gånger. Du lägger till en anteckning på din Mac / PC och då dyker den inte upp på din iPhone / iPad. Troligen ligger problemet med att synkronisering från din Mac / PC till webben inte händer alltför ofta.

Om du skapade / redigerade en anteckning i webbgränssnittet (via din webbläsare) synkroniseras den automatiskt till molnet. Och sedan är det bara att trycka på ikonen "uppdatera" (synkronisering) i Evernote på din iOS-enhet.

Men om du skapar / redigerar på skrivbordsklienten bör du först synkronisera anteckningarna manuellt. Öppna sedan Evernote-appen på din iPhone och tryck på synkroniseringsikonen. Denna manuella synkronisering säkerställer att dina anteckningar synkroniseras ordentligt och reflekterar på alla anslutna enheter.

# 5. Antal anteckningar

Evernote hanterar flera tusen sedlar ganska starkt. Skalningen upp från 10 till 10 000 och mer är ganska smidig och sömlös. Men med ett ständigt växande antal användare och anteckningar (både i antal och storlek på anteckningarna) kan det bli mycket mer beskattning.

Om ditt konto innehåller många anteckningar, stackar, mappar etc. kommer det att ta mycket tid att synkronisera en massa anteckningar. Ibland kanske du befinner dig på väg att förlora allt tålamod eftersom det tar så lång tid.

Medan lösningar som FastEver hjälper dig att skapa anteckningar snabbare i Evernote, finns det ingen fördröjning för snabbare synkronisering. Allt du kan försöka är att ta bort gamla anteckningar som du inte längre använder - och jag slår vad om att det finns massor av det.

Evernotes support är ganska bra men i frågor som synkronisering har de inte kunnat göra mycket. Släpp ändå en rad om problemen kvarstår.

Det är allt, folkens!

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found